Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_Reds_ wrote: ↑24/11/2021 11:43
Ti bi da postavljaš neka pitanja, a sam ne znaš odgovoriti na osnovna.
Tvoj razmišljanje je stalo na kraju osamdesetih. Eto ti rudari glasaju za marsovce.
Glasaju za iste kao i ti, a pogotovo ona prekobrojna administracija, a sad se bune jer su ih poslodavci za koje su glasali slagali po ko zna koji put..
A sad odoh da se pridruzim nepismenoj rulji.. Poyy..
Last edited by laik1981 on 24/11/2021 11:48, edited 1 time in total.
Treba samo pogledati širu perspektivu: gdje smo mi kao država u cjelini, negdje tamo sa afričkim zabitima u svim sferama. I dođete ovdje palamuditi. Onaj govori kako ima 800KM inžinjer pa kako će kao rudar onda 1500. Pa jebem te u dupe, znači da ti ili si glup inžinjer ili si dobar ali se vraćamo opet na prvu perspektivu: šupak smo od države.
Palamudimo po forumima, jest aha nije, moj hurac je veći od tvog, počnemo se gurkati ko u OŠ: šta je ti, šta je ti ,nemoj da te prebijem i sl. a niko marke u džepu nema.
Truhli smo mi svi odreda da se razumijemo. Na svaku političku vijest dnevno 300+ komentara, na svaku ostalu 50+ ako i toliko. Bolest neizlječiva svi odreda pa i ja sam.
_Reds_ wrote: ↑24/11/2021 11:43
Ti bi da postavljaš neka pitanja, a sam ne znaš odgovoriti na osnovna.
Tvoj razmišljanje je stalo na kraju osamdesetih. Eto ti rudari glasaju za marsovce.
Glasaju za iste kao i ti, a pogotovo ona prekobrojna administracija, a sad se bune jer su ih poslodavci za koje su glasali slagali po ko zna koji put..
A sad odoh da se pridruzim nepismenoj rulji.. Poyy..
azurna_obala wrote: ↑24/11/2021 11:40
Jel' moguće da političari godinama izvlače svaki jebeni dinar, plate se mjere u hiljadama maraka i dodje neki ovdje praznoglavac i sere po sindikatima, od rudara pa evo do prosvjete?
Slobodno se prekvalifikujte svi vi koji tako razmišljate i idite na njihovo mjesto. Kakva sramota i bezdušnst. Jebo te!
Uhljebi razni, ne znam ko drugi ovako može razmišljati
Zanimljiva je ova podrška rudarima, ljudi ne shvataju da je to podrška povećanju cijene struje, ili redukcijama,.. pogotovo ako se dio bude morao uvoziti.
Mogli bi vrlo brzo građani koji ih podržavaju plaćati duplo veće račune za struju pa iskihati sve ove godine jeftine struje.
Dovoljno je pogledati situaciju u Maledoniji koja je nedavno krala struju sa mreže jer nema para da uveze tako skupu struju a proizvodnja je nedovoljna.
Ci-Nick wrote: ↑24/11/2021 11:56
Zanimljiva je ova podrška rudarima, ljudi ne shvataju da je to podrška povećanju cijene struje, ili redukcijama,.. pogotovo ako se dio bude morao uvoziti.
Mogli bi vrlo brzo građani koji ih podržavaju plaćati duplo veće račune za struju pa iskihati sve ove godine jeftine struje.
Dovoljno je pogledati situaciju u Maledoniji koja je nedavno krala struju sa mreže jer nema para da uveze tako skupu struju a proizvodnja je nedovoljna.
Zasto povecati cijene? Moze li se smanjiti broj zaposlenih u EP? I ovako ih je vise od pola suvisno i nesposobno.
Ah bitno je patetisati...eo vidis i ovdje borba s vjetrenjacama
Haj'mo na protest protiv plata političara koji ovu državu vode u propast.
Last edited by KraljicaIzJajca on 24/11/2021 11:58, edited 1 time in total.
Prema nezvaničnim informacijama više od pola milijarde KM je potrebno samo za ispunjenje tog zahtjeva. Jedini način za ispunjenje tog zahtjeva je povećanje cijena električne energije za domaćinstva za 20 posto.