Slomi ova temperatura, ne mogu do WC-a otići, trebam se istuširati, kuveta nemam sekunde. A ni apetita. Odavno me nije ovako spanđalo.

Moderator: O'zone

Pij puno tekučine.Naslovnica wrote: ↑19/11/2021 09:44 Hvala.
Slomi ova temperatura, ne mogu do WC-a otići, trebam se istuširati, kuveta nemam sekunde. A ni apetita. Odavno me nije ovako spanđalo.
KraljicaIzJajca wrote: ↑19/11/2021 14:19Pij puno tekučine.Naslovnica wrote: ↑19/11/2021 09:44 Hvala.
![]()
Znači Sinopharm 0 bodova.akcija007 wrote: ↑19/11/2021 18:44 60 godina; Sinopharm revakcinacija u julu . Pozitivan PCR danas stigao na Sars Cov 2.
Od simptoma bole kosti, temp 38,8- do 37 C. Varira. Kasalj. Pisak u plucima. Kostobolja.
Dr opste prakse kaze da prati stanje par dana i ako se pogorsa da ce uputiti u Covid ambulantu na dijagnostiku. Nazove Coid ambulantu kazu isto.
Eto. Moze li se u Covid ambulantu na pregled i dijagnostiku krvne slike rengena pluca otici bez uputnice od porodicnog ?
Njima je najbitnije VI STE U IZOLACIJI GOSPODINE, KOLIKO VAM JE OSTALO IZOLACIJE, to je najbitnije. Evo i ovog gore nek su IZOLACIJU poslali postom a lijekove/recept JOK to moras doci i raspadat se 3 sata da te pregleda a ionako ti krhne bilo koje antibiotike i mrs kuci.Naslovnica wrote: ↑19/11/2021 18:48 Nevjerovatno, sram ih bilo!
Nakon skoro 2 godine pandemije oni čekaju da se čovjeku pogorša stanje kako bi reagovali. Zato mi i imamo toliko smrtnih slučajeva.
![]()
Ne samo sinopharm. Kolega fasovo, 65 godina, obostrana upala pluca, bolestan vec trecu sedmicu. Vakcinisan sa AZ prije tri mjeseca. Ostali mu ukucani nisu ni smrcnuli, a u svakodnevnom su kontaktu. Isto vakcinisani sa AZ u istom periodu.-Chesterfield- wrote: ↑19/11/2021 19:03Znači Sinopharm 0 bodova.akcija007 wrote: ↑19/11/2021 18:44 60 godina; Sinopharm revakcinacija u julu . Pozitivan PCR danas stigao na Sars Cov 2.
Od simptoma bole kosti, temp 38,8- do 37 C. Varira. Kasalj. Pisak u plucima. Kostobolja.
Dr opste prakse kaze da prati stanje par dana i ako se pogorsa da ce uputiti u Covid ambulantu na dijagnostiku. Nazove Coid ambulantu kazu isto.
Eto. Moze li se u Covid ambulantu na pregled i dijagnostiku krvne slike rengena pluca otici bez uputnice od porodicnog ?
A jesi li ranije bolovao od korone?
Sve je relativno moj Alberte. Moj sin, 25 god. revakcinisan Sinofarmom u junu, u oktobru drugi put pozitivan (prvi put u martu), ništa k'o limunada, ni da ga takne, malo bockalo grlo i curio nos.laik1981 wrote: ↑19/11/2021 20:20Ne samo sinopharm. Kolega fasovo, 65 godina, obostrana upala pluca, bolestan vec trecu sedmicu. Vakcinisan sa AZ prije tri mjeseca. Ostali mu ukucani nisu ni smrcnuli, a u svakodnevnom su kontaktu. Isto vakcinisani sa AZ u istom periodu.-Chesterfield- wrote: ↑19/11/2021 19:03
Znači Sinopharm 0 bodova.
A jesi li ranije bolovao od korone?
Cim procitam Ketonal, odmah me cir zaboli
Taj predivni bol stomacno/abdominalni...neka, daj temperaturu i sve bolove svijeta na drugim mjestima
nisam znao za to, vidim da je lijek protiv bolova