Kod nas je uvijek moja zadnja "Da draga"muha_sa wrote: ↑15/11/2021 09:42Ja bogme dreknem--NECI U TACKAmali_balon wrote: ↑15/11/2021 09:40
I jos jedna najbitnija stavka haj stisni pa reci necu, nije to da je strah, nego valja vas danima slusat i trpit ispade bijesa![]()
Hajd ti sama a za to vrijeme ja cu sav veš popeglat, kucu usisat i tanjire oprat![]()
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mali_balon
#24151 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
-
no_sikiriki
#24152 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
plačemmuha_sa wrote: ↑15/11/2021 09:38mali_balon wrote: ↑15/11/2021 09:32
1. Zato sto vam treba magarac da tegli cekere
2. Da bude kriv ako vam nesta ne stoji ili vam ne odgovara
3. Da bude kriv kada skontate da ste kupile glupost jer vas nije sprijecio u tome a da je to pokusao uraditi otvorila bi se vrata dzehenema.
4. Da je kriv za sve![]()
![]()
![]()
Nemam ja živaca na bacanje da idem sa njom i gledam kako pegla prodavaciceelem, ode i traži cipele--nakon desetak izlazaka napokon nadje koje joj valjaju i zove mene da idemo kupit pa cemo negdje na kafu jal nešto pojest
![]()
Krenemo-unaprijed joj kažem da ja necu ulazit i cekat cu je pred prodavnicom ako treba dva sata![]()
kupi ih, sva sretna-idemo prošetat i nešto pojest jal popit.
dodjemo kuci ona nezadovoljna![]()
šta je sad, što si ih kupila ako ti ne valjaju![]()
A šta cu-vidim tebe pred radnjom sav si se uznervozio i ja brže bolje kupim![]()
![]()
![]()
- Chloe
- Photo mod
#24153 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne volim!no_sikiriki wrote: ↑15/11/2021 09:43isto kod mene. jedan od najboljih komplimenata sam dobila od jednog (jadnog) covjeka koji ima zenu i tri kcerke...muz i ja dosli da se druzimo s njima, i hajd na kafu, pa kao hoce one u neku radnju...ja usla sa zenama izasla nakon tri sekunde i cekamo pred radnjom moj muz, taj covjek i ja, i gleda me covjek zapanjeno i govori "ti ne volis shopping??" i okrene se mom muzu, tapse ga po ledjima i govori mu "ti se jedan sretan covjek"![]()
![]()
I kad dođe do toga da kupujem, idem sama, uđem u radnju skeniram i na prvu ako mi ne zapne ništa za oko, odoh dalje. Znam šta hoću ili mi treba, vizualnu predstavu kako bi nešto izgledalo na meni tako da nemam potrebu nosati hrpu odjeće po kabinama. Ma milina mi je samoj sa sobom.
- Chloe
- Photo mod
#24154 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
muha_sa wrote: ↑15/11/2021 09:38mali_balon wrote: ↑15/11/2021 09:32
3. Da bude kriv kada skontate da ste kupile glupost jer vas nije sprijecio u tome a da je to pokusao uraditi otvorila bi se vrata dzehenema.
![]()
![]()
Nemam ja živaca na bacanje da idem sa njom i gledam kako pegla prodavaciceelem, ode i traži cipele--nakon desetak izlazaka napokon nadje koje joj valjaju i zove mene da idemo kupit pa cemo negdje na kafu jal nešto pojest
![]()
Krenemo-unaprijed joj kažem da ja necu ulazit i cekat cu je pred prodavnicom ako treba dva sata![]()
A šta cu-vidim tebe pred radnjom sav si se uznervozio i ja brže bolje kupim![]()
![]()
![]()
-
Hakiz
#24155 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To ono pod 2, 3 i 4.muha_sa wrote: ↑15/11/2021 09:38mali_balon wrote: ↑15/11/2021 09:32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
no_sikiriki
- hadzinicasa
#24157 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
rodila sam se s online kupovinom.Chloe wrote: ↑15/11/2021 10:02Ne volim!no_sikiriki wrote: ↑15/11/2021 09:43
isto kod mene. jedan od najboljih komplimenata sam dobila od jednog (jadnog) covjeka koji ima zenu i tri kcerke...muz i ja dosli da se druzimo s njima, i hajd na kafu, pa kao hoce one u neku radnju...ja usla sa zenama izasla nakon tri sekunde i cekamo pred radnjom moj muz, taj covjek i ja, i gleda me covjek zapanjeno i govori "ti ne volis shopping??" i okrene se mom muzu, tapse ga po ledjima i govori mu "ti se jedan sretan covjek"![]()
![]()
I kad dođe do toga da kupujem, idem sama, uđem u radnju skeniram i na prvu ako mi ne zapne ništa za oko, odoh dalje. Znam šta hoću ili mi treba, vizualnu predstavu kako bi nešto izgledalo na meni tako da nemam potrebu nosati hrpu odjeće po kabinama. Ma milina mi je samoj sa sobom.kolegice šopingiraju dok ja sjedim uz kafu i forumam
![]()
hem neon. hem guzva. hem vrutje. hem one kabine s osvjetljenjem i ogledalima - sprave za mucenje. a kad vidim nabacanu robu na vjesalicama jedno na drugo i prebiranje hoce mi nestA bit'.
narucis, dodje, probas... kuci svojoj. pa ako nisi sigurna sutra opet probas.... pa probas na ovo, na ono...
i onda vratis ako ti ne pashe.
rodila se.
- doox
#24158 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja volim da idem sa ženama po radnjama, uvijek tamo bude hrpa dobrih žena koje mi zaokupe pažnju dok čekam, a i upozna se poneka nova 
-
no_sikiriki
#24159 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Blago tebi kad mozes, ja kad god sam ista kupila online nije valjalo velicinom, pa sam odustala.hadzinicasa wrote: ↑15/11/2021 13:03rodila sam se s online kupovinom.Chloe wrote: ↑15/11/2021 10:02
Ne volim!
I kad dođe do toga da kupujem, idem sama, uđem u radnju skeniram i na prvu ako mi ne zapne ništa za oko, odoh dalje. Znam šta hoću ili mi treba, vizualnu predstavu kako bi nešto izgledalo na meni tako da nemam potrebu nosati hrpu odjeće po kabinama. Ma milina mi je samoj sa sobom.kolegice šopingiraju dok ja sjedim uz kafu i forumam
![]()
hem neon. hem guzva. hem vrutje. hem one kabine s osvjetljenjem i ogledalima - sprave za mucenje. a kad vidim nabacanu robu na vjesalicama jedno na drugo i prebiranje hoce mi nestA bit'.
narucis, dodje, probas... kuci svojoj. pa ako nisi sigurna sutra opet probas.... pa probas na ovo, na ono...
rodila se.
ali ovo sto opisujes razumijem u potpunosti, ja ne znam je li do mene, ali ako udjem u shopping centar u roku od 10 minuta mi nije dobro, vrti mi se u glavi, srklet, jednostavno ne možeš ni disati kako treba. Tako da u centre ulazim dvaput godisnje kad moram nesto kupiti za dijete
- hadzinicasa
#24160 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
meni se zamanta u neka doba. i strasno me iscrpi kupovina.no_sikiriki wrote: ↑15/11/2021 14:14Blago tebi kad mozes, ja kad god sam ista kupila online nije valjalo velicinom, pa sam odustala.hadzinicasa wrote: ↑15/11/2021 13:03
rodila sam se s online kupovinom.
rodila se.
ali ovo sto opisujes razumijem u potpunosti, ja ne znam je li do mene, ali ako udjem u shopping centar u roku od 10 minuta mi nije dobro, vrti mi se u glavi, srklet, jednostavno ne možeš ni disati kako treba. Tako da u centre ulazim dvaput godisnje kad moram nesto kupiti za dijete![]()
to je interesantno, kad dodjem kuci kao da sam kopala, a ne isla u kupovinu par sati.
a trzni centri su mi smrt.
smrt.
ne razumijem ljude koji "izadju" u trzni centar.
-
no_sikiriki
#24161 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
copy paste. još više ne razumijem kad ides negdje na odmor, da neko umjesto da uziva hedonisticki (razgledanje, setnja, kafa, rucak itd.) provede vrijeme u shopping centrima. ne bi da mi daš sve besplatnohadzinicasa wrote: ↑15/11/2021 14:25meni se zamanta u neka doba. i strasno me iscrpi kupovina.no_sikiriki wrote: ↑15/11/2021 14:14
Blago tebi kad mozes, ja kad god sam ista kupila online nije valjalo velicinom, pa sam odustala.
ali ovo sto opisujes razumijem u potpunosti, ja ne znam je li do mene, ali ako udjem u shopping centar u roku od 10 minuta mi nije dobro, vrti mi se u glavi, srklet, jednostavno ne možeš ni disati kako treba. Tako da u centre ulazim dvaput godisnje kad moram nesto kupiti za dijete![]()
to je interesantno, kad dodjem kuci kao da sam kopala, a ne isla u kupovinu par sati.
smrt.
ne razumijem ljude koji "izadju" u trzni centar.
- hadzinicasa
#24162 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
to. odu u Barselonu i onda odu u trzni centar.no_sikiriki wrote: ↑15/11/2021 14:32copy paste. još više ne razumijem kad ides negdje na odmor, da neko umjesto da uziva hedonisticki (razgledanje, setnja, kafa, rucak itd.) provede vrijeme u shopping centrima. ne bi da mi daš sve besplatnohadzinicasa wrote: ↑15/11/2021 14:25
meni se zamanta u neka doba. i strasno me iscrpi kupovina.
smrt.
ne razumijem ljude koji "izadju" u trzni centar.![]()
- preselio na ahiret
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#24164 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Došla moderatorka, dje si ti...neš dobiti niš` od plate.Sramota.
-
Bobi
- Forum administrator
-
Bobi
- Forum administrator
-
Bobi
- Forum administrator
#24167 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ah so...ali ja se ne dam 
- preselio na ahiret
- preselio na ahiret
#24169 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- dystopia
#24170 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Potaknulo me pisanje sa druge teme da postavim ova pitanja, iako pretpostavljam da je već bilo govora o tome nekad ranije...
Da li bi vam smetalo ako bi vaša djevojka/žena zarađivala više od vas?! Ili bi vam bilo drago ako bi to bio slučaj?
Koje su po vama mane i prednosti veze/braka sa ženom koja je obrazovanija od i/ili više plaćena od vas?
Da li bi vam bilo ok da vas žena izdržava jer je njena plata bolja pa je recimo ekonomičnije da vi ostanete kući i vodite brigu o djeci i domaćinstvu?
I sve dalje na i oko te teme?
Da li bi vam smetalo ako bi vaša djevojka/žena zarađivala više od vas?! Ili bi vam bilo drago ako bi to bio slučaj?
Koje su po vama mane i prednosti veze/braka sa ženom koja je obrazovanija od i/ili više plaćena od vas?
Da li bi vam bilo ok da vas žena izdržava jer je njena plata bolja pa je recimo ekonomičnije da vi ostanete kući i vodite brigu o djeci i domaćinstvu?
-
Samprotivsviju
#24171 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bilo bi mi drago, ne vidim sta je problem tu?
Prednosti? Veci porodicni prihodi, nebo je granica
Mane? Nemam pojma iskreno...bas kad se zamislim, mozda organizovati se oko djece, cuvanje, voditi u skolu iz skole itd zavisi, ali premostivi je lako. Sve je stvar dogovora.
Pa ne znam iskreno u danasnje vrijeme scenario u kojem bi bilo ekonomicnije da jedno ostaje kuci a drugo izdrzava porodicu.
Prednosti? Veci porodicni prihodi, nebo je granica
Mane? Nemam pojma iskreno...bas kad se zamislim, mozda organizovati se oko djece, cuvanje, voditi u skolu iz skole itd zavisi, ali premostivi je lako. Sve je stvar dogovora.
Pa ne znam iskreno u danasnje vrijeme scenario u kojem bi bilo ekonomicnije da jedno ostaje kuci a drugo izdrzava porodicu.
-
Sydnor
#24172 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
1. Ne bi mi smetalo. Od dvije godine moje zadnje a haman i jedine vezedystopia wrote: ↑20/11/2021 21:52
1. Da li bi vam smetalo ako bi vaša djevojka/žena zarađivala više od vas?! Ili bi vam bilo drago ako bi to bio slučaj?
2. Koje su po vama mane i prednosti veze/braka sa ženom koja je obrazovanija od i/ili više plaćena od vas?
3. Da li bi vam bilo ok da vas žena izdržava jer je njena plata bolja pa je recimo ekonomičnije da vi ostanete kući i vodite brigu o djeci i domaćinstvu?
2. Ne vidim nikakvu manu ni prednost pod uslovom ako bi me doživljavala sebi jednakog. Ako ne bi, ja nemam tu šta tražit u vezi ako misli da je bolja jer posjeduje neku diplomu koju ja ne posjedujem. Opet ću se osvrnut na bivšu, ona je bila fakultetski obrazovana dok sam ja bio gimnazijalac koji je završavao neke prekvalifikacije u nadi za boljim poslom i tokom 2 godine ni jednig jedinog dana se nije postavila sekundu iznad mene u smislu obrazovanja i činjenice da bolje zarađuje od mene.
3. Bio bi mi problem. Ne bih želio tako dane provoditi, a ne bih želio da i ona tako dane provodi da je obrnuta situacija. Volim raditi i nije mi mrsko raditi, u pojedinim momentima i trenucima svog života odlazak na posao (koliko god isti bio grozan) me je spasio ludila. Volim bit zaposlen i radit nešto, doprinositi...
- saint_mirad
#24173 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
negde sam pročitao da statistički najviše bude razvoda u brakovima gde žena zarađuje više. razlozi mogu biti različiti, ili ona njega ne poštuje dovoljno jer nije breadwinner, ili on razvije kompleks što mu žena ima više para pa postane ozlojeđen.dystopia wrote: ↑20/11/2021 21:52 Potaknulo me pisanje sa druge teme da postavim ova pitanja, iako pretpostavljam da je već bilo govora o tome nekad ranije...
ne kažem da nema harmoničnih parova i kad žena više zarađuje, samo su manje šanse za to.
-
KraljicaIzJajca
#24174 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Najbolje je da ne riskiraju.saint_mirad wrote: ↑21/11/2021 11:25negde sam pročitao da statistički najviše bude razvoda u brakovima gde žena zarađuje više. razlozi mogu biti različiti, ili ona njega ne poštuje dovoljno jer nije breadwinner, ili on razvije kompleks što mu žena ima više para pa postane ozlojeđen.dystopia wrote: ↑20/11/2021 21:52 Potaknulo me pisanje sa druge teme da postavim ova pitanja, iako pretpostavljam da je već bilo govora o tome nekad ranije...
ne kažem da nema harmoničnih parova i kad žena više zarađuje, samo su manje šanse za to.
- dystopia
#24175 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
KraljicaIzJajca wrote: ↑21/11/2021 11:32Najbolje je da ne riskiraju.saint_mirad wrote: ↑21/11/2021 11:25
negde sam pročitao da statistički najviše bude razvoda u brakovima gde žena zarađuje više. razlozi mogu biti različiti, ili ona njega ne poštuje dovoljno jer nije breadwinner, ili on razvije kompleks što mu žena ima više para pa postane ozlojeđen.
ne kažem da nema harmoničnih parova i kad žena više zarađuje, samo su manje šanse za to.![]()