Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Konacno i ja stavih danas zimske, uzeo dunlop winter sport, nije bilo ni michelin ni continental koje su mi bile prvi i drugi izbor, nasao prethodno continental na ekupi ali ne prihvataju moju karticu pa odustao.
Ateista wrote: ↑23/11/2021 13:16
Konacno i ja stavih danas zimske, uzeo dunlop winter sport, nije bilo ni michelin ni continental koje su mi bile prvi i drugi izbor, nasao prethodno continental na ekupi ali ne prihvataju moju karticu pa odustao.
Ja ih koristim sad je četvrta sezona.
Dobre su to gume.
Guma je dobra u svim vremenskim uvjetima, što je vrlo bitno da je ujednačena i da nema oscilacija. U prvim sezonama je tiha kasnije se počne malo više čuti, po snijegu je dobra, nije savršena ali daleko od toga da je loša, u svim drugim uvjetima vrlodobra. Nisi pogriješio sa kupovinom
Leon16v wrote: ↑23/11/2021 13:43
Drug promjenio auto i prodaje alu felge Enzo i nove ljetne gume dot2021, 15ke, za forumaše cijena sitnica, 350 marakeša
Mozeli zamjena sa telefon, bez packe deset godina nikad gašen
Leon16v wrote: ↑23/11/2021 13:43
Drug promjenio auto i prodaje alu felge Enzo i nove ljetne gume dot2021, 15ke, za forumaše cijena sitnica, 350 marakeša
Mozeli zamjena sa telefon, bez packe deset godina nikad gašen
Ateista wrote: ↑23/11/2021 13:16
Ja ih koristim sad je četvrta sezona.
Dobre su to gume.
Guma je dobra u svim vremenskim uvjetima, što je vrlo bitno da je ujednačena i da nema oscilacija. U prvim sezonama je tiha kasnije se počne malo više čuti, po snijegu je dobra, nije savršena ali daleko od toga da je loša, u svim drugim uvjetima vrlodobra. Nisi pogriješio sa kupovinom
Hvala na informacijama.
Gledao sam testove i generalno su dobre ocjene, cini mi se najbolje sto je bilo dostupno.
drug_profi wrote: ↑24/11/2021 10:19
Koje su dimenzije? Nema svih dimenzija svuda.
195/65r15 91t
Najčešća, a nema je kod svakog. Valjda se rasprodalo.
Vjerovatno ti je Unitrade najbolji.
Imas tamo eskimo HP2 za 84 + montaza.
U Savi na stupu ti je eskimo S3+ za 96 sa montazom.
U Total trade je nema.
korporativnapohlepa wrote: ↑24/11/2021 17:09
Kupujem zimske gume i dvoumim se izmedju brenda Matador i Viking. Moze li neko dati savjet ko se susretao sa pomenutim brendovima?
Uzmi radije Savu, ne vjerujem da je velika razlika u cijeni a puno je bolja.
Kupujem zimske gume i dvoumim se izmedju brenda Matador i Viking. Moze li neko dati savjet ko se susretao sa pomenutim brendovima?
Sa pomenutim brendovima nije niko susretao ko zeli sebi i svojoj porodici i putnicima i ostalim ucesnicima u saobracaju sigurnost
Matador Sibir Snow, vozio 2 godine na starom Tucsonu, led, snijeg, baš bili loši terenski uslovi, nikada niti jedan problem.
Na drumu isto bez nekih vidljivih problema.