Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dode mi ovo na email skoro ja nisam nista promjeno, a sada se ne mogu logovati na profil wtf ??
Dali si kao dodatnu zastitu stavio 2 Factor Authentication, ako nisi obrati se Sony podrsci jer ti je izgleda hakovan account
Ma odma sam na suport da mi posalju licno promjenu sifre i potvrdu emaila.
Vratio sam. Jebem im sve. Ma stavio sam to odma 2 Factor Authentication...
Ne znam kako sta, ali jebeno je bilo. Jos sam stavio i onaj Loggin Passcode
Vec sam se bio sjebo ode mi profil.
Sto, Godfall se bas radujem i cekam od izlaska kad ce na plus. Mortal Shel nisam igrao ali je bas svi hvale, a lego igre su opcepoznato dobre, iako su za mladji uzrast.
Ironman_88 wrote: ↑01/12/2021 10:01
Mogli su dati Mortal Shell i u PS5 verziji, da možeš igrati na 60 FPS kao čovjek
Mortal Shell: Enhanced Edition is available March 4 as a completely free next-gen upgrade for existing Mortal Shell players who have already bought the game on PS4.
Vjerovatno ces moci uraditi upgrade, vecina PS4 igara sto smo dobili na plus a ima free upgrade je bila takva, osim pojedinih gdje su devovi drugacije odlucili.
navedene su kao PS4 da se zna da su to standardne dvije za PS4 korisnike a treca je samo za PS5 korisnike.
Ironman_88 wrote: ↑01/12/2021 10:01
Mogli su dati Mortal Shell i u PS5 verziji, da možeš igrati na 60 FPS kao čovjek
Mortal Shell: Enhanced Edition is available March 4 as a completely free next-gen upgrade for existing Mortal Shell players who have already bought the game on PS4.
Vjerovatno ces moci uraditi upgrade, vecina PS4 igara sto smo dobili na plus a ima free upgrade je bila takva, osim pojedinih gdje su devovi drugacije odlucili.
navedene su kao PS4 da se zna da su to standardne dvije za PS4 korisnike a treca je samo za PS5 korisnike.
Nisam upratio to u vezi free upgrade-a kad su PS+ igrice u pitanju - ali u tom slučaju je pitanje još više na mjestu zašto ne daju odmah i PS5 verziju ako je ista već i tako dostupna preko upgrade-a PS4 verzije
Thx na info, isprobat ću. Nedavno htio platiti full price za Mortal Shell, ali eto spasili me nakanjivanje i neodlučnost
Nisam upratio to u vezi free upgrade-a kad su PS+ igrice u pitanju - ali u tom slučaju je pitanje još više na mjestu zašto ne daju odmah i PS5 verziju ako je ista već i tako dostupna preko upgrade-a PS4 verzije
Thx na info, isprobat ću. Nedavno htio platiti full price za Mortal Shell, ali eto spasili me nakanjivanje i neodlučnost
Pa ako je developer dao free ps5 upgrade onda ces svakako dobiti PS5 verziju. Kad dodas igru u library i odes da skines samo odaberes PS5 verziju i to je to.
Koliko znam jedino za FF7 Remake se PS plus verzija nije mogla besplatno nadograditi jer je developer tako odlucio.
arnes_king wrote: ↑01/12/2021 09:49
Sto, Godfall se bas radujem i cekam od izlaska kad ce na plus. Mortal Shel nisam igrao ali je bas svi hvale, a lego igre su opcepoznato dobre, iako su za mladji uzrast.
Njegova Visost wrote: ↑02/12/2021 18:26
ima li kakav PES za PS5/PS4?
Radije uzmi i igraj eFootball 2021 Season Update nego ovo novo smece od igre. 2021 je dobra za igrati, samo ces biti nazalost zakinut za azuriranje aktuelne sezone...