Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li ko još fotografija Brusa bezistana, iz perioda kada je bio robna kuća Bosnafolklora (otvorena 1969.)? Razglednica, ili skenova iz nekih starih turističkih vodiča, ili vlastitih fotografija?
Tu se nekad mogla pogledati i demonstracija tkanja bosanskih ćilima na tkalačkom stanu Fabrike ćilima sa Ilidže.
Van Halen wrote: ↑01/12/2021 17:19
Ja nikad nisam vidio otvorena vrata muzeja,da li radi , moze li se posjetiti
Ja sam bio prije korone. Ima negdje radno vrijeme objeseno. Karta nekoliko KM.
Isplati se uzeti i zajednicku kartu, s kojim se onda (ne mora za jedan dan) moze obici i Svrzinu kucu, Despica kucu, Muzej Jevreja, Muzej Sarajevo 1878-1918.
TouringBiker wrote: ↑02/12/2021 07:15
Isplati se uzeti i zajednicku kartu, s kojim se onda (ne mora za jedan dan) moze obici i Svrzinu kucu, Despica kucu, Muzej Jevreja, Muzej Sarajevo 1878-1918.
Ja sam bio prije korone. Ima negdje radno vrijeme objeseno. Karta nekoliko KM.
To je odlicno,znas li gdje se ona moze kupiti
Pa na ulazu u Brusa bezistan, ili bilo koji od ovih drugih muzeja