Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑19/10/2021 14:02
Ima žena koje jednostavno ne znaju slati jasne signale, ali je više do nas.
Ne mora značiti da bi se svaka jebala s nama nakon jednog osmijeha, a ima ih koji to tako tumače što je najgore. Tu su naravno i oni koji ništa ne kontaju - čak ni jasne signale.
meni je jedna rekla da joj šaljem miješane signale, iako sam ja bio čvrsto odlučio da s njom neću više ništa.
ali kroz neku šuplju, šalu i osmijeh ona je skontala da ipak flertujem s njom, a ja takav po prirodi
MarlboroGold wrote: ↑19/10/2021 14:02
Ima žena koje jednostavno ne znaju slati jasne signale, ali je više do nas.
Ne mora značiti da bi se svaka jebala s nama nakon jednog osmijeha, a ima ih koji to tako tumače što je najgore. Tu su naravno i oni koji ništa ne kontaju - čak ni jasne signale.
ima jedan isti harry potter i u pubu ganjao neku bas stariju
i rekla mu ona nakon nekog vremena veceras cu biti tvoja stiflerova majka on jadan pobjego
izmjesano je to kod nekih mozes skontati kod nekih ne jer nemaju sve iste signale za ono sto zele
Danas mi se desila neobična situacija, djevojka koju sam prije par mjeseci dodao na IG mi niotkud lajkala neku sliku.
Ja sam njoj manje više svaku otkad je imam (zadnju sinoc) iako nije pretjerano aktivna, možda 3-4 fotosa ali moja zadnja je iz aprila, a ona je lajkala neku iz januara...znači ulazila je na profil i baš nju kliknula.
Sydnor wrote: ↑06/11/2021 20:40
Danas mi se desila neobična situacija, djevojka koju sam prije par mjeseci dodao na IG mi niotkud lajkala neku sliku.
Ja sam njoj manje više svaku otkad je imam (zadnju sinoc) iako nije pretjerano aktivna, možda 3-4 fotosa ali moja zadnja je iz aprila, a ona je lajkala neku iz januara...znači ulazila je na profil i baš nju kliknula.
Da li to shvatiti kao neki signal ili?
Bezveze je to, javi joj se live, to na Instagramu ništa ne znači.
Da li to shvatiti kao neki signal ili?
Nije signal
Vjerovatno se pita ko si i kakav si jer joj lajkas svaku sliku. I 90% da je slucajno lajkala.
Ali ovo je tipicno musko razmisljanje, cim im neko nesto lajka Ima onaj video gdje su obrnute uloge muskaraca i zena, tj. kako bi izgledalo da se zene ponasaju poput muskaraca i sad scena gdje si zenska slika donje dijelove Pita je prijateljica what are you doing, kaze ova that guy liked one of my pictures on instagram, I'm gonna send him a pic of my junk . https://youtu.be/TACkZ62viUw
Lajkala ti je sliku jer si ti njoj sve lajkao, pa da bude kulturna i da ti se na neki nacin “zahvali”. Ako ti bude jos toga lajkala, onda to mozes tumaciti kao neki signal, otherwise, no.
no_sikiriki wrote: ↑06/11/2021 22:21
Lajkala ti je sliku jer si ti njoj sve lajkao, pa da bude kulturna i da ti se na neki nacin “zahvali”. Ako ti bude jos toga lajkala, onda to mozes tumaciti kao neki signal, otherwise, no.
Ma nema šta drugo ni lajkat jer ja više nit šta objavljujem nit koji đavo, a inače bacim lajk svima, a i nemam puno ljudi na tom čudu
doox wrote: ↑06/11/2021 22:23
Vidas li tu curu? Pa javi joj se kad je sretneš, ne budi sisa
Ma imamo dosta zajedničkih poznanika i zato sam i poslo zahtjev čisto da vidim ko je nisam je baš nikad sreo za ovih 4-5 mjeseci koliko se "pratimo"
A inače nekako mi je sva neobična, ne mogu reći da me fizički privlači ali ima nešto u vezi nje baš onako čudno da čovjek naprosto poželi da je malo upozna mislio sam se i javit još prije 2-3 mjeseca ali nisam nikad imo hrabrosti