Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skroz lijevo zgrada Zemaljske banke ( čeka ),ide dalje danasnji Azel,pa jos jedna zgrada kojoj se vidi kip u sjedećem položaju kojeg danas nema,te prazan prostor u kojem je danas zgrada. Slila je iz perioda kraljevine SHS,odlična.
u navedenim godinama na mjestu ove dzamije je bio park sa fontanom i igralistem... taj park su unistili poslije rata jer kako crkva moze biti u centru onda moze i dzamija... tako da je fula za nekih dvadesetak godina...
u navedenim godinama na mjestu ove dzamije je bio park sa fontanom i igralistem... taj park su unistili poslije rata jer kako crkva moze biti u centru onda moze i dzamija... tako da je fula za nekih dvadesetak godina...
Nisam znao za to, a razglednica izgleda bas ono stara. Moglo je biti oko 2000-ih prije nego sto sam se rodio ili mozda kasnije.
Protesti 27 marta 1941 Komunisticke stranke i Napredne omladine protiv pristupanja Trojnom Paktu.
Mislim da je slika kod raskrsnice Branislava Djurdjeva.
S desne strane je Staklara
Sociolog wrote: ↑27/11/2021 22:49 Protesti 27 marta 1941 Komunisticke stranke i Napredne omladine protiv pristupanja Trojnom Paktu.
Mislim da je slika kod raskrsnice Branislava Djurdjeva.
S desne strane je Staklara
Eeee, kakve je nekad Pesta kupleraje imala! Kamo danas napredna omladina da ustane protiv fasizma?