Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Riddle wrote: ↑23/11/2021 23:54
Mogao si mi komotno reci Sir Alex Ferguson.
Davno sam ja rekao, lako je Olea otpustiti. Sta sad?
Oh i veceras odu Villarealu i lagano uzmu 3 boda, a ne mogu 2 pasa povezati protiv Watforda. Ista trenerska ekipa ih vodi.
Sad govore da je Mauricio najbliži potpisu.
Citam clanak, Real strahuje od dolaska Pochettina u United. Kao PSG ce dovesti Zidanea kao zamjenu, a Zizou dobar s Mbappeom pa bi ga mozda nagovorio da ostane gdje jest
I meni se cini da je ovim potezom United vise mislio na iduce sezone, a ove sta se napravi napravi. Ipak se Ralf vec godinama ne bavi trenerskim poslom. Dugorocno dobar izbor, ako ostane i te 2 godine u klubu i ako dovede trenera kako treba...
Nije Rangnicku cejf biti trener. On je i Schalkeu imao nekakav nervni slom zbog toga. Njemu više paše ova rola sportskog direktora / savjetnika. Tako da, sve i da bude rezultata, sumnjam da bi ostao na klupi
Tito_i_Partija wrote: ↑26/11/2021 00:37
Ma dobar je Rangnick, samo valja sa Ronaldovim egom izać' na kraj. Tip koji i danas dan insistira na pucanju slobodnjaka, a blage veze nema.
ego na stranu koji je zaista povelik, onakav fajterski duh nisam dugo video. gledam jutros video iz svlačionice sa utakmice porto - junetus dje su gubili na poluvremenu. lik govori da igraju sranje, dere se, sukobljava sa cuadradom...
nije zadovoljan sa sobom ni sa saigračima. tačno se vidi da mu je stalo da pobedi u ama baš svakoj utakmici.
Tito_i_Partija wrote: ↑26/11/2021 00:37
Ma dobar je Rangnick, samo valja sa Ronaldovim egom izać' na kraj. Tip koji i danas dan insistira na pucanju slobodnjaka, a blage veze nema.
ego na stranu koji je zaista povelik, onakav fajterski duh nisam dugo video. gledam jutros video iz svlačionice sa utakmice porto - junetus dje su gubili na poluvremenu. lik govori da igraju sranje, dere se, sukobljava sa cuadradom...
nije zadovoljan sa sobom ni sa saigračima. tačno se vidi da mu je stalo da pobedi u ama baš svakoj utakmici.
I sta ako se izdere na njih, a on sam ne igra odbranu ni presing? Dobijes to da ga saigraci mrze i sranje u svlacionici.
Michael Carrick will leave Manchester United after spending 15 years as a player and coach at the club. His time as caretaker:
Won at Villarreal to secure round of 16 place in UCL
Salvaged a 1-1 draw to league-leaders Chelsea at Stamford Bridge
Beat rivals Arsenal 3-2