sjećam se da su takvi na meni zarađivali kad su mi prijavljivali piratske dvdove
hihihi
Moderator: anex
ti si uspio iz ovog teksta zaključiti šta je pisac htio reći?Naslovnica wrote: ↑18/11/2021 20:12 Meni je sve jasno, ali pišanje po potencijalnim kupcima i omalovažavanja sviju na OLX mu je stvarno odvratno.
Taman i kada bi nešto imao za mene nema šanse da bih od njega kupio, upravo zbog ovog nadobudnog stava.
Da, uspio sam, ne samo iz ovog posta nego i iz većine njegove ponude.hopi wrote: ↑18/11/2021 20:17ti si uspio iz ovog teksta zaključiti šta je pisac htio reći?Naslovnica wrote: ↑18/11/2021 20:12 Meni je sve jasno, ali pišanje po potencijalnim kupcima i omalovažavanja sviju na OLX mu je stvarno odvratno.
Taman i kada bi nešto imao za mene nema šanse da bih od njega kupio, upravo zbog ovog nadobudnog stava.![]()
pokušao sam čitati tekst, ali ne zna sastaviti rečenicu frajer.
Naravno, takve najviše cijenim, ali zaista se trudim da ne omalovažavam one koji pitaju. Doduše, na tanko imam artikala pa i nema puno vrlih pitaca.sarajevo-x.com wrote: ↑18/11/2021 20:41 Respect za sve one koji kupe artikal bez i jedne poruke ili poziva![]()
Hvala... ali sam već prihvatio
Snake Eyes wrote: ↑18/11/2021 19:38 Posljednji dojam imao 2017 godine, mozda je to godina u kojoj je puk'o.