Ako imas industries dlc npr drva kad odes na industries izaberes tool da obiljezis district (komad sume). Mozes graditi samo u obiljezenom djelu. Prvo napravis main building, tako se i zove, oslobodice ti dodatne opcije. Tu izaberes ona polja sa posadjenim stablima, pilanu, i skladiste za balvane. Kamioni vuku balvane u to skladiste, njega stavis na opciju fill. Odatle balvani idu u pilanu. Eh moras posebno skladiste (ne isto kao za balvane, vec desno u meniju ima malo srednje veliko) napraviti za daske koje se proizvode u pilani, moras odabrati sta da skladisti. Pocnes sa jednom zvjezdicom, kad dobijes drugu oslobodecse dodatne opcije (proizvodnja papira) za njega ti opet treba ovo drugo skladiste samo odaberes papir.ljudmila wrote: ↑19/11/2021 20:41nepass1 wrote: ↑19/11/2021 07:14
Screenshot? Hahaha nema se sta vidjeti, ucim se jos![]()
Dogurao sam do 7k stanovnika. Igram sa unlimited money dok ne skontam kako sve funkcionira. Jedino sto sam skonto industrija (ono prerada drva) donosi fino love.
Nemam vremena kontinuirano 5-6h da igram. Nego sve po 1-2h i onda zaboravim sta sam htio
Ja jedino sto nisam skontao je to industrija i one zone koju gdje staviti
Onda mozes napraviti posebnu fabriku za preradu drva, kombinuje daske i papir i za njega treba posebno skladiste.
Da kamionnbi automatski izvozili tj prodavali daske i papir ta skladista moraju na opciju fill. Trece skladiste na balanced ili empty i onda izvoze.
Ako nemas dlc onda samo tamo gdje odabires zone imas tool za district, nacrtas district i obiljezis ga za sumu, pojavi se znak jelke na njemu. Onda samo pravis zute zone i stvarace se samo prerada drva, nece biti drugih fabrika.
Valjda mognes sta skontati iz ovog napisanog