pa cuj...trebali bi tu nesta virtualno da uradite..jel
a ne da dzaba sjedite nako
Moderator: anex
Šta bismo trebali? U vezi s čim?mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:51pa cuj...trebali bi tu nesta virtualno da uradite..jel
pa prodavat nesta....skontajte jbga....vidis da musterije nisu zadovoljneExNihilo wrote: ↑17/11/2021 16:53Šta bismo trebali? U vezi s čim?mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:51
pa cuj...trebali bi tu nesta virtualno da uradite..jel
To se žalite Šimićima. Ili Bobiju kojem trpaju keš.mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:54pa prodavat nesta....skontajte jbga....vidis da musterije nisu zadovoljne
ma kakav bobi ganja status uberfrumasa....posto je elitista....a za gazde nemam novacaExNihilo wrote: ↑17/11/2021 16:56To se žalite Šimićima. Ili Bobiju kojem trpaju keš.mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:54
pa prodavat nesta....skontajte jbga....vidis da musterije nisu zadovoljne![]()
Vlast mijenja ljude. A boga mi i Bobija.mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:59
ma kakav bobi ganja status uberfrumasa....posto je elitista....a za gazde nemam novaca
ne sikiraj se i najtezi poso u normalnom svijetu nije tezak ko kod nas imas sva moguca pomagala da ti taj posao olaksaju a o ostalim stvarima da ne pricamo......nije to robovlasnistvo ko kod nas....vec sam pricao, jednom mi dosao sef da mi se izvine jer radnik koji me trebao istovarati ima pauzu, pa eto morat cu cekat 30min a kod nas bi te jos natjero da sam sve rucno istovaris jer se kamion placa......
prelivoda gori je od campareExNihilo wrote: ↑17/11/2021 17:03Vlast mijenja ljude. A boga mi i Bobija.mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:59![]()
ma kakav bobi ganja status uberfrumasa....posto je elitista....a za gazde nemam novaca![]()
Znači i tebi je krš kičma?
Ne lupetaj ziv bio.
A meni Bobista veli ne moze me platit jer nemam obrt registrovanExNihilo wrote: ↑17/11/2021 16:56To se žalite Šimićima. Ili Bobiju kojem trpaju keš.mali_balon wrote: ↑17/11/2021 16:54
pa prodavat nesta....skontajte jbga....vidis da musterije nisu zadovoljne![]()
Frajer puno pametuje ,a zivot prolazi. Znaci ,ako do 35 nisi upao u budzet , mozes se pozdravit sa normalnom buducnoscu? Wtf ! Pa , imam kolega , 25 godina rintaju kod privatnika, djeca odrasla, skrpili se neki za kuce neki za stana , i sta sad ? Trebali su odustat od zivota ?
Na ugovor o djelu..._BataZiv_0809 wrote: ↑17/11/2021 18:23A meni Bobista veli ne moze me platit jer nemam obrt registrovan![]()
Uvijek su fajeri sa mudima ko lubenice većinom imali mozak ko ljelju, a ti to upravo potvrđuješ. Čovjek ti pokaže i dokaže u šta ne valja, a ti opet po svom. I to ne samo ja.Rothmans wrote: ↑17/11/2021 22:28 Frajer puno pametuje ,a zivot prolazi. Znaci ,ako do 35 nisi upao u budzet , mozes se pozdravit sa normalnom buducnoscu? Wtf ! Pa , imam kolega , 25 godina rintaju kod privatnika, djeca odrasla, skrpili se neki za kuce neki za stana , i sta sad ? Trebali su odustat od zivota ?
Nisu djeca stvar koja se mora imat' po svaku cijenu, svaka budala ih može napravit'.Rothmans wrote: ↑17/11/2021 22:28Frajer puno pametuje ,a zivot prolazi. Znaci ,ako do 35 nisi upao u budzet , mozes se pozdravit sa normalnom buducnoscu? Wtf ! Pa , imam kolega , 25 godina rintaju kod privatnika, djeca odrasla, skrpili se neki za kuce neki za stana , i sta sad ? Trebali su odustat od zivota ?
Ko je ista dokazo ? Samo kazem da ako nemas stele i jake zaledjine pomiri se sa tim da ces se borit cijeli zivot. I ja radim 6 dana sedmicno, imam 10 dana godisnjeg i pola plate dobijem na banku , pola na ruke. Hocul se ubit sad ?Lajavikrelac wrote: ↑17/11/2021 23:03Uvijek su fajeri sa mudima ko lubenice većinom imali mozak ko ljelju, a ti to upravo potvrđuješ. Čovjek ti pokaže i dokaže u šta ne valja, a ti opet po svom. I to ne samo ja.Rothmans wrote: ↑17/11/2021 22:28 Frajer puno pametuje ,a zivot prolazi. Znaci ,ako do 35 nisi upao u budzet , mozes se pozdravit sa normalnom buducnoscu? Wtf ! Pa , imam kolega , 25 godina rintaju kod privatnika, djeca odrasla, skrpili se neki za kuce neki za stana , i sta sad ? Trebali su odustat od zivota ?
Probaj promijeniti posao ili naći ga uopšte ako imaš 40+ godina! Jbt ko da čovjek u ŠveCkoj živi....![]()
On se docepo djece ko pijan plota. Ljudi radili, zaradili, djecu izrodili, odskolovali ,sad djeca rade. Niko nije gladan bio i poderan hodo. Samo kazem da se moze odzivit normalan zivot i bez budzeta.S4mpion wrote: ↑17/11/2021 23:52 Nisu djeca stvar koja se mora imat' po svaku cijenu, svaka budala ih može napravit'.
Neko, jednostavno, ne želi slomit' leđa sebi, a ni djeci. Ta normalna budućnost, o kojoj govoriš, je misaona imenica u ovoj zemlji.
Djeca nisu pokazatelj kvaliteta nečijeg života, možeš ih imat' desetero, a da vam život svima bude teško sranje.
Ama nije to normalan život.Rothmans wrote: ↑18/11/2021 00:16On se docepo djece ko pijan plota. Ljudi radili, zaradili, djecu izrodili, odskolovali ,sad djeca rade. Niko nije gladan bio i poderan hodo. Samo kazem da se moze odzivit normalan zivot i bez budzeta.S4mpion wrote: ↑17/11/2021 23:52 Nisu djeca stvar koja se mora imat' po svaku cijenu, svaka budala ih može napravit'.
Neko, jednostavno, ne želi slomit' leđa sebi, a ni djeci. Ta normalna budućnost, o kojoj govoriš, je misaona imenica u ovoj zemlji.
Djeca nisu pokazatelj kvaliteta nečijeg života, možeš ih imat' desetero, a da vam život svima bude teško sranje.
Normalno da je njemu to normalan zivot kad ne zna za bolje covjek. I 70ih godina ljudi u Visokom nisu kafica imali, al kazu bolje im bilo. I onda kad se otvorio prvi svi pohrlili. Pa se onda tako jos jedan otvori. Pa opet jos jedan. A prije sve poljana bila kazu.