neki idiot je zatrpao temu copy/paste komentarom koji je bio odvratan, najblaze receno
admini su ekspresno reagovali, zakljucali i obrisali
a zasto nije ponovo otvorena
neki idiot je zatrpao temu copy/paste komentarom koji je bio odvratan, najblaze receno
nije on sociopata, on je unisten covjek, ifet je puno blize toj definiciji sociopate i psihopate
A zašto ova nije zatvorena po logici copy/paste?uglavnomja wrote: ↑18/11/2021 16:56neki idiot je zatrpao temu copy/paste komentarom koji je bio odvratan, najblaze receno
admini su ekspresno reagovali, zakljucali i obrisali
a zasto nije ponovo otvorena![]()
E jebo ga Ljubo više, opet pravi neke pizdarijeGAU8 wrote: ↑18/11/2021 17:25 Problem je sto je sudski sistem katastrofalno zakazao.
I onda idemo "rijesiti" stvar tako sto unistimo par ljudi koji su se nasli u krivo vrijeme na krivom mjestu.
I samo da se ne smatra da sam pristrasan, ne vjerujem ni 100% da je Alisina amnezija stvarna.
Razlog je to sto nema autoriteta koji je mjerodavan. Zasto stvar nije do kraja ispitana?
Ovako je ostavljen prostor za manipulacije.
Koliko branis LjubA, ko da ti dodje nesto...bitangeIprinceze wrote: ↑18/11/2021 17:35E jebo ga Ljubo više, opet pravi neke pizdarijeGAU8 wrote: ↑18/11/2021 17:25 Problem je sto je sudski sistem katastrofalno zakazao.
I onda idemo "rijesiti" stvar tako sto unistimo par ljudi koji su se nasli u krivo vrijeme na krivom mjestu.
I samo da se ne smatra da sam pristrasan, ne vjerujem ni 100% da je Alisina amnezija stvarna.
Razlog je to sto nema autoriteta koji je mjerodavan. Zasto stvar nije do kraja ispitana?
Ovako je ostavljen prostor za manipulacije.i sranja
otkud čovjeku toliki kapacitet?
Od čega ga je pomogao osloboditi?GAU8 wrote: ↑18/11/2021 09:19Problem je sto Muriz u medjuvremenu stvarno zna (ili sa velikom vjerovatnocom pretpostavlja) ko je ubica. I zna da ga je on pomogao osloboditi...lijepa u dusi wrote: ↑18/11/2021 00:30 Vidim, pojedinci se referisu na Murizovu izjavu da "ne znamo ko je ubica", kao dokaz da je lagao sve ovo vrijeme.
Kao prvo, izjava izvadjena iz konteksta. Kao drugo, odnosilo se na kompletnu javnost, a poenta te izjave jeste da 6 godina nakon ubistva, mi, odnosno javnost, ne zna ko je ubica, optuznica nije dignuta, proces nije ni poceo, a kamoli zavrsio.
Toliko od mene, rijetko se ukljucujem, ovo bas nisam mogla da presutim.
Zivi bili pa vidjeli
Cak i da je unisten, opet to nije razlog da svjesno branis ubicu svog sina, cak i unisten covjek bi jedva docekao da se osveti ubici na neki nacin i tesko da bi mu licni ponos bio bitniji od toga. Za advokata me ne bi cudilo da forsira laznu pricu, njemu je to posao. Ne tvrdim da je to, ali ne iskljucujem mogucnost da ifet ima interes u tome.uglavnomja wrote: ↑18/11/2021 17:07nije on sociopata, on je unisten covjek, ifet je puno blize toj definiciji sociopate i psihopate
iskoristava ljude u najtezim trenucima zivota, potpaljuje im bolest, gura ih u provaliju, stvara fantaziju
umjesto da dobiju strucnu pomoc ljudi koji su se obrazovali za to, psihologa, psihijatara ...
oni su izabrali da ih voda pokvareni manipulator, mentalitet vodje sekte
mantra: rek'o ifet, rek'o ifet ... i to se ne provjerava, ne ispituje, ne sumnja, ....
puno je vremena proslo, puno se stvari NIJE desilo, dokazalo, pokazalo ... sve stvari koje su "poznate" i "osvjedocene" i koje su samo cekale svojih 5 minuta
a kojih nema, niti je ikad bilo
sta sad misleko zna
zasto ne reaguju?
ima tu puno prostora za spekulacije
Sam se pronasao kad sam prozvao mufida.bitangeIprinceze wrote: ↑18/11/2021 19:55 Ko je prozvao armanda? Prije mislim da ga više ne žele čuti jer će biti opet papagajsko ponavljanje nego da ga neko proziva. A možda je i armando skrenuo s pameti pa umišlja prozivanje kao sve psiho osobe. A dje i ne bi, treba trpiti muku.![]()
Naravno da je svima ocigledno da je mufid == armando. Suvisno je pricati o tome.Ateista wrote: ↑19/11/2021 08:21Sam se pronasao kad sam prozvao mufida.bitangeIprinceze wrote: ↑18/11/2021 19:55 Ko je prozvao armanda? Prije mislim da ga više ne žele čuti jer će biti opet papagajsko ponavljanje nego da ga neko proziva. A možda je i armando skrenuo s pameti pa umišlja prozivanje kao sve psiho osobe. A dje i ne bi, treba trpiti muku.![]()
![]()
![]()
Bitno je, nije isto kada je neko direktno ukljucen i kada je potpuno neutralan, drugacije se gleda na ono sto pise. Kao sto sam pomenuo vec, ok je da se i takvi ljudi javljaju, ali je posteno reci da su ukljuceni. Ako je i arijana tu, bilo bi posteno da kaze bar da je bliska sa porodicom memic pa da se zna da je na neki nacin subjektivna, ako nece vec da odaje stvarni identitet. Ja do sad nisam primijetio tako nekog sa murizove strane, ako i ima puno manje su ofirni.
Zbog cega se ne uklapa ta pretpostavka ?zijancer wrote: ↑19/11/2021 10:35 Znate sta je problem, niko jos nije dao neku suvislu verziju dogadaja, koja iskljucuje ovu sa kombijem i ljubom.
Iako se tu olako islo na to da je samo kombi uzrok smrtonosne rane. Sto je potpuno razmontirano.
Cak se ne uklapa ni pretpostavka da je kombi naisao na tucu, pa udario nekoga od napadaca i projurio.
A opet s druge strane tesko je pojasniti motiv. Eh, sive celije na pasu.
td_maajka je ipak razlicitog nacina pisanja.