Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

moonca

#39101 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Bobi wrote: 20/11/2021 17:40
moonca wrote: 20/11/2021 17:37

. naravno..Image
Hajd uslikaj jednu ukrpljenu ćarapu :lol: , nešto ti ne vjerujem :D.
Eto, koji problem imate. vjerujete......... nihta.... uvijek sumnje, kao kod ovog zabca :lol:
zabac kermit

#39102 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by zabac kermit »

sherbett wrote: 20/11/2021 17:51
zabac kermit wrote: 20/11/2021 14:58 Jedno pitanje za zene,cesto vidim preljepu curu sa likom ne mozes gledat u njega,ali zato voza dobra kola i ima para...
Zar vam je toliko bitan novac da pred drugim stvarima zmirite?
A sto njih ne pitas? Kako da ja to znam??
Vidjas ih posvuda, fino stani pred nju, izvinite molim vas, zasto vi tako lijepa, hodate s takvim gaborom u dobrom autu?

Zasto na forumu postavljate tako glupa pitanja koja su upucena nekom drugom?
Kako bi ja to trebala znati?
Onda prvo pitas, ima li koja takva?
Aha, ima
E vidi, pitao bih te nesto

Jebali vas gabori u dobrim autima koji sakupe zgodne trebe vec 10 god ista pitanja na forumu
Pa pitam ali ih sramota da odgovore,nemoj se nervirat :lol:
zabac kermit

#39103 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by zabac kermit »

sherbett wrote: 20/11/2021 18:08
zabac kermit wrote: 20/11/2021 17:56

Pa pitam ali ih sramota da odgovore,nemoj se nervirat :lol:
Onda pitaj te tipove
Mozda nije do auta
mozda da pitam proizvođace auta
Blacknwhite

#39104 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Blacknwhite »

Ne znam sta ste ga bas toliko razapeli. Znam licno vise djevojaka koje su bile otprilike na isti kalup - zeljne paznje i bankomata, a glume svetice. Sve su potajno igrale prljavo dok nisu dobile sta su htjele (njegov novcanik), i sve je po principu one slike sto se vrtila prije 10 godina na fb-u. Kaze kad je siromasan i debeo onda je svinja debela, kad je bogat i debeo onda je medo maleni. :lol: Tako je isto i sa ovim "grobovima". Znam i nekoliko "voditeljica" - ista prica. Sto ne znaci da su sve zene takve, vjerujem da se i pogresno izrazio. Nazalost, on posmatra odredjenu skupinu tih "djevojaka" koje su na isti kalup, a ne gleda izvan tog kruga, jer se ove prve puno vise namecu. Puno je vise normalnih, samo dosta muskaraca posmatra ove alapace jer, htjeli to priznati ili ne, dize im ego kad osvoje takvu. Ima citava filozofija zasto je to tako, ali mi se ne da dalje ulaziti u dubinu problematike :lol: Sve u svemu, takve samo ignorisati, pa nek se usiraju u zivot papcima koji ih finansiraju, a ti drug malo prosiri vidike, iznenadit ces se kakvih zena ima. A ako slucajno vec znas kakvih sve divnih ima, ne znam sto obracas paznju na ove nebitne. :D
Last edited by Blacknwhite on 20/11/2021 20:07, edited 1 time in total.
Hakiz

#39105 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Hakiz »

zabac kermit wrote: 20/11/2021 14:58 Jedno pitanje za zene,cesto vidim preljepu curu sa likom ne mozes gledat u njega,ali zato voza dobra kola i ima para...
Kako si uspio pobjeći iz obdaništa?
topss

#39106 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by topss »

Ma koliko ima likova da izgledaju odlicno i uz to i imaju puno para? A sve i da pronadju takvoga on se nece truditi oko njih jer zna da moze pronaci drugu kad pozeli. Prinudjene su na neke kompromise. Imas one kojima je izgled bitniji pa budu sa lijepim kokuzom, a neke akcenat stavljaju na materijalno.

Samo nek nalaze bilo kakve. Bolje nego da zavrse kao dystopi, sarafina i slicne pa napadaju nas na forumu. :D
zabac kermit

#39107 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by zabac kermit »

:lol:
Chloe
Photo mod

#39108 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Chloe »

Sa čim se vi zamarate. Kako ograničeno razmišljanje samim nazivom bilo koga gaborom, omalovažavati ljude po izgledu.... :facepalm:

Ljudi u drugima vide ono što nose u sebi, zapitajte se zašto doživljavate druge materijalistima. :D

Negdje napisah nije sve crno - bijelo, izmedju je 50 nijansi sive... :oops:
topss

#39109 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by topss »

Sta mislite koji su razlozi za sve vecu popularnost tetovaza medju zenskom populacijom? Da li ste svjesne koliko vas iste poruzne?
SaraFina

#39110 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by SaraFina »

topss wrote: 20/11/2021 22:58
Ma koliko ima likova da izgledaju odlicno i uz to i imaju puno para? A sve i da pronadju takvoga on se nece truditi oko njih jer zna da moze pronaci drugu kad pozeli. Prinudjene su na neke kompromise. Imas one kojima je izgled bitniji pa budu sa lijepim kokuzom, a neke akcenat stavljaju na materijalno.

Samo nek nalaze bilo kakve. Bolje nego da zavrse kao dystopi, sarafina i slicne pa napadaju nas na forumu. :D
Ne laskaj si. Nisam te nikad “napala” A ni kvotala koliko znam. Do sad.. ili?Ti ne bi imao šanse da ja tebe odlučim verbalno zlostavljati. Ne bi imao šanse. Vjeruj..
Moja odluka vrijedja vjerovatno tebe i slične “ burazere” tebi. Na temama i općenito na forumu. Pa se oglašavaš.

I dalje mislim da je mnogo bolje, za ljudski rod da izumre, i to nakon kataklizme planetarnih razmjera… Nego produžiti ljudsku vrstu s nekim tvog mentalnog sklopa “buraz” ☹️

Znači krenuli bi od jednoćelijskih organizama dragi tops, ponovno. 🤭
Hakiz

#39111 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Hakiz »

Chloe wrote: 21/11/2021 10:56 Sa čim se vi zamarate. Kako ograničeno razmišljanje samim nazivom bilo koga gaborom, omalovažavati ljude po izgledu.... :facepalm:

Ljudi u drugima vide ono što nose u sebi, zapitajte se zašto doživljavate druge materijalistima. :D

Negdje napisah nije sve crno - bijelo, izmedju je 50 nijansi sive... :oops:
A crno i bijelo su ili 0 ili 100 % siva.
SaraFina

#39112 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by SaraFina »

sherbett wrote: 21/11/2021 20:46
SaraFina wrote: 21/11/2021 18:23

Ne laskaj si. Nisam te nikad “napala” A ni kvotala koliko znam. Do sad.. ili?Ti ne bi imao šanse da ja tebe odlučim verbalno zlostavljati. Ne bi imao šanse. Vjeruj..
Moja odluka vrijedja vjerovatno tebe i slične “ burazere” tebi. Na temama i općenito na forumu. Pa se oglašavaš.

I dalje mislim da je mnogo bolje, za ljudski rod da izumre, i to nakon kataklizme planetarnih razmjera… Nego produžiti ljudsku vrstu s nekim tvog mentalnog sklopa “buraz” ☹️

Znači krenuli bi od jednoćelijskih organizama dragi tops, ponovno. 🤭
Sta fali burazima? :mrgreen:

:roll: Da nabrojim šta ne fali? Lakše je. :lol:
Sydnor

#39113 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

djana h wrote: 06/11/2021 21:07
Sydnor wrote: 06/11/2021 20:40 Danas mi se desila neobična situacija, djevojka koju sam prije par mjeseci dodao na IG mi niotkud lajkala neku sliku.

Ja sam njoj manje više svaku otkad je imam (zadnju sinoc) iako nije pretjerano aktivna, možda 3-4 fotosa ali moja zadnja je iz aprila, a ona je lajkala neku iz januara...znači ulazila je na profil i baš nju kliknula.

Da li to shvatiti kao neki signal ili?
Signal, nego šta :mrgreen:
Elem javio sam se i odustao.
U prosjeku odgovara svaki sat vremena na poruku što mene u startu ohladi, pritom se žali kako joj je dosadno dok je nezaposlena. Ono, imaš vremena ali svaki sat napišeš rečenicu :-)

Dalje, usmjeravam razgovor i sav teret je na meni. Ne trudi se da učestvuje i povede neku temu ili šta god.

Bio sam odustao i samo prestao pisat pa se nakon 24h javila da mi kaže da je čula sve najbolje o meni od bratove žene koja je išla sa mnom u školu :mrgreen: kontam pokušaću opet, ali sve isto.

Mada mi je rekla da nema ništa protiv izlaska da se upoznamo ja ne želim vala, ne osjećam nikakav klik nit hemiju nit bilo koji đavo.

Eto, jedan izvještaj o situaciji koja je zauzela par stranica forumske rasprave.
dale cooper

#39114 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by dale cooper »

Sydnor wrote: 21/11/2021 22:31

U prosjeku odgovara svaki sat vremena na poruku što mene u startu ohladi, pritom se žali kako joj je dosadno dok je nezaposlena. Ono, imaš vremena ali svaki sat napišeš rečenicu :-)

Dalje, usmjeravam razgovor i sav teret je na meni. Ne trudi se da učestvuje i povede neku temu ili šta god.

Bio sam odustao i samo prestao pisat pa se nakon 24h javila da mi kaže da je čula sve najbolje o meni od bratove žene koja je išla sa mnom u školu :mrgreen: kontam pokušaću opet, ali sve isto.

Mada mi je rekla da nema ništa protiv izlaska da se upoznamo ja ne želim vala, ne osjećam nikakav klik nit hemiju nit bilo koji đavo.

Eto, jedan izvještaj o situaciji koja je zauzela par stranica forumske rasprave.
Što, šta fali, možda šta i bude. Plus snaha te je nafalila tako da imaš neku podlogu barem. :D
Sydnor

#39115 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

dale cooper wrote: 21/11/2021 22:34
Što, šta fali, možda šta i bude. Plus snaha te je nafalila tako da imaš neku podlogu barem. :D
Ma nije to to, jednostavno osjećam. Zapravo u svemu ovome mi je najviše i godila pohvala od snahe jer ja tu djevojku nisam vidio 11 godina i bio sam poprilično siguran da nema nikakvo lijepo mišljenje o meni jer sam bio debil u srednjoj :D
dale cooper

#39116 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by dale cooper »

Sydnor wrote: 21/11/2021 22:54
dale cooper wrote: 21/11/2021 22:34
Ma nije to to, jednostavno osjećam. Zapravo u svemu ovome mi je najviše i godila pohvala od snahe jer ja tu djevojku nisam vidio 11 godina i bio sam poprilično siguran da nema nikakvo lijepo mišljenje o meni jer sam bio debil u srednjoj :D
Hajde ba, boli te kurac, odeš na kafu, popričaš malo, vidiš kakve je priča, bez nekih velikih očekivanja. Ha ja. :D
djana h

#39117 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djana h »

Žao mi je :thumbup:
Situacija "idi mi, dođi mi". Neke stvari je bolje ostaviti odmah na početku.
Više sreće s nekom drugom koja će znati šta želi.
Last edited by djana h on 21/11/2021 23:37, edited 1 time in total.
bitangeIprinceze

#39118 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by bitangeIprinceze »

dale cooper wrote: 21/11/2021 22:57
Sydnor wrote: 21/11/2021 22:54

Hajde ba, boli te kurac, odeš na kafu, popričaš malo, vidiš kakve je priča, bez nekih velikih očekivanja. Ha ja. :D
@Sydnor Pitaj bar za jaranicu . Sise, guzovi , auto, lova,....... materijalno/nematerijalno. Pa nas izvjesti
Samprotivsviju

#39119 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

Nema odustajanja, ima ona "ne hebe lijep, vec uporan" tako ti :D dick pic je uvijek dzoker karta na raspolaganju :skoljka:
dystopia

#39120 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by dystopia »

Zovi je na kafu da se praksaš. Joj njega
FunkyzeitGames

#39121 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by FunkyzeitGames »

topss wrote: 21/11/2021 16:37 Sta mislite koji su razlozi za sve vecu popularnost tetovaza medju zenskom populacijom? Da li ste svjesne koliko vas iste poruzne?
Ovo što sam ja upoznao je u 90% slučajeva impulsivna odluka donesena bez puno razmišljanja, tek 10% ima dovoljno validan razlog i simboliku. A jeste i meni odbojno, pogotovo jer je na pojedinim baš šteta kada vidiš, kao da staviš jeftini vinil na Ferari i upropastiš ga.
Sydnor

#39122 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

dystopia wrote: 21/11/2021 23:46 Zovi je na kafu da se praksaš. Joj njega
Ma jok :D znam da tu nema ništa, nikakve privlačnosti i slično. Ne želim gubit vrijeme, ni sebi ni njoj.
KraljicaIzJajca

#39123 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by KraljicaIzJajca »

Samprotivsviju wrote: 21/11/2021 23:42 "ne hebe lijep, vec uporan"
Največa laž svih vremena. :lol:
dystopia

#39124 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by dystopia »

Sydnor wrote: 22/11/2021 06:24
dystopia wrote: 21/11/2021 23:46 Zovi je na kafu da se praksaš. Joj njega
Ma jok :D znam da tu nema ništa, nikakve privlačnosti i slično. Ne želim gubit vrijeme, ni sebi ni njoj.
Pa baš zato što nema privlačnosti, to je idealna prilika da se vježbaš.

Eto odlazak na kafu gubljenje vremena. Kao inače si pravo zauzet, ne znaš kud ćeš od obaveza?
Sydnor

#39125 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

dystopia wrote: 22/11/2021 08:51 Pa baš zato što nema privlačnosti, to je idealna prilika da se vježbaš.

Eto odlazak na kafu gubljenje vremena. Kao inače si pravo zauzet, ne znaš kud ćeš od obaveza?
Izvini, ali da vježbam šta? Vođenje razgovora? Pa nisam debil da ne znam vodit razgovor i tu i tamo flertat.

Sad, je li gubljenje vremena, hajd to si upravu, to je malo prenategnuto... Ali iskreno više volim doći kuća s posla i odmarati kičmu te raditi stvari koje mi pričinjavaju zadovoljstvo i gnjaviti mačku :D nego džaba izletiti s nekim koga ne zanimam i ko me ne zanima.

I na kraju, ne bih sebi mogao oprostit da izađemo, a da se ona ponada nečemu više. To ne želim da mi se uradi...i ne želim nikome prirediti isto mada mislim da su šanse za to minimalne.
Post Reply