Povoljno preničište u Zagrebu??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Amagon

#26 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by Amagon »

Preporuka za Chillout Hostel, ispod uspinjače, i Bureau Hostel, blizu katedrale. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#27 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by _BataZiv_0809 »

Lokacije top,ali hostel...
Amagon

#28 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by Amagon »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2021 15:02 Lokacije top,ali hostel...
I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađi :D A tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru :D .
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#29 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by _BataZiv_0809 »

Amagon wrote: 17/11/2021 16:24
_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2021 15:02 Lokacije top,ali hostel...
I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađi :D A tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru :D .
Guzi li se raja u djeljenim sobama :lol:
Amagon

#30 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by Amagon »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2021 16:25
Amagon wrote: 17/11/2021 16:24

Guzi li se raja u djeljenim sobama :lol:
Hosteli su čuveni i nadaleko poznati po tim stvarima :D
sherbett wrote: 17/11/2021 16:28
Amagon wrote: 17/11/2021 16:24 I to što kažeš, ali to je ono..ako si mlađi :D A tema je "povoljno prenoćište". Mada, ovaj Bureau je recimo čišći i uredniji od većine hotela, tu sam bio sam u sobi (uvijek ima opcija da nadoplatiš). ChillOut je već druga priča, pravi hostel, bruku stranaca, party u baru :D .
To je onaj s rooftop barom :mrgreen: tu su dobri izlasci
O,da. Fantastični partyji bili. Jedno od opuštenijih mjesta u ZeGeu :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by _BataZiv_0809 »

Amagon wrote: 17/11/2021 16:31 Hosteli su čuveni i nadaleko poznati po tim stvarima :D
I sta fakat ti lezis citas knjigu a frajer u krevetu do tebe ga izvadio :D :run:
Amagon

#32 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by Amagon »

jest jest, još te frajko ponudi da mu pripomogneš :D

samo mi se jednom desila takva situacija, u beogradu, onaj hostel preko puta željezničkog kolodvora, došao u hostel u 3 mrtav pijan sa skadarlije, jedva potrefih sobu, ne znam ni ko mi je u sobi, vidim neke torbe, slobodan krevet i zalegnem i zaspem odmah. probudilo me nešto pred zoru, mislio da je zemljotres :lol: kad ono jaruga neki zadaje :izet: srećom, kratko je trajalo, pa sam brzo ponovo zaspao, samo se sjećam da su pričali na engleskom jeziku.

Ujutro, tuširam se u wc-u, eh sad mana hostela je i ta što su većinom zajednička kupatila npr. na spratu (više soba djeli jedno veće kupatilo, gdje su tuš kabine smještene naspram wc šolji i sl.), i i čujem neki španac pjeva na svom :lol: ja iz zajebancije rekoh you got lucky last night, kaze on kao sori što smo te probudili, i taj cimer poslije na kafi priča kako je zaglavio na nekom splavu sa nekom "domestick chick" i pokupio je. Ono, normala,sve 5 :thumbup:

Uglavnom ,bude scena u tim hostelima, ali to sve dok si mlađi. Danas ima taj airbnb pa je uljudnije u stanu prenoćiti. I onaj couch surfing je bio kul, spavao sam u dosta zemalja, bude super druženja, mnoga lijepa poznanstva :D i tako dalje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#33 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by _BataZiv_0809 »

Super iskustva koja te oblikuju....sve u svoje vrijeme :thumbup:

Nocio sam i ja jednom u tom hostelu kod Zeljeznicke u BG, sta je ono ko logor jbt :D
Amagon

#34 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by Amagon »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2021 22:31 Super iskustva koja te oblikuju....sve u svoje vrijeme :thumbup:

Nocio sam i ja jednom u tom hostelu kod Zeljeznicke u BG, sta je ono ko logor jbt :D
Da, baš super iskustva. Drago mi je da sam sve to proživio, iživio na vrijeme.

IMa ih više preko puta željezničke, mislim da se ovaj zvao Central Station i sl. Spavao sam u još dosta hostela po Beogradu, radio sam kao vodič, pa sa studentima i školarcima. Od svih hostela, najbolje mi je bilo u tom zagrebačkom ChillOut, osoblje je stvarno kul, šemio recepcionerku sa dreadlocksima, super atmosfera, mladalačka, odlična muzika u baru, ma top sve. I jedan hostel u Brnu nikad neću zaboraviti, ali to je već druga priča :D

Elem, pomozimo čovjeku oko prenočišta. Ako je openmind, preporuka i za couch surfing servis, ima i dosta bosanaca što nude smještaj :bih:
druzeljubiva

#35 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by druzeljubiva »

Dva puta sam bila u Apartmanima Red Carpet
Ima parking besplatan, a nije daleko od centra i sve se moze pješke
Povoljno je bilo prije ako se sta nije promjenilo
Ako treba kontakt broj moze u pp
swanfilter

#36 Re: Povoljno preničište u Zagrebu??

Post by swanfilter »

U hostelu bio jednom cetiri dana. Ne bih vise krocio, nema tih para.

Zadnji put kada sam zbog ranog leta morao birati između hostela i kapsule na aerodromu, izabrao kapsulu ...
Post Reply