Uporedjujuci kvalitet slike sa TM, dosta su slabiji. Eh sad zasto je to tako?
Da li je zbog slabog neta ili?
Moderator: Benq
bilo ih je par ovdje koji takođe imaju MojaTV plus drugog operatera i oni tvrde da je kvalitet slike isti ...
Kako misliš nisi u mogućnosti gledati HD na mojatv? Kako uopšte gledaš mojaTV?
aha. HD paket sadrži oko 10tak dodatnih HD kanala, ostalih ~80 HD kanala su u osnovnom paketu ...
Ok, hvaladend wrote: ↑14/11/2021 15:37aha. HD paket sadrži oko 10tak dodatnih HD kanala, ostalih ~80 HD kanala su u osnovnom paketu ...
ja sam kontao na istoj lokaciji/TV uređaju imaš oba priključka ...
prvo treba podesiti izlaznu rezoluciju kroz MENU-POSTAVKE-TV PODEŠAVANJA-MEDIJI-1080p ( pri tome paziti da je STB spojen HDMI kablom ,a ne AV ili SCARTom) pa prebaciti na 2. FTV HD , 3. Hayat HD ili 5. O Kanal HD
Imam priliku da uporedim slike i kod jednih i drugih i meni je bolja slika na istim kanalima kod moja tv nego kod telemacha, a slika od telemach mi ide preko dvb-c i modula.
Bilo je dosta nekih tendera za nabavku iptv uređaja i sistema ( backend i headend ) koje sam upratio na stranici bhtelecoma, tako da rade na nekom poboljsanju svojih distribucijskih uređaja/opreme

Upali ,sacekaj 10 sekundi, pa ugasi - Airplane mode -shape of despair wrote: ↑15/11/2021 10:40 Da li je neko imao na pretplati problem da kad dokupi internet isti mu i dalje ide po umanjenoj brzini???
Zvao sam podršku, resetovali su nešto ali opet ista stvar. Na telefonu uredn stoji 4G ikonica, ali je gotovo nemoguće koristiti internet.
hvala ti ali ne pomaze. u aolikaciji stoji aktivni dokup,uredno sve, ali se isti ne trosi,pise vec 3 dana 0/500MB. Mislio sam da je do mreze ovih dana ali vidim ne idedend wrote: ↑15/11/2021 11:31Upali ,sacekaj 10 sekundi, pa ugasi - Airplane mode -shape of despair wrote: ↑15/11/2021 10:40 Da li je neko imao na pretplati problem da kad dokupi internet isti mu i dalje ide po umanjenoj brzini???
Zvao sam podršku, resetovali su nešto ali opet ista stvar. Na telefonu uredn stoji 4G ikonica, ali je gotovo nemoguće koristiti internet.
Cim nesto sumnjam na mrezu/mobilni internet prvo probam ovo i u vecini slucajeva odmah rijesi problem ....
Jesi provjerio da ti je dokupljeni internet registrovan , provjeri preko aplikacije moj bhtelecom
Nista onda, obavezno prijavi na 1444 ali i na email [email protected] pa neka rijesavajushape of despair wrote: ↑15/11/2021 12:14hvala ti ali ne pomaze. u aolikaciji stoji aktivni dokup,uredno sve, ali se isti ne trosi,pise vec 3 dana 0/500MB. Mislio sam da je do mreze ovih dana ali vidim ne ide
Ja sam ih zvao na 1444 i razgovor se snima. "Cekam" vec nekih 15-20 dana na njihov poziv i odgovor pa ti sad vidi
Hvala