Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemoj se zalijetati. Polako pokupi sve konce, da znaš na čemu si. Ne idi grlom u jagode
Vala meni sve bitne osobe u životu prigovore mnogo stvari. Pa ljutio se ja ili ne ljutio. Posebno još ako je na moju štetu.
Moraš mu prigovarati. Reci mu to ja tebi kažem zbog tebe, da imaš bolju i veću platu. Šta ako meni nešto bude pa ti budeš morao da vuces i teglis i mene i sve.
Vala ako si fina i topla prema njemu. Gledaj ga odakle hoćeš. Ja na to ne bih gledao kao na nešto loše i neprijateljski.
Ma kako si me zamišljao?
A ne idem, zato sad tabirim. Tako smo se i dogovorili. Pričamo otvoreno i iskreno, upoznamo se, pa ćemo vidjet šta ćemo i kako ćemo. Mene je recimo s tim prijedlogom kupio, jer je to njegova ideja bila.
Znači, nakon koliko da mu počnem zvocat za faks? Ahahahh
A ne idem, zato sad tabirim. Tako smo se i dogovorili. Pričamo otvoreno i iskreno, upoznamo se, pa ćemo vidjet šta ćemo i kako ćemo. Mene je recimo s tim prijedlogom kupio, jer je to njegova ideja bila.
Znači, nakon koliko da mu počnem zvocat za faks? Ahahahh
Ma kakv faks, ako je dobar u svom poslu neka otvori firmu , pusti Gudija i njegovo, faks ganjaju samo ovi sto hoce da se uhljebe kao on
Nek otvori dystopia, a on neka radi...jel Znas da ce me ta buha ujest
ne valja ni puno raditi..8 sati dnevno...weekend slobodan...merak, koliko god da zaradiš nek bude dosta. Ovako kad se ljudi uvale u neke biznise ne mogu mu sve te pare zamijeniti slobodno vrijeme koje bi imao da ima normalno radno vrijeme.
Nek otvori dystopia, a on neka radi...jel Znas da ce me ta buha ujest
ne valja ni puno raditi..8 sati dnevno...weekend slobodan...merak, koliko god da zaradiš nek bude dosta. Ovako kad se ljudi uvale u neke biznise ne mogu mu sve te pare zamijeniti slobodno vrijeme koje bi imao da ima normalno radno vrijeme.
ne valja...vala...taman 8 sati i preko vrata...jel...A to za biznise je fakat istina, te krediti, dugovi...haos...
ne valja...vala...taman 8 sati i preko vrata...jel...A to za biznise je fakat istina, te krediti, dugovi...haos...
Ma nemam ja šlifa za te stvari svakako. Kakav biznis. Meni želja radit kao profesor