Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drndalo wrote: ↑14/11/2021 17:09
Slazem se, samo je Toto smijesan, opet neka zavjera zbog samo 0.2... Jel moze loptica promjera 85mm pritisnuta proci? Moze? Neispravno=zdravo... Do koga je? Max im macolom odvalio komad? Ili Seb.?
Progutaj vlastito sranje, i idi dalje.
Pa sta bi ti prico da si na njegovom mjestu?
Sta su svojevremeno pricali Briatore, Brawn, Todt, Dennis, Richards? Ista govna.
Slazem se, samo je Toto smijesan, opet neka zavjera zbog samo 0.2... Jel moze loptica promjera 85mm pritisnuta proci? Moze? Neispravno=zdravo... Do koga je? Max im macolom odvalio komad? Ili Seb.?
al kako bi samo kmecali ovdje da je situcija da max bude diskvalifikovan radi 0.2, pa to se ne bi moglo trpiti
bilo bi maFIA, namjesta se da Hamilton uzme
Trebali su Bottasu ako ima jos jedan set tvrdih da na njima starta pa ako izdrzi 20 krugova kao jucer odlicno, ako ne onda bar nek ih drzi iza sebe dok sampion ne stigne.
zippoo87 wrote: ↑14/11/2021 18:08
Je li kod vas na moja tv na SK 4K komentator prica o F1 a na ekranu se prikazuje kosarka?
Jeste. Sramota od telemacha. 5 događaja imaju i vazda neki problem.
Na Telemachu je utrka na SK HD i fercera a na moja tv na SK 4K ali tamo kosarka a komentator radi uzivo prenos F1 haha
Cirkus teski...ne znam cija je greska...ocito reziser na SK zaspao,nedjelja dosadno
Sid the sloth wrote: ↑14/11/2021 18:12
Za sad se poklopilo Hamiltonu sve, bila bi steta da ovo ne uzme, nije mi jasno sta su uradili s motorom al ovo je haos sta covjek radi
Jao sto Bottas pusti Verstapena izlijetanjem sa staze, kakav glupan mogao je rahat ostat na putanji pa ako levat hoce sudar neka, ali opet se vracamo na ono - jebe se Bottasu za Mercedesom
Pa sta bi ti prico da si na njegovom mjestu?
Sta su svojevremeno pricali Briatore, Brawn, Todt, Dennis, Richards? Ista govna.
Ja ne bih pricao i sramotio se... Sam pao, sam se ubio...