Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Laksi nacin uvedes numeraciju sjedista i kada kupsi kartu ona ide na ime i lakse znas ko je ko ako bude problema
Jer svakako i ovo malo ljudi sjedi na skoro istim mjestima, a ovako kad i on zna da je imenom i prezimenom identifikovan za mjesto teze ce problem praviti kad zna da ga sankcije sljeduju
divni ljudi sa Istoka dolaze i legitimisu se
hahahahaha
volio bih to da vidim
Zivim za dan kada ce svaki navijac odgovarati za ponasanje na stadionu a ne da klub ispasta radi pojedinaca, a pojedinac se izvuce.
divni ljudi sa Istoka dolaze i legitimisu se
hahahahaha
volio bih to da vidim
Zivim za dan kada ce svaki navijac odgovarati za ponasanje na stadionu a ne da klub ispasta radi pojedinaca, a pojedinac se izvuce.
kamera sa funkcijom prepoznavanje lica kosta 30.000 KM
to je 5 kazni
Ismire kupi ih molim te
uvedi obavezne clanske sa slikom, imenom i prezimenom
za 3 kola otjeras 20 idiota
a dobijes novih finih gledalaca koji cuju da nema vise psovaca
Zivim za dan kad cemo biti normalan, stabilan klub koji cine ljudi koji znaju podnijeti kritiku i prihvatiti krivicu. Pa makar bili sredina tabele i igrala nam djeca.
Ali plasim se umrijeti cemo a mahala cemo ostati..
Logovan wrote: ↑29/11/2021 10:18
Evo na hiljade ljudi k'o zapete puške čekaju da se klub riješi psovača.
nista onda
neka Istoka ovakvog kakav je
Ma ne kažem "neka istoka, dobar je", nego to da masa ljudi čeka da se otjeraju psovači da bi se oni vratili, pa takvih nema ni 50. Ako ti baš puno smetaju psovke, onda se izdvojiš negdje po strani, prostora ima mašala koliko ti Bog dragi hoće i miran si. A psovki se klub nikada neće riješiti, to je već traženje da se od stadiona napravi pozorište.
Dinostula wrote: ↑30/11/2021 12:17
Impressum bi da uvede serijat na Kosevo.
neka ostane ovako bolje je
Pidro jebem ti nanine truhle kosti
kud ces ljepse od toga
Jarane neces to nikad iskorjeniti stalno sam na istoku i znam 20 ljudi facom koje ti sad mogu prstom pokazati koji dolaze maksuz na stadion da mogu hebavati sve redom,sto Hebibu tetku hebu u slezenu do nerodjene djece.Jednom slusam lika na ulazu kaze joj zena mi nije dala ne pamtim kad zadnji put lik je vristao citavu tekmu hebavao nasem stoperu najmilije.
Dinostula wrote: ↑30/11/2021 14:02
Jarane neces to nikad iskorjeniti stalno sam na istoku i znam 20 ljudi facom koje ti sad mogu prstom pokazati koji dolaze maksuz na stadion da mogu hebavati sve redom
pa njih 20 otjerati
klub to moze da hoce
ljepse bi bilo svima
ne moram slusati nekoga kako psuje mrtvu djecu
ili da ovako ostavimo
neka 20 kretena maltretira sve zivo
Dinostula wrote: ↑30/11/2021 14:02
Jarane neces to nikad iskorjeniti stalno sam na istoku i znam 20 ljudi facom koje ti sad mogu prstom pokazati koji dolaze maksuz na stadion da mogu hebavati sve redom
pa njih 20 otjerati
klub to moze da hoce
ljepse bi bilo svima
ne moram slusati nekoga kako psuje mrtvu djecu
ili da ovako ostavimo
neka 20 kretena maltretira sve zivo
Onda bi morali i sjever oni nanesu stete klubu svaku tekmu bar 5 milja maraka.
Po zadnjoj izjavi Sablica, on se nada, računa, rečeno mu je,valjda... da ce ostati. Kao vec se riješava igračka križaljka. Nisam pametan, ničim me nije impresionirao. Pogotovo sto opet spominje usrane pripreme, kao da se fudbal/taktika/formacija samo sprema, uči, uigrava na pripremama. Toliko izlizano, da postaje providno.