Demokratska fronta Željko Komšić

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#51401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Patton44 wrote: 11/11/2021 20:09
- E cujti ono ima pravo da kritikuje Zlatnog Ljiljana :-).Imo si pravo i pusku uzet,pa sto ga nisi iskoristio.
Pa ja, u pravu si. Zato nismo smjeli ni Brankovica kritikovati. Covjek zlatni ljiljan. Ima tapiju da radi sta hoce, jer je dobio odlikovanje.

:lol:
- Bilo je to vrijeme kad su pametni sutili,a budale pricale.
Kao sto vidimo, jos uvijek je.
- Mozda bi ti i j..... druze Chmoljo kad bi znao kako to fercera.Pokusacu ti objasnit,al dabogda da ti to shvatis.
Strucne sluzbe u strankama rade na pripremi zakona,prijedloga,inicijativa itd. i onda to djele kako bi svaki od zastupnika,
ucestvova u radu pocevsi od op.vijeca,k.skupstina d.parlamenta,isto tako pisu i saopstenja za rukovodstva stranaka koja se
objavljuju u medijima.Jesil shvatio il nisi do tebe je. :kiss:

Ukratko, nemas blage veze. Za razliku od nosilaca prebivalista u predsjednikovom cmaru, ja poznajem neke zastupnike pa znam kako rade, odnosno ne rade. Ali neka si mi ti to objasnio.

Objasni i zasto je Bake postrojio svoje nesposbnjakovice jer su umalo izglasali stetan zakon. Garant je do strucnih sluzbi bilo.

ps
Evo ti Pedja za primjer sta se desi kad sam mora laprdat.
Boricemo se protiv antikorupcije
Boricemo se protiv onih koji priznaju genocid
Jelah u krajini
Evo jedna skorasnja i od ovog konja NN sto ti vodi stranku.
Stanje je neodrzivo i SDP ce naci viziju i sadrzaj buducnosti ove zemlje. Danas smo krenuli na taj put. :pisnuo: :pisnuo: :
Da, sasvim je isto napraviti lapsus na televiziji i cetiri godine drkati kurac u parlamentu. Treba im strucna sluzba da prica za njih, sta li. Mozda asistent kao djeci na inkluzivnoj nastavi?

Definitivno vam.prave sendvice od mesa ludih krava.
Chmoljo

#51402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

BHCluster wrote: 11/11/2021 13:32
Novak20 wrote: 11/11/2021 13:29

.ebem ih glupe za ovaj idiotluk, nego zašto me prozivaš ? Ti si u inostranstvu, tema je o Komšiću i DF, Jelka sluša šefa iz SDA jer mora zato što on odlučuje i ima većinu, a Hrvat nikada nije bio premijer Vlade FBiH.

Pitaj Komšića što on misli o ovome ?
Bili su Covic i Bevanda.
Nisu. Nikada nije Hrvat bio premijer federacije, kao sto ni bosnjak nije bio predsjednik federacije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote: 11/11/2021 21:23
- Bilo je to vrijeme kad su pametni sutili,a budale pricale.
Kao sto vidimo, jos uvijek je.
:lol: :lol:
Hakiz

#51404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

:lol:

Ali, ne za to.
Palmalma

#51405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Palmalma »

Chmoljo wrote: 11/11/2021 21:26

Bili su Covic i Bevanda.
Nisu. Nikada nije Hrvat bio premijer federacije, kao sto ni bosnjak nije bio predsjednik federacije.
Jesu. Bio je kratko Dragan Čović i nakon njega Vjekoslav Bevanda .
Hakiz

#51406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

Obojica kao v.d.
Palmalma

#51407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Palmalma »

Hakiz wrote: 11/11/2021 21:36 Obojica kao v.d.
Da
Chmoljo

#51408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Palmalma wrote: 11/11/2021 21:35

Jesu. Bio je kratko Dragan Čović i nakon njega Vjekoslav Bevanda .
:thumbup:

Do mene onda.
drug_profi

#51409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Čović 2 mjeseca, minđušar jedan mjesec
Novak20

#51410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Bili su Covic i Bevanda.
Bili su Ejup Ganić, nekadašnji, a možda i sadašnji Jugoslaven godinu dana predsjednik F BiH i Safet Halilović, Bošnjak valjda, također godinu dana predsjednik F BiH.
Chmoljo

#51411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Novak20 wrote: 11/11/2021 23:00

Bili su Ejup Ganić, nekadašnji, a možda i sadašnji Jugoslaven godinu dana predsjednik F BiH i Safet Halilović, Bošnjak valjda, također godinu dana predsjednik F BiH.
Evo ispravio sam se.

A bio je i nekadasnji Jugosloven i premijer vlade, evo rekose kolege.
Palmalma

#51412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Palmalma »

Nema gdje Jugoslovena nije bilo :-D , Čovića, Ganića :-D
dustaban

#51413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

dulekrele wrote: 11/11/2021 10:33
putokaz1 wrote: 10/11/2021 22:33 Komšić će opet ''pobjedit'' Čovića 8)
Sve dok cova i dodik puse jedan drugom Komsic ce pobijedivati.
Jesil siguran da je Dodik-Čović pušenje dvosmjerno?!
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#51414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kakav je ovo dvoličnjak. objavio sliku sa bogićem, a njegova marijela opstruirala izbor bogića bogićevića za gradonačelnika i podržavala onog srdića.

prava gnjida od čovjeka.
drug_profi

#51415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Malakh, uzmi Snickers, nisi svoj...
ultima_palabra

#51416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

malakh wrote: 14/11/2021 02:12 kakav je ovo dvoličnjak. objavio sliku sa bogićem, a njegova marijela opstruirala izbor bogića bogićevića za gradonačelnika i podržavala onog srdića.

prava gnjida od čovjeka.
Pa i od novinara Tanjuga zahtijeva standard koji nije trazio od kandidata DF za izrazito bitnu ministarsku poziciju u KS.
don vito

#51417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

Ja mislio šali se kad je prije nekih 15 dana u intervjuu za Hayat rekao da dijaspora bolje vidi šta se dešava u BiH nego mi koji tu živimo...

Kao ono Deja vu, dijaspora, širina vidika, Hayat, valjda se čovjek razrahati kad krene na dijasporske teferiče jer mu u tuđini niko ne postavlja neprijatna pitanja o vazalnom odnosu prema SDA.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, večeras je prisustvovao svečanosti organiziranoj u Stuttgartu povodom jedanaeste godišnjice emitiranja emisije “U tuđoj avliji”.

Riječ je o televizijskom projekatu koji već 11 godina realizira Osman Džiho u saradnji sa Hayat TV.

– Gospodinu Džihi, Hayatu ja želim da čestitam na tome što 11 godina organizuju, okupljaju i povezuju ovako ljude. Ovo što sam i ja imao prilike da vidim… kao da su dva svijeta. Jedan onako tmuran koji nosiš sa sobom, što dolaziš iz naše zemlje, iz naše regije… i ovo ovdje što vidiš. Ljudi koji su uspješni, normalni, neopterećeni ničim... – govorio je večeras Komšić.
Na prvu bi čovjek rekao da se kandiduje za njemački Bundestag, no jasno je da se uz pomoć Hayata, makar među dijasporom, pokušava podići rejting jedinog preostalog koalicionog partnera SDA, a nakon što uveliko šteka projekt prekomande rumenog novogradskog seljačića iz SDA u ZABiH.
Patton44

#51418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

don vito wrote: 14/11/2021 10:51 Ja mislio šali se kad je prije nekih 15 dana u intervjuu za Hayat rekao da dijaspora bolje vidi šta se dešava u BiH nego mi koji tu živimo...

Kao ono Deja vu, dijaspora, širina vidika, Hayat, valjda se čovjek razrahati kad krene na dijasporske teferiče jer mu u tuđini niko ne postavlja neprijatna pitanja o vazalnom odnosu prema SDA.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, večeras je prisustvovao svečanosti organiziranoj u Stuttgartu povodom jedanaeste godišnjice emitiranja emisije “U tuđoj avliji”.

Riječ je o televizijskom projekatu koji već 11 godina realizira Osman Džiho u saradnji sa Hayat TV.

– Gospodinu Džihi, Hayatu ja želim da čestitam na tome što 11 godina organizuju, okupljaju i povezuju ovako ljude. Ovo što sam i ja imao prilike da vidim… kao da su dva svijeta. Jedan onako tmuran koji nosiš sa sobom, što dolaziš iz naše zemlje, iz naše regije… i ovo ovdje što vidiš. Ljudi koji su uspješni, normalni, neopterećeni ničim... – govorio je večeras Komšić.
Na prvu bi čovjek rekao da se kandiduje za njemački Bundestag, no jasno je da se uz pomoć Hayata, makar među dijasporom, pokušava podići rejting jedinog preostalog koalicionog partnera SDA, a nakon što uveliko šteka projekt prekomande rumenog novogradskog seljačića iz SDA u ZABiH.
Drz te se kifle sa njim vam rejting raste :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Dok je tvoje NS na celu sa Fortom,Mandicem i Baralijom rejting mu samo raste.
sinuhe

#51419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Uzasna izjava. Kao da je neki slucajni gradjanin Komso u posjeti familiji.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#51420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

jel to zlatni kitljam prica lovacke diverzanstke dijasporcima... hoce to kad nemas vodze vise blecaka da te slusa... ima jedan iz sdO predsjednistva koji se hvali kako je skako po brdima i planinama i igro karti sa zarobljenim cetnicima :lol: :lol: :lol: joooj allahu dragi sta sve mecesH na dunjaluk... a bio par mjeseci u hvo i pobjego vani... :lol: :lol: sdO diverzanti...
don vito

#51421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

Patton44 wrote: 14/11/2021 11:09 Drz te se kifle sa njim vam rejting raste :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Đenerale, raste, raste, rejting ili u najgorem slučaju ostaje isti :izet:
Opšti izbori 2018. godine

Šestorka (NiP, NS, SDP, SBB, DF, NBL) na Izborima za Kantonalnu skupštinu Sarajevo – više od 124 hiljade glasova od ukupno 218.000 važećih listića

-----------------------------
Između Opštih izbora 2018. i Lokalnih izbora 2020.

Upregnuta kompletna medijska i paradržavna SDA mašinerija, neviđeno blaćenje protivnika, šovinizam, crtanje meta, izdaja SBB-a i DF-a nakon čega se potencira priča o raspadu "Četvorke, neviđeni egzodus radno sposobnog stanovništa (SDA uhljupi ne idu vani jer im nigdje nije kao ovdje)
------------------------------------------------
Lokalni izbori 2020. godine

Ubačen novi Trojanski konj SDA u vidu Platforme za progres, neviđena krađa na izborima putem dopisnih i glasova Kovid timova (najviše u Novom Gradu i Ilijašu), skoro svi mediji u službi zločinačke organizacije SDA, plaćeni parama opranim na malina-respiratorima

Četvorka (NiP, NS, SDP, NBL) – skoro 100.000 glasova od ukupno skoro 180.000 važećih listića u Kantonu Sarajevo
Četvorka procentualno skoro isti rezultat kao rahmetli Šestorka (+55 posto ukupnih glasova)
A evo kako se kreće rejting rahmetli DF-a kao stožernog koalicionog partnera zločinačke organizacije SDA… nakon što je Ljuljan postao pudlica porodice Izetbegović... SDA Đeneral kaže da raste rejting DF-u

Naslovi i flash-news... samo zadnjih godinu dana, što sam nabrzinu našao
Općinski odbor Demokratske fronte na Ilidži prešao u SDP
OO Demokratske fronte Bosanska Krupa u proširenom sastavu sa svim izabranim zvaničnicima (predsjedavajući Općinskog vijeća Bosanska Krupa i vijećnici kao i poslanik u Parlamentu Federacije BiH) te stranačkim dužnosnicima (članovima kantonalnog i glavnog odbora), jednoglasno donio odluku o napuštanju i izlasku iz Demokratske fronte BIH
Nastavlja se raspad Demokratske fronte: Smijenjen Kantonalni odbor u ZDK
Nakon što je Predsjedništvo Demokratske fronte Bosne i Hercegovine (DF) iz stranke isključilo čelnike brčanskog DF-a Adnana Drapića, Sanju Nurkić, Ermina Džindića i Senada Nurkića, devetorica predsjednika mjesnih odbora i 72 člana DF-a podnijeli su ostavke i zatražili isključenje iz te stranke.
Predsjednica Kantonalnog odbora DF-a u Bosanskopodrinjskom kantonu Edita Velić podnijela je ostavku na sve stranačke funkcije i napustila je ovu stranku. Osim nje, DF su napustili Arnel Vranj i Dževad Agović, čime je ova stranka ostala bez ijednog vijećnika u Gradskom vijeću Goražde.
I još nijedno načelničko mjesto na zadnjim lokalnim izborima :-D

Lokalni izbori 2020 u Sarajevu... (izvor CIK BiH)

Novi Grad - 9. mjesto u Općini, čak iza BOSS-a i Unije socijaldemokrata :pisnuo:

Stari Grad - 11. mjesto, čak iza LDS-a i Bijedićevih "SDA socijaldemokrata" :pisnula:

Centar - 7. mjesto... nakon mrtve trke sa Ekološkim slobodarskim pokretom :pisnuo:

Novo Sarajevo (Ljuljano baza) - 7. mjesto... iza NBL-a :pipi:

Stari Grad, Ilidža, Hadžići... 0 (nula) zastupnika u općinskom vijeću, u ostalim općinskim vijećima egzotična pojava ko bjeloglavi sup :pisnula:

Šta bi tek bilo da DF-u pada rejting umjesto što raste po tvrdnjama SDA đenerala...
:kontrabas:
Kolinda

#51422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

don vito wrote: 14/11/2021 11:57
Patton44 wrote: 14/11/2021 11:09 Drz te se kifle sa njim vam rejting raste :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Đenerale, raste, raste, rejting ili u najgorem slučaju ostaje isti :izet:
Opšti izbori 2018. godine

Šestorka (NiP, NS, SDP, SBB, DF, NBL) na Izborima za Kantonalnu skupštinu Sarajevo – više od 124 hiljade glasova od ukupno 218.000 važećih listića

-----------------------------
Između Opštih izbora 2018. i Lokalnih izbora 2020.

Upregnuta kompletna medijska i paradržavna SDA mašinerija, neviđeno blaćenje protivnika, šovinizam, crtanje meta, izdaja SBB-a i DF-a nakon čega se potencira priča o raspadu "Četvorke, neviđeni egzodus radno sposobnog stanovništa (SDA uhljupi ne idu vani jer im nigdje nije kao ovdje)
------------------------------------------------
Lokalni izbori 2020. godine

Ubačen novi Trojanski konj SDA u vidu Platforme za progres, neviđena krađa na izborima putem dopisnih i glasova Kovid timova (najviše u Novom Gradu i Ilijašu), skoro svi mediji u službi zločinačke organizacije SDA, plaćeni parama opranim na malina-respiratorima

Četvorka (NiP, NS, SDP, NBL) – skoro 100.000 glasova od ukupno skoro 180.000 važećih listića u Kantonu Sarajevo
Četvorka procentualno skoro isti rezultat kao rahmetli Šestorka (+55 posto ukupnih glasova)
A evo kako se kreće rejting rahmetli DF-a kao stožernog koalicionog partnera zločinačke organizacije SDA… nakon što je Ljuljan postao pudlica porodice Izetbegović... SDA Đeneral kaže da raste rejting DF-u

Naslovi i flash-news... samo zadnjih godinu dana, što sam nabrzinu našao
Općinski odbor Demokratske fronte na Ilidži prešao u SDP
OO Demokratske fronte Bosanska Krupa u proširenom sastavu sa svim izabranim zvaničnicima (predsjedavajući Općinskog vijeća Bosanska Krupa i vijećnici kao i poslanik u Parlamentu Federacije BiH) te stranačkim dužnosnicima (članovima kantonalnog i glavnog odbora), jednoglasno donio odluku o napuštanju i izlasku iz Demokratske fronte BIH
Nastavlja se raspad Demokratske fronte: Smijenjen Kantonalni odbor u ZDK
Nakon što je Predsjedništvo Demokratske fronte Bosne i Hercegovine (DF) iz stranke isključilo čelnike brčanskog DF-a Adnana Drapića, Sanju Nurkić, Ermina Džindića i Senada Nurkića, devetorica predsjednika mjesnih odbora i 72 člana DF-a podnijeli su ostavke i zatražili isključenje iz te stranke.
Predsjednica Kantonalnog odbora DF-a u Bosanskopodrinjskom kantonu Edita Velić podnijela je ostavku na sve stranačke funkcije i napustila je ovu stranku. Osim nje, DF su napustili Arnel Vranj i Dževad Agović, čime je ova stranka ostala bez ijednog vijećnika u Gradskom vijeću Goražde.
I još nijedno načelničko mjesto na zadnjim lokalnim izborima :-D

Lokalni izbori 2020 u Sarajevu... (izvor CIK BiH)

Novi Grad - 9. mjesto u Općini, čak iza BOSS-a i Unije socijaldemokrata :pisnuo:

Stari Grad - 11. mjesto, čak iza LDS-a i Bijedićevih "SDA socijaldemokrata" :pisnula:

Centar - 7. mjesto... nakon mrtve trke sa Ekološkim slobodarskim pokretom :pisnuo:

Novo Sarajevo (Ljuljano baza) - 7. mjesto... iza NBL-a :pipi:

Stari Grad, Ilidža, Hadžići... 0 (nula) zastupnika u općinskom vijeću, u ostalim općinskim vijećima egzotična pojava ko bjeloglavi sup :pisnula:

Šta bi tek bilo da DF-u pada rejting umjesto što raste po tvrdnjama SDA đenerala...
:kontrabas:
Ali 2022. Željko će opet biti pobjednik unutar bošnjačkog glasačkog tijela....zato što je sposoban i pucketa po prstima :mrgreen:
Patton44

#51423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

Đenerale,
To sto su te kuci ucili Generala zvat Đeneralom, ostavi za tavana kad se budes peo.Nisam ti ja mladic ni draza. :run: :run:
Drugi put pazi kako me oslovljavas.
don vito

#51424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

...
Last edited by don vito on 14/11/2021 13:02, edited 1 time in total.
don vito

#51425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

Patton44 wrote: 14/11/2021 12:40

Đenerale,
To sto su te kuci ucili Generala zvat Đeneralom, ostavi za tavana kad se budes peo.Nisam ti ja mladic ni draza. :run: :run:
Drugi put pazi kako me oslovljavas.
:nargila: Vidim, potrudio si se da nađeš kontraargumente za tvrdnju o "jačanju" DF-a :kontrabas:
Post Reply