Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Los black friday ove godine, za zaboraviti. Uvijek isti naslovi i to, nema ni gamepada na akciji (mozda slabe zalihe ili sta), the last of us 2 za 39KM nije lose.. a gledam u svicarskom mediamarktu ta ista igra 15 CHF
PS jos imaju i GoT za 15, i par tih naslova idu 3 za cijenu 2
Ali eto i u njih gamepads nisu na akciji. https://www.mediamarkt.ch/de/category/_ ... 25688.html
Smoothie wrote: ↑26/11/2021 10:04
Los black friday ove godine, za zaboraviti. Uvijek isti naslovi i to, nema ni gamepada na akciji (mozda slabe zalihe ili sta), the last of us 2 za 39KM nije lose.. a gledam u svicarskom mediamarktu ta ista igra 15 CHF
PS jos imaju i GoT za 15, i par tih naslova idu 3 za cijenu 2
Ali eto i u njih gamepads nisu na akciji. https://www.mediamarkt.ch/de/category/_ ... 25688.html
Ja pitam lika na olx koliko mu je polovni Last of us 2 - kaže 689 KM
Tačno ću mu uslikati račun iz Sancte - kupio sam neki dan tu igru za 39 .... da sam sačekao ... eno je ima i za 35
Neko je ranije pitao za cijene polovnih ps-a trenutno. Evo ja sam prije par dana prodao ps4 fat (500gb sa 2 kontrolera i stara fifa) za 4 stoje. Mada se može naći ps4 slim sa 2 kontrolera, više igara AAA naslova i 1tb pohrane za iste novce.
Ima li neko iskustva sa servisima/serviserima za PS4 u Sarajevu da podijeli kontakte? Naime, trebalo bi mi čišćenje i mijenjanje termalne, baš je vakat.
Ima li neko iskustva sa servisima/serviserima za PS4 u Sarajevu da podijeli kontakte? Naime, trebalo bi mi čišćenje i mijenjanje termalne, baš je vakat.
Hvala!
Iz druge ruke
Frendica je nosila u Target .... očistili su konzolu, zamjenili pastu. Ona prezadovoljna.
Prije toga se čak nije mogao ni upaliti, tj. krene pa se ugasi .... kaze mi nedavno da sad radi normalno
Hvala!
Iz druge ruke
Frendica je nosila u Target .... očistili su konzolu, zamjenili pastu. Ona prezadovoljna.
Prije toga se čak nije mogao ni upaliti, tj. krene pa se ugasi .... kaze mi nedavno da sad radi normalno
Pozdrav. Razmisljam da uzmem neki polovan PS4. Nikad do sad nisam imao konzolu, pa me zanimaju osnove. Sta im znaci cipovan PS4, vidjao sam po olx, da napomenem da uvijek igram single player, nikad multiplayer, sta bi vi preporucili, koji da uzmem slim/pro itd itd
Rijetkost su cipovani ps4. Moglo se cipovati do odredjene verzije softwera, poslije ne. A ti sto su se mogli cipovati bili su skuplji dosta. Mozda naletis na olx-u na par takvih. Ako vec uzimas ps4, ganjaj PRO (naravno ako imas neki solidan 4K TV).
dzeko1 wrote: ↑03/12/2021 18:37
Pozdrav. Razmisljam da uzmem neki polovan PS4. Nikad do sad nisam imao konzolu, pa me zanimaju osnove. Sta im znaci cipovan PS4, vidjao sam po olx, da napomenem da uvijek igram single player, nikad multiplayer, sta bi vi preporucili, koji da uzmem slim/pro itd itd
Ako čipovam znači da ne mozeš ići online - onda to ne vrijedi.
Na storu od PS ima dosta dobrih besplatnih igara - samo radi toga po meni ne vrijedi
Napisao je da igra samo single player. Tako da mu cipovan ps4 odgovara. Ali po meni je bolje uzeti ps4 pro. Igara uvijek imas polovnih u savrsenom stanju za polovinu cijene od 120-130, znaci za nekih 60 KM. Kupis, predjes, prodas za 40-50. Tako ja radim, ne skupljam igre, a digitalu kupujem bas na popustima.