Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#7601 Re: Miralem Pjanić

Post by izvrsni direktor »

ajdamo wrote: 18/11/2021 07:42
luckylaka wrote: 18/11/2021 01:56 Da ponovimo strucnjake i ne slusamo tarabice

Čiviću dali 7 eto koliko je sofa score tačan
https://www.sofascore.com/finland-bosni ... na/EObsmUb
Pq kazem ti, pravi strucnjaci su ovdje
Thorgerson

#7602 Re: Miralem Pjanić

Post by Thorgerson »

Gerro wrote: 17/11/2021 23:52 Ajmo brisite ovu temu i da zaboravimo da je ikad bio reprezentativac. To bar nece biti tesko.
Pa u cemu je problem s vama pojedinim likovima? To ne smijemo reci da je neko lose odigrao? Pa jbt sam Pjanic bi trebai izaci i izviniti se za igru koju je pruzio. Cuo je zvizduke.

Niko ovdje ne govori zato jer eto Pjanica mrzi, voli, ne voli. Jebe mi se i za njega i za bilo koga od tih fudbalera. Jer realno gledajuci oni uvijek dobijaju, ja gubim. Oni zaradjuju, ja gubim vrijeme, zivce. Ako si vec odabran u 11 u drzavi. Pa daj jbmu potrudi se malo.

I sta trebamo sad lagati sami sebe, kao sto on laze sam sebe, da je odlazak u Besiktas nesto vaauuu.

Sama cinjenica da ga niko nije htio govori ipak nesto, i on umjesto da se zabrine, da pomisli pa jbg mozda je ipak do mene. Jok, on nastavi srati po treneru, storije, gluposti, eto kako je u Besiktasu ma kakva Barcelona sta ti je Besiktas.
luckylaka

#7603 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Poz.od velemajstora :bih:
Laplace

#7604 Re: Miralem Pjanić

Post by Laplace »

luckylaka wrote: 19/11/2021 02:03 Poz.od velemajstora :bih:
Top 10 golova, a nijedan za reprezentaciju. Za novac se dobro igra, za džabe samo koliko mora ili manje od toga. Kao i ostali naši reprezentativci.

Edit: Znam da je ovo top 10 golova za Romu, ali učinak za reprezentaciju iz sličnih situacija nije ni blizu ovome.

Prvi gol je dao iz slične situaciju kao ona šansa protiv Finske (samo sa druge strane dobio povratnu, što fudbaleru takve klase ne bi trebao biti neki faktor), pa je za reprezentaciju gađao nebeska tijela a za Romu loptu zakucao u gol.

Btw, kakvo se ono dijete dere na snimku?
luckylaka

#7605 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Laplace wrote: 19/11/2021 08:30
luckylaka wrote: 19/11/2021 02:03 Poz.od velemajstora :bih:
Top 10 golova, a nijedan za reprezentaciju. Za novac se dobro igra, za džabe samo koliko mora ili manje od toga. Kao i ostali naši reprezentativci.

Edit: Znam da je ovo top 10 golova za Romu, ali učinak za reprezentaciju iz sličnih situacija nije ni blizu ovome.

Prvi gol je dao iz slične situaciju kao ona šansa protiv Finske (samo sa druge strane dobio povratnu, što fudbaleru takve klase ne bi trebao biti neki faktor), pa je za reprezentaciju gađao nebeska tijela a za Romu loptu zakucao u gol.

Btw, kakvo se ono dijete dere na snimku?
Vidis Messi da bi dao gol iz slobodnog udarca po statistici treba mu vise od 10 slobodnih udaraca,Ronaldo cak i vise preko 15.Ronaldo je protiv Srbije bio jedan od najlosijih na terenu pa ga nisu vjesali .Kod nas je debil selektor heroj poslije najvece blamaze od kada se igra fudba za kvalifikacije,sto dovoljno govori o nama
Leopard_SA

#7606 Re: Miralem Pjanić

Post by Leopard_SA »

luckylaka wrote: 19/11/2021 13:05
Vidis Messi da bi dao gol iz slobodnog udarca po statistici treba mu vise od 10 slobodnih udaraca,Ronaldo cak i vise preko 15.Ronaldo je protiv Srbije bio jedan od najlosijih na terenu pa ga nisu vjesali .Kod nas je debil selektor heroj poslije najvece blamaze od kada se igra fudba za kvalifikacije,sto dovoljno govori o nama
A selektor je konkretno pogrijesio sta?
Laertes

#7607 Re: Miralem Pjanić

Post by Laertes »

Leopard_SA wrote: 19/11/2021 13:24
Ako je promijenio kompletan vezni red tokom utakmice, znači da u postavci nešto nije štimalo, a to je njegov posao. Vođenje utakmice protiv Finske je bilo katastrofalno, kao i priprema.
Laplace

#7608 Re: Miralem Pjanić

Post by Laplace »

Nije istrčao na teren ispred Pjanića i onaj zicer zakucao u mrežu.
luckylaka

#7609 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Prvo izbor igraca,drugo taktiku vise mu i ne treba da nas sahrani do kraja
Laplace

#7610 Re: Miralem Pjanić

Post by Laplace »

luckylaka wrote: 19/11/2021 17:01

Ponavljam: i sa tako slabim izborom igrača i sa tako slabom taktiko0m ne samo da smo došli do izglednih prilika (bar protiv Finske) nego je u stopostotnoj prilici kod 0:0 bila čuvena zvijezda Pjanić - i opet ćorak. Da li je Petev trebao Pjanića naučiti kako da sa 11 metara loptu zakuca u gol?

Ne kažem da Petev nije loš, ne kažem da nije promašio izbor igrača, ne kažem da nije promašio taktiku, ali za promašene stopostotne šanse ipak su krivi igrači koji su ih promašili. Ni sa jednim trenerom dosad nismo imali nikakvu sigurnost u realizaciji tih zicera. Ili se nešto mulja i komplikuje kad je naprosto treba opaliti iz prve ili se lopta šalje nebu pod oblake ili se lopta doda golmanu.
last mohicans

#7611 Re: Miralem Pjanić

Post by last mohicans »

Eto malca, nadam se da ne voli šišu.
https://sportsport.ba/fudbal/edin-pjani ... rac/412674
Ovakvi tekstovi, tj.pokušaji teksta i neke vijesti su krivci sto mi glorificiramo Pjanica i doživljamo ga kao planetarnu zvijezdu,nekog mega giga talenta. Evo počeli i sa maskumom od 8 godina.
Hakiz

#7612 Re: Miralem Pjanić

Post by Hakiz »

last mohicans wrote: 19/11/2021 17:47 Eto malca, nadam se da ne voli šišu.
Ovakvi tekstovi, tj.pokušaji teksta i neke vijesti su krivci sto mi glorificiramo Pjanica i doživljamo ga kao planetarnu zvijezdu,nekog mega giga talenta. Evo počeli i sa maskumom od 8 godina.
A, zamisli tek kada novinar koji radi u nekom mediju tezgari kao PR igraču.
vee-jay

#7613 Re: Miralem Pjanić

Post by vee-jay »

Sad se malo pretjeruje.
Pjanic jeste bio izvanredan talenat, kreativan i tehnicki superioran a nije mu bilo ni tesko da potrci i pretrci.
Preko tog talenta je dogurao i do Juventusa, znaci da je kvalitet tu.

Zasto on taj kvalitet ne pokazuje u nacionalnom timu je upitno.
Po meni razloga ima vise, a najvazniji je izostanak konkurencije.
Leopard_SA

#7614 Re: Miralem Pjanić

Post by Leopard_SA »

Pa evo kako vidim, na zadnjoj utakmici protiv Finske sva tri gola smo primili zbog individualnih gresaka, tako da mi nije jasno sta je trenerova krivica tu i kako je taktika losa s obzirom na gore navedeno.
I u utakmicama prije Finske, nisam primjetio da smo takticki lose bili postavljeni.

A sto se igraca tice i pozivanja, to je vec diskutabilno, mada osim Vrancica i Begovica ne vidim koga je trebao pozvati, a nije
Edin H.

#7615 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

Leopard_SA wrote: 19/11/2021 19:06 A sto se igraca tice i pozivanja, to je vec diskutabilno, mada osim Vrancica i Begovica ne vidim koga je trebao pozvati, a nije
Ja jos uvijek mislim kao sto rekoh prije utakmice, bilo je ocekivati da cemo bez Dzefika zavrsiti da moramo ganjati rezultat na horuk, sto se i desilo, te je morao pozvati naseg Diwock Origija Djurica da pokusa na visinu i snagu.

Naravno da sam ocekivao i Vrancica umjesto Pjanica, Championship je puno ozbiljnije takmicenje od nekakve smijesne turske superlige, tako da je bilo ocekivati da je Pjana grohno.
luckylaka

#7616 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Leopard_SA wrote: 19/11/2021 19:06
Pa evo kako vidim, na zadnjoj utakmici protiv Finske sva tri gola smo primili zbog individualnih gresaka, tako da mi nije jasno sta je trenerova krivica tu i kako je taktika losa s obzirom na gore navedeno.
I u utakmicama prije Finske, nisam primjetio da smo takticki lose bili postavljeni.

A sto se igraca tice i pozivanja, to je vec diskutabilno, mada osim Vrancica i Begovica ne vidim koga je trebao pozvati, a nije
Naravno da je do odbrane jer je izostavio Ahmethodzuca i Susica koji su bili dva najbolja pojedinca protiv Francuske
Van Halen

#7617 Re: Miralem Pjanić

Post by Van Halen »

Jabuka ne pada daleko od PANJA
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#7618 Re: Miralem Pjanić

Post by izvrsni direktor »

Laplace wrote: 19/11/2021 08:30 pa je za reprezentaciju gađao nebeska tijela a za Romu loptu zakucao u gol.
Namjermo to radi?
Laplace

#7619 Re: Miralem Pjanić

Post by Laplace »

izvrsni direktor wrote: 20/11/2021 09:33
Laplace wrote: 19/11/2021 08:30 pa je za reprezentaciju gađao nebeska tijela a za Romu loptu zakucao u gol.
Namjermo to radi?
Meni ne čini razliku. Rezultat je isti.

Ne kažem da namjerno promašuje za reprezentaciju, ali evidentno je da se baš i ne trudi previše. Na kraju, ono što se broji su golovi u mreži, a tu nam je pomogao u par situacija, mora se priznati, ali je to daleko ispod njegovog nivoa. Ili nije?
luckylaka

#7620 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Laplace wrote: 21/11/2021 15:06
izvrsni direktor wrote: 20/11/2021 09:33

Namjermo to radi?

Ne kažem da namjerno promašuje za reprezentaciju, ali evidentno je da se baš i ne trudi previše. Na kraju, ono što se broji su golovi u mreži, a tu nam je pomogao u par situacija, mora se priznati, ali je to daleko ispod njegovog nivoa. Ili nije?
Druze drukcije je kada si nekad igrao sa Misketom,Lulicem pa imao u formi Dzeku,Vedu,Spahu...Danas su tu polovnjaci Gojak,Cimirot,Hadziahmetovic.Naravno nije ovo nikakvi opravdanje za Miretovo qrcenje,ali valjda debil na klupi treba da vidi to nezalaganje
Laplace

#7621 Re: Miralem Pjanić

Post by Laplace »

luckylaka wrote: 21/11/2021 15:33
Laplace wrote: 21/11/2021 15:06

Druze drukcije je kada si nekad igrao sa Misketom,Lulicem pa imao u formi Dzeku,Vedu,Spahu...Danas su tu polovnjaci Gojak,Cimirot,Hadziahmetovic.Naravno nije ovo nikakvi opravdanje za Miretovo qrcenje,ali valjda debil na klupi treba da vidi to nezalaganje
Sve to ja razumijem, ali promašiti stopostotnu šansu protiv Finaca, promašiti penal prije par godina (kad smo gubili od Kipra) i slične krupne greške koje ne zavise od taktike, strategije, trenera i igrača... Na primjer, kod onog penala su bili on i golman, niko više, a mogao je bar bod dsa izvuče za nas.

Znam da je u sportu tako da kad ne ide - ne ide, ali ga prečesto ne ide za njegovu klasu.
Piaty

#7622 Re: Miralem Pjanić

Post by Piaty »

Laplace wrote: 21/11/2021 17:40
luckylaka wrote: 21/11/2021 15:33

Sve to ja razumijem, ali promašiti stopostotnu šansu protiv Finaca, promašiti penal prije par godina (kad smo gubili od Kipra) i slične krupne greške koje ne zavise od taktike, strategije, trenera i igrača... Na primjer, kod onog penala su bili on i golman, niko više, a mogao je bar bod dsa izvuče za nas.

Znam da je u sportu tako da kad ne ide - ne ide, ali ga prečesto ne ide za njegovu klasu.
Ja sam do tog njegovog penala bio ravnodusan prema njemu, u smislu eto ga, neka igra, ne pomaze nesto ali nek ne odmaze.
A nakon tog penala se jasno moglo vidjeti da stvarno gubimo jedno mjesto njegovim igranjem sto je kuluminiralo u ovom zadnjem mecu. Ja sam od rijetkih koje ama bas nimalo ne cudi Pjaniceva zadnja utakmica za reprezentaciju.
luckylaka

#7623 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Piaty wrote: 22/11/2021 17:57
Laplace wrote: 21/11/2021 17:40

Ja sam do tog njegovog penala bio ravnodusan prema njemu, u smislu eto ga, neka igra, ne pomaze nesto ali nek ne odmaze.
A nakon tog penala se jasno moglo vidjeti da stvarno gubimo jedno mjesto njegovim igranjem sto je kuluminiralo u ovom zadnjem mecu. Ja sam od rijetkih koje ama bas nimalo ne cudi Pjaniceva zadnja utakmica za reprezentaciju.
Znaci i ti si vidio da je Mire los,i ja sam vidio i vecina koji su gledali samo nije vidio debil na klupi dok mu navijaci nisu poceli prigovarati.Imas igraca manje i tjeras po svome
Piaty

#7624 Re: Miralem Pjanić

Post by Piaty »

luckylaka wrote: 22/11/2021 19:20
Piaty wrote: 22/11/2021 17:57

Znaci i ti si vidio da je Mire los,i ja sam vidio i vecina koji su gledali samo nije vidio debil na klupi dok mu navijaci nisu poceli prigovarati.Imas igraca manje i tjeras po svome
Ako se vratis na sttanicu prije utakmice sa Finskom, vidjeces da je par nas pisalo da ce ga najvjerovatnije staviti da igra jer nece moci izdrzati pritisak da ga ne stavi. Tesko da ga neko ne bi stavio. A za sve to smo krivi mi, fanatikosi, gazije itd itd. Mi smo ti koji pravimo igrace zvijezdama.
luckylaka

#7625 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Piaty wrote: 22/11/2021 19:49
luckylaka wrote: 22/11/2021 19:20

Ako se vratis na sttanicu prije utakmice sa Finskom, vidjeces da je par nas pisalo da ce ga najvjerovatnije staviti da igra jer nece moci izdrzati pritisak da ga ne stavi. Tesko da ga neko ne bi stavio. A za sve to smo krivi mi, fanatikosi, gazije itd itd. Mi smo ti koji pravimo igrace zvijezdama.
Kako ga stavio tako ga je mogao i zamijeniti.Vrlo jednostavno.Mire i jeste zvijezda nije nepoznanica,druga stvar je sto on nece,a sto nece mi mozemo nagadjati.Debil na kluoi jednostavno nema autoriteta,nema znanja ali ima nekoga ko ce ga pogurati da na guzove uzima pare.
Post Reply