Povoljno preničište u Zagrebu??
- Amagon
#26 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Preporuka za Chillout Hostel, ispod uspinjače, i Bureau Hostel, blizu katedrale. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Lokacije top,ali hostel...
- Amagon
#28 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#29 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Guzi li se raja u djeljenim sobamaAmagon wrote: ↑17/11/2021 16:24I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađiA tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru
.
- Amagon
#30 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Hosteli su čuveni i nadaleko poznati po tim stvarima_BataZiv_0809 wrote: ↑17/11/2021 16:25Guzi li se raja u djeljenim sobamaAmagon wrote: ↑17/11/2021 16:24
I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađiA tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru
.
![]()
O,da. Fantastični partyji bili. Jedno od opuštenijih mjesta u ZeGeusherbett wrote: ↑17/11/2021 16:28To je onaj s rooftop baromAmagon wrote: ↑17/11/2021 16:24 I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađiA tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru
.
tu su dobri izlasci
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Amagon
#32 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
jest jest, još te frajko ponudi da mu pripomogneš
samo mi se jednom desila takva situacija, u beogradu, onaj hostel preko puta željezničkog kolodvora, došao u hostel u 3 mrtav pijan sa skadarlije, jedva potrefih sobu, ne znam ni ko mi je u sobi, vidim neke torbe, slobodan krevet i zalegnem i zaspem odmah. probudilo me nešto pred zoru, mislio da je zemljotres
kad ono jaruga neki zadaje
srećom, kratko je trajalo, pa sam brzo ponovo zaspao, samo se sjećam da su pričali na engleskom jeziku.
Ujutro, tuširam se u wc-u, eh sad mana hostela je i ta što su većinom zajednička kupatila npr. na spratu (više soba djeli jedno veće kupatilo, gdje su tuš kabine smještene naspram wc šolji i sl.), i i čujem neki španac pjeva na svom
ja iz zajebancije rekoh you got lucky last night, kaze on kao sori što smo te probudili, i taj cimer poslije na kafi priča kako je zaglavio na nekom splavu sa nekom "domestick chick" i pokupio je. Ono, normala,sve 5
Uglavnom ,bude scena u tim hostelima, ali to sve dok si mlađi. Danas ima taj airbnb pa je uljudnije u stanu prenoćiti. I onaj couch surfing je bio kul, spavao sam u dosta zemalja, bude super druženja, mnoga lijepa poznanstva
i tako dalje.
samo mi se jednom desila takva situacija, u beogradu, onaj hostel preko puta željezničkog kolodvora, došao u hostel u 3 mrtav pijan sa skadarlije, jedva potrefih sobu, ne znam ni ko mi je u sobi, vidim neke torbe, slobodan krevet i zalegnem i zaspem odmah. probudilo me nešto pred zoru, mislio da je zemljotres
Ujutro, tuširam se u wc-u, eh sad mana hostela je i ta što su većinom zajednička kupatila npr. na spratu (više soba djeli jedno veće kupatilo, gdje su tuš kabine smještene naspram wc šolji i sl.), i i čujem neki španac pjeva na svom
Uglavnom ,bude scena u tim hostelima, ali to sve dok si mlađi. Danas ima taj airbnb pa je uljudnije u stanu prenoćiti. I onaj couch surfing je bio kul, spavao sam u dosta zemalja, bude super druženja, mnoga lijepa poznanstva
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#33 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Super iskustva koja te oblikuju....sve u svoje vrijeme
Nocio sam i ja jednom u tom hostelu kod Zeljeznicke u BG, sta je ono ko logor jbt
Nocio sam i ja jednom u tom hostelu kod Zeljeznicke u BG, sta je ono ko logor jbt
- Amagon
#34 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Da, baš super iskustva. Drago mi je da sam sve to proživio, iživio na vrijeme._BataZiv_0809 wrote: ↑17/11/2021 22:31 Super iskustva koja te oblikuju....sve u svoje vrijeme![]()
Nocio sam i ja jednom u tom hostelu kod Zeljeznicke u BG, sta je ono ko logor jbt![]()
IMa ih više preko puta željezničke, mislim da se ovaj zvao Central Station i sl. Spavao sam u još dosta hostela po Beogradu, radio sam kao vodič, pa sa studentima i školarcima. Od svih hostela, najbolje mi je bilo u tom zagrebačkom ChillOut, osoblje je stvarno kul, šemio recepcionerku sa dreadlocksima, super atmosfera, mladalačka, odlična muzika u baru, ma top sve. I jedan hostel u Brnu nikad neću zaboraviti, ali to je već druga priča
Elem, pomozimo čovjeku oko prenočišta. Ako je openmind, preporuka i za couch surfing servis, ima i dosta bosanaca što nude smještaj
- druzeljubiva
#35 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
Dva puta sam bila u Apartmanima Red Carpet
Ima parking besplatan, a nije daleko od centra i sve se moze pješke
Povoljno je bilo prije ako se sta nije promjenilo
Ako treba kontakt broj moze u pp
Ima parking besplatan, a nije daleko od centra i sve se moze pješke
Povoljno je bilo prije ako se sta nije promjenilo
Ako treba kontakt broj moze u pp
-
swanfilter
#36 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??
U hostelu bio jednom cetiri dana. Ne bih vise krocio, nema tih para.
Zadnji put kada sam zbog ranog leta morao birati između hostela i kapsule na aerodromu, izabrao kapsulu ...
Zadnji put kada sam zbog ranog leta morao birati između hostela i kapsule na aerodromu, izabrao kapsulu ...