Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Seyfo wrote: ↑16/11/2021 14:07
Jao kakvi problemi Tito dragi .. i to ide kao na dušu SDP-u..
To su problemi onih društava i sredina u kojima nema problema.
Nadam se da se lik zajebava.
Ne zajebavam se, meni je to mnogp veci problem od Sebijine diplome.
Al najveci problem je zapravo sto roliko mnogo ljudi i tome ne vidi problem.
Eh da su meni i nama svima tvoji problemi, ako ti je ovo problem !!!
Ne zajebavam se, meni je to mnogp veci problem od Sebijine diplome.
Al najveci problem je zapravo sto roliko mnogo ljudi i tome ne vidi problem.
Eh da su meni i nama svima tvoji problemi, ako ti je ovo problem !!!
Ja mislim da ja samo.bolje vidim o tebe sta je rpoblem.
Bez lazne skromnosti. Naravno govorim o duistvenim problemima.
A licni rprobem, uvijek je najtezi svoj, to je jasno
drug_profi wrote: ↑16/11/2021 13:01
Vanstranacki kandidat mora biti.
Zlatko Dizdarevic bi mogao biti taj npr. iako je vec skoro 73 godine star. Iskusan diplomata, intelektualac.
Ne znam samo da li se izjašnjava kao Bošnjak ili je nenacionalan.
Ali šta fali da Bošnjaci izaberu građanina... i na bošnjačko mjesto, a ne samo na hrvatsko
Zlatko je gospodin i pametan čovjek sa ogromnim iskustvom u diplomatiji i bio bi pravi izbor za člana predsjedništva.
Apsolutno netacno... Stavite nekoga tipa Falatar ili Sabinu Cudic i slicne pa cete vidjeti kako Bake dere.
Zivite u zabludama.
Samo nekom teškom krađom Bakir može pobjediti. Nema šanse u fer i poštenim izborima.
Ma nemate vi pojma... Gdje vi zivite?
Ovo mi lici na pricu nekakvih 'intelektualnih' FGR-ovaca' koji uz pivce u Trasi ili pubu supljiraju kako Bake gubi sigurno i kako su svi koje oni znaju protiv njega, a njihov domet je ta kafana i ta jedna te ista raja...
Bakete moze pobijediti samo jedan jak BOSNJACKI kandidat koji moze prodobiti one Bosnjake koje NIP uzima od SDA i od SBBa... Svi ovi falatari, Sabine i nekakvi 'profesori' gube velikom razikom, posebno ako krenu šupljirat o LGBT i nekakvim trivijalnim stvarima u situaciji gdje ce se nacionalne tenzije tek zaoštriti.
Samo nekom teškom krađom Bakir može pobjediti. Nema šanse u fer i poštenim izborima.
Ma nemate vi pojma... Gdje vi zivite?
Ovo mi lici na pricu nekakvih 'intelektualnih' FGR-ovaca' koji uz pivce u Trasi ili pubu supljiraju kako Bake gubi sigurno i kako su svi koje oni znaju protiv njega, a njihov domet je ta kafana i ta jedna te ista raja...
Bakete moze pobijediti samo jedan jak BOSNJACKI kandidat koji moze prodobiti one Bosnjake koje NIP uzima od SDA i od SBBa... Svi ovi falatari, Sabine i nekakvi 'profesori' gube velikom razikom, posebno ako krenu šupljirat o LGBT i nekakvim trivijalnim stvarima u situaciji gdje ce se nacionalne tenzije tek zaoštriti.
Previše je kriminala i korupcije u zadnjih par godina vezano za Bakira i nema šanse da pobjedi bez teške krađe. U Sarajevu će doživjeti teški debakl. Evo najnovija stvar koja mu neide u prilog je penzionisanje na jedan dan i uzimanje otpremnine od 30 hiljada KM.
Last edited by Better Man on 18/11/2021 10:17, edited 1 time in total.
Ima Bake vazda dovoljno uhljeba i njihovog okota,njihovih švalerki i drugog polusvijeta, mrake i krezube stoke koja za njega glasa 100%. Njihov glas ima taman da ima još 100 afera do izbora. Taj matematički uzorak se može pobijediti samo sa jedinstvenim bošnjačkim kandidatom. I nije samo Sarajevo glasačka baza
Seyfo wrote: ↑18/11/2021 10:16
Ima Bake vazda dovoljno uhljeba i njihovog okota,njihovih švalerki i drugog polusvijeta, mrake i krezube stoke koja za njega glasa 100%. Njihov glas ima taman da ima još 100 afera do izbora. Taj matematički uzorak se može pobijediti samo sa jedinstvenim bošnjačkim kandidatom. I nije samo Sarajevo glasačka baza
Nema sigurno 200 hiljada uhljeba. Jedinstven kandidat opozicije pregazit će Bakira. Po meni je najvažnije spriječiti Bakira da uđe u predsjedništvo i da bude opet izabran u Dom naroda parlamentarne skupštine BiH. Tad bi definitivno morao u penziju.
Da pojasnim: recimo da gore navedene kategorije čine 20% glasačkog tijela tj onih koji imaju pravo glasati. Budući da ih (do sad barem) glasa jedva preko 50%, tih 20% postaje 40% jer je uzorak manji. I hajd ti to pobijedi kad je opozicija rajedinjena, razbijena i nekkavi Hadžikadići tome samo doprinose aprave se budale.
Najveći problem je u neglasanju i odustajanju od glasanja u zadnji momenat onih koji bi glasali protiv SDA ali su nesigurni. I nek ih taj neki njihov oponent SDA jednom razočara, odmah ide "svi su isti" i neće da glasa. A ovih stabilnih SDA glasača ima konstantan broj i njima najviše odgovara da se geenralno NE glasa.
Better Man wrote: ↑18/11/2021 10:20
Nema sigurno 200 hiljada uhljeba. Jedinstven kandidat opozicije pregazit će Bakira. Po meni je najvažnije spriječiti Bakira da uđe u predsjedništvo i da bude opet izabran u Dom naroda parlamentarne skupštine BiH. Tad bi definitivno morao u penziju.
Koji jedinstveni kandidat? Zvizdic?
Prosle izbore je Hadzikadic odradio najveci posao da ne pobjedi Becirevic.
Po trenutnom bive Zvizdic i Niksic kandidati. Znaci, Bake uzima.
Kad vidim kako simpetizeri trojke razmišljaju Bakir može komotno pakovati stvari za predsjedništvo. Sad će se i od njegove odpremnine napraviti priča, napravit kao neku kampanju koja će na kraju samo njemu otići u prilog jer će istu donirati kakvom udruženju boraca, šehidskim porodicama ili slično i eto ga opet na konju. Odpremninu je morao dobiti po zakonu. Ne određuje on hoće li ili neće istu dobiti jer ustanova ako mu je ne isplati krši zakon. Po sili zakona mora sa 65 u penziju, pa makar na dan, a kad kreneš u penziju moraš dobiti i odpremninu. Trebalo ga je pustiti i pred izbore pitati šta je uradio sa istom. Tada bi se mogla neka priča napravit. Ovako nesposobni kakvi jesu odradit će mu još i kampanju da se ovaj ne muči.
lerdi wrote: ↑18/11/2021 10:30
Kad vidim kako simpetizeri trojke razmišljaju Bakir može komotno pakovati stvari za predsjedništvo. Sad će se i od njegove odpremnine napraviti priča, napravit kao neku kampanju koja će na kraju samo njemu otići u prilog jer će istu donirati kakvom udruženju boraca, šehidskim porodicama ili slično i eto ga opet na konju. Odpremninu je morao dobiti po zakonu. Ne određuje on hoće li ili neće istu dobiti jer ustanova ako mu je ne isplati krši zakon. Po sili zakona mora sa 65 u penziju, pa makar na dan, a kad kreneš u penziju moraš dobiti i odpremninu. Trebalo ga je pustiti i pred izbore pitati šta je uradio sa istom. Tada bi se mogla neka priča napravit. Ovako nesposobni kakvi jesu odradit će mu još i kampanju da se ovaj ne muči.
Pa, obzirom da mu je taj isti narod zaradio tu otpremninu, najamnje sto moze da uradi je da je vrati narodu. Nista spektakularno.
Styling wrote: ↑18/11/2021 10:29
Ako kompletna Trojka stane iza kandidata, Bakir nema sanse
Pitanje je kojeg kandidata. Ja mislim da sa Zvizdicem (a on se gura da to bude) upitno je.
Jesu najvece sanse da ga Zvizdic tada pobjedi, ali nije sigurica.
Bude Zvizdic kandidat, eto ti i Silajdzica. Politicke okolnosti nikad bolje za njegovu kandidaturu.
Neko misli da ce Fahro prespavati ove izbore?
Last edited by Haris.ba on 18/11/2021 10:35, edited 1 time in total.