Kakve veze ova dvojica imaju sa temom i Bidenom?
Joe Biden - Predsjednik USA all about
-
zilog
#3176 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
- Copper
#3177 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Dvoje budući serijski ubica to se na faci vidi da nije normalno rodeno
- ultima_palabra
#3178 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
A ovaj prvi je ko tacno? Kakvim se glupostima ljudi bave...
-
zilog
#3179 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Last edited by zilog on 20/11/2021 15:21, edited 1 time in total.
-
smijesni_ste
#3180 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Valjda Nicholas Sandmann, Nathan je onaj drugi ilitiga Native American
-
zilog
#3181 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Nicholas Sandmann da, c/p greskasmijesni_ste wrote: ↑20/11/2021 15:15 Valjda Nicholas Sandmann, Nathan je onaj drugi ilitiga Native American
-
Login7777
#3182 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
-
zilog
#3183 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Ne vidim cemu likovanje i izjednacavanje ove dvojice. Rittenhouse je oslobodjen krivicne odgovornosti za ubistvo, ali je i dalje ubio dvoje ljudi. Slijede mu gradjanske tuzbe (kao OJ-u) i tu mediji nisu nista slagali, kao sto se desilo sa Sandmann-om.
Inace, Sandmann je prihvatio nagodbe, kojima se ne navodi iznos.
Inace, Sandmann je prihvatio nagodbe, kojima se ne navodi iznos.
- FunkyzeitGames
#3184 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Ovo je presmiješno gledati, šta im rade dva klinca i kako se kancerogeni CNN narativ ruši.
Morat će globohomo sekta da ubije Trumpa do 2024. godine, drugačije neće dobiti izbore dok su ovako ofirno pokvareni i glupi.
Morat će globohomo sekta da ubije Trumpa do 2024. godine, drugačije neće dobiti izbore dok su ovako ofirno pokvareni i glupi.
-
zilog
#3185 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Sta ti je globohomo sekta?FunkyzeitGames wrote: ↑20/11/2021 15:45 Ovo je presmiješno gledati, šta im rade dva klinca i kako se kancerogeni CNN narativ ruši.![]()
- FunkyzeitGames
#3186 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Znaš kako kažu: "Google is your friend".zilog wrote: ↑20/11/2021 15:54Sta ti je globohomo sekta?FunkyzeitGames wrote: ↑20/11/2021 15:45 Ovo je presmiješno gledati, šta im rade dva klinca i kako se kancerogeni CNN narativ ruši.![]()
Morat će globohomo sekta da ubije Trumpa do 2024. godine, drugačije neće dobiti izbore dok su ovako ofirno pokvareni i glupi.![]()
-
zilog
#3187 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Znaci Dodik, Seselj i ti cekate ponovo Trumpa?FunkyzeitGames wrote: ↑20/11/2021 15:45 Ovo je presmiješno gledati, šta im rade dva klinca i kako se kancerogeni CNN narativ ruši.![]()
Fino, LOCOFASCI, drustvo...
- ultima_palabra
#3188 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Ma smijesno je to postovati/ne postovati, kao da se iko od nas tu nesto pita. Bila je samoodbrana, ali kako je normalno da 17-godisnjak ide sa automatskom puskom u drugu drzavu traziti belaja? Treba od toga napraviti herojski cin?JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 08:43ultima_palabra wrote: ↑20/11/2021 02:28
Ti bas odlucio da pokazes pravo lice? Ili se osokolio u pravom drustvu?
Ja poštujem sve sudske presude. Ne bi ni ti trebao birati koje valjaju, a koje ne
- JohnnyS
#3189 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Naravno da ne. Općenito mi je suluda ta kultura (ako se to može nazvati kulturom) oružja u Americi. Ali treba shvatiti i kontekst, da je to period kad je rulja palila Ameriku, kad su policije dobijale instrukcije od političara da ne budu preagresivni prema rulji, da će se ljudi samoorganizirati. I onda jednog od njih, nekog balavca koji veze sa životom nema čitav establishment, Hollywood i budući predsjednik Amerike uzme rasturati kao da ne vide da je on u tom konkretnom slučaju reakcija na akciju. Da je sve bilo kako treba, policija i nacionalna garda su trebali uraditi posao, a negdje nisu zbog dnevne politike.ultima_palabra wrote: ↑20/11/2021 16:23Ma smijesno je to postovati/ne postovati, kao da se iko od nas tu nesto pita. Bila je samoodbrana, ali kako je normalno da 17-godisnjak ide sa automatskom puskom u drugu drzavu traziti belaja? Treba od toga napraviti herojski cin?
- ultima_palabra
#3190 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Ono na sta je on reagovao je takodjer reakcija na akciju (George Floyd, Breonna Taylor, Jacob Blake), i to sto policija nije jace reagovala je zato sto bi time isprovocirali jos negativnije osjecaje prema sebi i jos vece nemire.JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 16:28Naravno da ne. Općenito mi je suluda ta kultura (ako se to može nazvati kulturom) oružja u Americi. Ali treba shvatiti i kontekst, da je to period kad je rulja palila Ameriku, kad su policije dobijale instrukcije od političara da ne budu preagresivni prema rulji, da će se ljudi samoorganizirati. I onda jednog od njih, nekog balavca koji veze sa životom nema čitav establishment, Hollywood i budući predsjednik Amerike uzme rasturati kao da ne vide da je on u tom konkretnom slučaju reakcija na akciju. Da je sve bilo kako treba, policija i nacionalna garda su trebali uraditi posao, a negdje nisu zbog dnevne politike.ultima_palabra wrote: ↑20/11/2021 16:23
Ma smijesno je to postovati/ne postovati, kao da se iko od nas tu nesto pita. Bila je samoodbrana, ali kako je normalno da 17-godisnjak ide sa automatskom puskom u drugu drzavu traziti belaja? Treba od toga napraviti herojski cin?
Zasto policija nije uradila posao na Kapitolu? Jel i to dnevna politika? Jel i ono bila rulja ili "patrioti"?
- JohnnyS
#3191 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
ultima_palabra wrote: ↑20/11/2021 16:36Ono na sta je on reagovao je takodjer reakcija na akciju (George Floyd, Breonna Taylor, Jacob Blake), i to sto policija nije jace reagovala je zato sto bi time isprovocirali jos negativnije osjecaje prema sebi i jos vece nemire.JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 16:28
Naravno da ne. Općenito mi je suluda ta kultura (ako se to može nazvati kulturom) oružja u Americi. Ali treba shvatiti i kontekst, da je to period kad je rulja palila Ameriku, kad su policije dobijale instrukcije od političara da ne budu preagresivni prema rulji, da će se ljudi samoorganizirati. I onda jednog od njih, nekog balavca koji veze sa životom nema čitav establishment, Hollywood i budući predsjednik Amerike uzme rasturati kao da ne vide da je on u tom konkretnom slučaju reakcija na akciju. Da je sve bilo kako treba, policija i nacionalna garda su trebali uraditi posao, a negdje nisu zbog dnevne politike.
Zasto policija nije uradila posao na Kapitolu? Jel i to dnevna politika? Jel i ono bila rulja ili "patrioti"?
Nisu bili patrioti nego obična rulja i naravno da policija nije uradila posao na Kapitolu. Zašto, pojma nemam, ali je suludo da im provale u Kongres, jebote ne bi da su ih napali Navy seals, a ne hrpa rednecka.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- jeza u ledja
#3193 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Cekaj stani policija dobijala instrukcije od politicara? Buduci predsjednik nije bio iza njega? Pazi ti konstrukcije. A sta je sa aktuelnim predsjednikom tada? Kakve on instrukcije daje?JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 16:28Naravno da ne. Općenito mi je suluda ta kultura (ako se to može nazvati kulturom) oružja u Americi. Ali treba shvatiti i kontekst, da je to period kad je rulja palila Ameriku, kad su policije dobijale instrukcije od političara da ne budu preagresivni prema rulji, da će se ljudi samoorganizirati. I onda jednog od njih, nekog balavca koji veze sa životom nema čitav establishment, Hollywood i budući predsjednik Amerike uzme rasturati kao da ne vide da je on u tom konkretnom slučaju reakcija na akciju. Da je sve bilo kako treba, policija i nacionalna garda su trebali uraditi posao, a negdje nisu zbog dnevne politike.ultima_palabra wrote: ↑20/11/2021 16:23
Ma smijesno je to postovati/ne postovati, kao da se iko od nas tu nesto pita. Bila je samoodbrana, ali kako je normalno da 17-godisnjak ide sa automatskom puskom u drugu drzavu traziti belaja? Treba od toga napraviti herojski cin?
Znaci buduci predsjednik, koji je valjda vec jednom nogom u grobu, “daje instrukcije”, a trenutni, koji je u stanju vojsku slati na protestante, tu nema nikakvu odgovornost?
Pa on je jedan od glavnih razloga zasto je uopste bilo nereda.
Cuj nisu dobijali instrukcije
- JohnnyS
#3194 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Znam da nisam u Americi, ali ja sam živio u uvjerenju kako Predsjednik nema nikakve ovlasti nad lokalnom policijom?jeza u ledja wrote: ↑20/11/2021 17:28Cekaj stani policija dobijala instrukcije od politicara? Buduci predsjednik nije bio iza njega? Pazi ti konstrukcije. A sta je sa aktuelnim predsjednikom tada? Kakve on instrukcije daje?JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 16:28
Naravno da ne. Općenito mi je suluda ta kultura (ako se to može nazvati kulturom) oružja u Americi. Ali treba shvatiti i kontekst, da je to period kad je rulja palila Ameriku, kad su policije dobijale instrukcije od političara da ne budu preagresivni prema rulji, da će se ljudi samoorganizirati. I onda jednog od njih, nekog balavca koji veze sa životom nema čitav establishment, Hollywood i budući predsjednik Amerike uzme rasturati kao da ne vide da je on u tom konkretnom slučaju reakcija na akciju. Da je sve bilo kako treba, policija i nacionalna garda su trebali uraditi posao, a negdje nisu zbog dnevne politike.
Znaci buduci predsjednik, koji je valjda vec jednom nogom u grobu, “daje instrukcije”, a trenutni, koji je u stanju vojsku slati na protestante, tu nema nikakvu odgovornost?
Cuj nisu dobijali instrukcije, a predsjednik najmocnije drzave na svijetu im bukvalno govorio da se idu obracunavati.
Nisi objektivan. Očito je. Hejt prema narančastom klaunu te sprječava da vidiš kako su protesti bili obično rušenje, kako pojedini demokratski lokalni dužnosnici nisu dozvolili policiji da reagira, a neki su čak i pristali na suludu defund politiku.
- nosara
- FunkyzeitGames
#3196 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Mislim da nisi shvatio komentar. Niko se ne nada ili čeka Trumpa, Trump ĆE SIGURNO da bude protukandidat Bidenu ili Kamali, a po ovoj patetično smiješnoj situaciji i vođenju države to dvoje protiv onakve karizme (kakva god budala Trump bio) nemaju nikakve šanse.zilog wrote: ↑20/11/2021 16:08Znaci Dodik, Seselj i ti cekate ponovo Trumpa?FunkyzeitGames wrote: ↑20/11/2021 15:45 Ovo je presmiješno gledati, šta im rade dva klinca i kako se kancerogeni CNN narativ ruši.![]()
Fino, LOCOFASCI, drustvo...![]()
- jeza u ledja
#3197 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
A jel? De mi onda reci kako je Trump poslao federalne agente na proteste u Portlandu?JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 17:33Znam da nisam u Americi, ali ja sam živio u uvjerenju kako Predsjednik nema nikakve ovlasti nad lokalnom policijom?jeza u ledja wrote: ↑20/11/2021 17:28
Cekaj stani policija dobijala instrukcije od politicara? Buduci predsjednik nije bio iza njega? Pazi ti konstrukcije. A sta je sa aktuelnim predsjednikom tada? Kakve on instrukcije daje?
Cuj nisu dobijali instrukcije, a predsjednik najmocnije drzave na svijetu im bukvalno govorio da se idu obracunavati.
Nisi objektivan. Očito je. Hejt prema narančastom klaunu te sprječava da vidiš kako su protesti bili obično rušenje, kako pojedini demokratski lokalni dužnosnici nisu dozvolili policiji da reagira, a neki su čak i pristali na suludu defund politiku.
Plus sto je otvoreno pozivao na nasilje protiv protestanata.
- jeza u ledja
#3198 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Jeste. Zato ga je starac pobijedio prosle godine, jer nije imao nikakve sanse.FunkyzeitGames wrote: ↑20/11/2021 17:43Mislim da nisi shvatio komentar. Niko se ne nada ili čeka Trumpa, Trump ĆE SIGURNO da bude protukandidat Bidenu ili Kamali, a po ovoj patetično smiješnoj situaciji i vođenju države to dvoje protiv onakve karizme (kakva god budala Trump bio) nemaju nikakve šanse.
- JohnnyS
#3199 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
jeza u ledja wrote: ↑20/11/2021 17:45A jel? De mi onda reci kako je Trump poslao federalne agente na proteste u Portlandu?JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 17:33
Znam da nisam u Americi, ali ja sam živio u uvjerenju kako Predsjednik nema nikakve ovlasti nad lokalnom policijom?
To što je otvoreno pozivao na nasilje je isto što je i Biden, Kamila i ekipa radili, samo za drugu publiku. Ali nije mogao imati utjecaja na lokalnu policiju. Zato je i morao slati federalnu kad bi lokalni demokrati očito puštali anarhiju
- jeza u ledja
#3200 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about
Znaci ipak je mogao slati policiju. Drago mi je da si se slozio.JohnnyS wrote: ↑20/11/2021 17:48jeza u ledja wrote: ↑20/11/2021 17:45
A jel? De mi onda reci kako je Trump poslao federalne agente na proteste u Portlandu?
To što je otvoreno pozivao na nasilje je isto što je i Biden, Kamila i ekipa radili, samo za drugu publiku. Ali nije mogao imati utjecaja na lokalnu policiju. Zato je i morao slati federalnu kad bi lokalni demokrati očito puštali anarhiju
Kako je to Biden pozivao na nasilje?