Sad ga bar more podudlat na miru... Da mu niko ne broji...
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#7502 Re: Miralem Pjanić
Ponosan sam na vas sve, unistili smo Miralem Pjanica. Sta reci, ni sam nisam ocekivao ovakve rezultate foruma i preobracaj. Idemo dalje, trazimo novu ublehu. Moja preporuka je Ibrahim Sehic. Kancer br 2 ove reprezentacije.
- van Basten
#7503 Re: Miralem Pjanić
Treba vidjeti zbog cega ga nema veceras.
Ako je sam skontao da ne igra jer glumi uvrijedjenu mladu poslije kritika onda mu se zahvaliti i prekriziti ga za dalje.
Ako je iskljucivo selektorova odluka kao dio kazne za blam nastup onda svaka cast.
Interesantno da nigdje nema nijedne Pjaniceve izjave bilo kad poslije utakmice, cak ni kakvog storyja...
Ako je sam skontao da ne igra jer glumi uvrijedjenu mladu poslije kritika onda mu se zahvaliti i prekriziti ga za dalje.
Ako je iskljucivo selektorova odluka kao dio kazne za blam nastup onda svaka cast.
Interesantno da nigdje nema nijedne Pjaniceve izjave bilo kad poslije utakmice, cak ni kakvog storyja...
- nadžak
#7504 Re: Miralem Pjanić
Ovu izjavu prebacit u najgluplje postove otkako je foruma. Dragi laka, šta ovo lupaš živ bio?!
-
oruzana_pobuna
#7505 Re: Miralem Pjanić
maršnut sve redom ove ojebine - i pustit klince iz mlade da se drmaju pa sta bog da....
strmopizd je poceo od Egipta - kulminirao sa 1/2 protiv jebenog Kipra usred BIH - poslije toga nema nas nidje..... nek idu na veselje dje oce - samo nek ne igraju....
strmopizd je poceo od Egipta - kulminirao sa 1/2 protiv jebenog Kipra usred BIH - poslije toga nema nas nidje..... nek idu na veselje dje oce - samo nek ne igraju....
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#7506 Re: Miralem Pjanić
- vicious
#7507 Re: Miralem Pjanić
U principu se slažem s ovim što si napisao, ali što Krunić? Mislim, zar se pita on za nešto? Ipak je dosta mlađi od ove trojice, i oko reprezentacije se vrti koliko, možda zadnje 2-3 godine?agent_zero wrote: ↑16/11/2021 14:52Nije samo tebi upućeno, nego generalno - nema se šta iole ozbiljna reprezentacija pred ovakve utakmice spremati u Sarajevu, zna se kako se to radi, odvojen trening centar i karantin.
A lokaciju i način priprema je, u dogovoru sa svojim jaranima Ivajlom i Vicom, odredila grupa havera čima su prezimena Džeko, Pjanić, Šehić i Krunić.
- Osim_13
#7508 Re: Miralem Pjanić
Znači situacija je sljedeća:
1. Ukoliko je Pjanića Petev odstranio - sve se svaljuje na Miralema, on je za sve kriv, naš je Mire žrtva!
2. Ukoliko je Pjanić sam odlučio da napusti okupljanje - Tip nece da igra za zlocince,mafijase,dzabalebarose i to im daje do znanja vec nekoliko utakmica a ovi ga opet zovu i kriv Mire.
1. Ukoliko je Pjanića Petev odstranio - sve se svaljuje na Miralema, on je za sve kriv, naš je Mire žrtva!
2. Ukoliko je Pjanić sam odlučio da napusti okupljanje - Tip nece da igra za zlocince,mafijase,dzabalebarose i to im daje do znanja vec nekoliko utakmica a ovi ga opet zovu i kriv Mire.
Spoiler
Show
- Van Halen
#7509 Re: Miralem Pjanić
Hajde molim te,danas mi na Fejsbuku izadje kao desilo se na danasnji dan prije 7 godina. Isto kao danas,ljudi govore za Pjanica da su razocarani,da je trebao biti Misketov nasljednik,da su razočarani nezalaganjem i losom igrom. Ljudi,trebao je davno bilo sta pokazati,ali nije nikad nista a za sve su krivi novinari koji ih dizu bez ikakve potrebe u nebesa,nikad nisu smjeli nijednu kritiku na njega,Dzeku i ostale od kojih se najvise očekuje. Ma samo mlade ubacit i nrk sve izgube sako da ne slušam o ZMAJEVIMA
Last edited by Van Halen on 16/11/2021 16:20, edited 1 time in total.
-
Piaty
#7510 Re: Miralem Pjanić
Bukvalno ja to govorim godinamaVan Halen wrote: ↑16/11/2021 16:17Hajde molim te,danas mi na Fejsbuku izadje kao desilo se na danasnji dan prije 7 godina. Isto kao danas,ljudi govore za Pjanica kmda su razocarani,da je trebao biti Misketov nasljednik,da su razočarani nezalaganjem i losom igrom. Ljudi,trebao je davno bilo sta pokazati,ali nije nikad nista a za sve su krivi novinari koji ih dizu bez ikakve potrebe u nebesa,nikad nisu smjeli nijednu kritiku na njega,Dzeku i ostale od kojih se najvise očekuje. Ma samo mlade ubacit i nrk sve izgube sako da ne slušam o ZMAJEVIMA
-
Hakiz
#7511 Re: Miralem Pjanić
I novinari su ljudi. Vole društvo zvijezda, a nije i da nemaju koristi od njih. Lične. Finansijske i robne.Van Halen wrote: ↑16/11/2021 16:17Hajde molim te,danas mi na Fejsbuku izadje kao desilo se na danasnji dan prije 7 godina. Isto kao danas,ljudi govore za Pjanica da su razocarani,da je trebao biti Misketov nasljednik,da su razočarani nezalaganjem i losom igrom. Ljudi,trebao je davno bilo sta pokazati,ali nije nikad nista a za sve su krivi novinari koji ih dizu bez ikakve potrebe u nebesa,nikad nisu smjeli nijednu kritiku na njega,Dzeku i ostale od kojih se najvise očekuje. Ma samo mlade ubacit i nrk sve izgube sako da ne slušam o ZMAJEVIMA
- drndalo
#7512 Re: Miralem Pjanić
Pa evo nek se nadju i dudlaju zajedno....Hakiz wrote: ↑16/11/2021 17:20I novinari su ljudi. Vole društvo zvijezda, a nije i da nemaju koristi od njih. Lične. Finansijske i robne.Van Halen wrote: ↑16/11/2021 16:17
Hajde molim te,danas mi na Fejsbuku izadje kao desilo se na danasnji dan prije 7 godina. Isto kao danas,ljudi govore za Pjanica da su razocarani,da je trebao biti Misketov nasljednik,da su razočarani nezalaganjem i losom igrom. Ljudi,trebao je davno bilo sta pokazati,ali nije nikad nista a za sve su krivi novinari koji ih dizu bez ikakve potrebe u nebesa,nikad nisu smjeli nijednu kritiku na njega,Dzeku i ostale od kojih se najvise očekuje. Ma samo mlade ubacit i nrk sve izgube sako da ne slušam o ZMAJEVIMA
- ljevoruki
#7513 Re: Miralem Pjanić
Znaci tacna je vijest da je Mire bio u kafani noc pred utakmicu i dudlo sisu. Bravo majstore.
Vjerujem da ce Xavi i Yalcin biti odusevljeni kakvog profesionalca placaju.
Vjerujem da ce Xavi i Yalcin biti odusevljeni kakvog profesionalca placaju.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#7514 Re: Miralem Pjanić
Toliko je bitan Barceloni i Xaviju da su njegov broj 8 dali veteranu Daniju Alvesu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7515 Re: Miralem Pjanić
ne treba dramu praviti...ko hoće da igra neka igra...ko neće ne treba ga siliti
u svakom slučaju u reprezentaciji nam ne trebaju igrači kojima je reprezentacija godišnji odmor
u svakom slučaju u reprezentaciji nam ne trebaju igrači kojima je reprezentacija godišnji odmor
-
Anquilla
#7516 Re: Miralem Pjanić
Ne bi bilo iznenađenje da mu je ono bila posljednja utakmica za reprezentaciju.
Ako ga je Petev fkt odstranio, možda ipak napokon se prestane sa posmatranjem reprezentativnih pauza kao godišnjih odmora.
Iz godine u godinu derneče, samo je kvalitet sad lošiji, pa se primijeti.
Ako ga je Petev fkt odstranio, možda ipak napokon se prestane sa posmatranjem reprezentativnih pauza kao godišnjih odmora.
Iz godine u godinu derneče, samo je kvalitet sad lošiji, pa se primijeti.
-
Piaty
#7518 Re: Miralem Pjanić
Zlatan Muslimovic mi na um pade kao igrac koji je igrao srcem za BiH.JoseMujica wrote: ↑16/11/2021 19:06 ne treba dramu praviti...ko hoće da igra neka igra...ko neće ne treba ga siliti
-
smijesni_ste
#7519 Re: Miralem Pjanić
Meni on djeluje kao neko kome ego neće dopustiti da pređe preko ovoga pod uslovom da je stvarno odstranjen tako da ni mene ne bi iznenadilo da se oprosti od repke.
-
meridiyan
#7520 Re: Miralem Pjanić
Fudbalski savez BiH večeras je izdao saopćenje u kojem navodi kako je Miralem Pjanić (31) izbačen iz ekipe za večerašnji duel s Ukrajinom zbog nediscipline.van Basten wrote: ↑16/11/2021 15:17 Treba vidjeti zbog cega ga nema veceras.
-
Piaty
#7521 Re: Miralem Pjanić
Haha jbt meni ne lici na egoistusmijesni_ste wrote: ↑16/11/2021 19:17 Meni on djeluje kao neko kome ego neće dopustiti da pređe preko ovoga pod uslovom da je stvarno odstranjen tako da ni mene ne bi iznenadilo da se oprosti od repke.
-
zbunjola71sa
#7522 Re: Miralem Pjanić
U svemu ovom nicije maslo nije za Ramazana pa ni miretovo,to je kao da biram od dva zla ono manje e ne oboje.
- dulekrele
#7523 Re: Miralem Pjanić
Unistio se sam. Jedva našao klub jer su ga škartirali (sad vidimo opravdano) iz Barce. Igra mu je za repku ispod svake kritike. I sta treba. Da mu tepamo i da ga hvalimo.
-
Piaty
-
last mohicans
#7525 Re: Miralem Pjanić
Nek se oprosti, sretno mu bilo. Sve ove godine ja vrtim po glavi, 2-3 utakmice najvise mogu reci da je bio neka prevaga na terenu, da nije zaslužio kritike. U ostalim obična kita, a da ne spominjem ove najbitnije i historijske gdje je jos bio gori. Apsolutno precijenjen igrač jos otkako ga je Baho sa 17 predstavio kao otkrice stoljeca i jos na toj slavi metilja u ekipi. Petev malo pere ljagu sa sebe, eto lafo nije znao sta i gdje oni bivaju uoči utakmica. Dok ne dođe mrtvi profesionalac tipa Vahe, nikad se ovog seljačkog i primitivnog mentaliteta necemo riješiti. Edinu ako ne smeta da hoda po kafančurama i bude takav primjer mlađim, također se zahvaliti. Jeste najvise dao,ostat ce zabiljezen zlatnim slovima i vjerovatno necemo doživjeti boljeg igrača, ali ako ne moze biti pravi primjer profesionalca novim momcima, neka se i on oprosti. Pa idemo gledati neke nove od kojih ne mozemo nešto pretjerano očekivati, ali makar treba da se bacaju na glavu. Toboze smo imali "zmajeve" i prije ovoga svega,pa smo se nagledali neprofesionalizma, loše igre i vucaranja na terenu.