Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova strelica za Stup, tu bi trebao biti spoj autoputa sa kruznim tokom i IX transverzalom.
Obzirom da je izvođač radova mafijaški EA, skeptik sam za rokove.
Mislio sam da ce direktno sa ap dici stubove i spojiti se na ovaj novi kt, pa kontam i treba za to godina. Naravno, nije tako. Ide samo prosirenje safeta zajke na 4 trake uz rampu prema novom kt. Naravno, i na renderu se vide bar 3 mjesta za nove semafore. Realno, to u normalnoj zemlji bude zavrseno za 2 mjeseca, al nasi neimari nece sigueni ispostovati ni rok od godinu koji su sebi komforno dali.
Ako bi ovako nastavili i prema Pofalićima pa i nekako....
Nema autoputa, to zaboravite
Kod nas se sve radi sa nekim mega giga projektima... Npr umjesto sto hoce da prave tunele i čuda cestu iz Vogošća mogu spustiti do Zraka ko od šale
I da .... Nema biciklističke, neko će reći kako ćeš ovdje praviti biciklističku. Fino, odvojis je od kolovoza i eto
Gamad ima obraza ponovo objavljivati taj neki nazovi projekat i prikazivati video simulacije, i krezubom puĆanstvu Kantona Sarajevo prodavati muda pod bubrege
mayab wrote: ↑16/11/2021 06:28
Gamad ima obraza ponovo objavljivati taj neki nazovi projekat i prikazivati video simulacije, i krezubom puĆanstvu Kantona Sarajevo prodavati muda pod bubrege
haj da se kladimo da će završiti tik pred izbore
sad će mi opet ulicu asfaltirati
Četiri trake na potezu Stup-Aerodrom će se graditi nakon što se od Boljakovog i Briješća napravi Chicago. Efendićeva majka je prioritet.
A gradski autoput će se graditi 2156 godine.
nineinchnails wrote: ↑16/11/2021 09:10
Četiri trake na potezu Stup-Aerodrom će se graditi nakon što se od Boljakovog i Briješća napravi Chicago. Efendićeva majka je prioritet.
Efendić je završio karijeru sa terminalom na Dobrinji...
nineinchnails wrote: ↑16/11/2021 09:10
Efendić je završio karijeru sa terminalom na Dobrinji...
Grijesis.
Njemu je onaj udes totalno okrenuo karijeru naglavacke i uputio je u drugom pravcu.