Dr. Kuca wrote: ↑07/11/2021 11:04
made_in_sarajevo wrote: ↑07/11/2021 10:39
Nit sam preletac nit imam ikakvu korist pa ni sitnu. Ustvari lazem jedinu korist imam da se sda fasisti ugase za sva vremena kao i svi drugi fasisti i ljubitelji fasista.
Haj ti sad nama opet napisi kako je dino dosao da se slika, sto nije lopatu uzeo i da je vepar najljepsi na svijetu
Nema sta. Dosao dole, da kaze e raja vidite poplave hahaaha, bacili par umjetnickih, fol spontanih fotografija i ragulili. Ja tebe pitam. Sta su konkretno uradili i na koji su nacin pomogli ljudima? Mozda nisam upratio.
Organizovali privatnu firmu bosman sa drugog kraja grada, dok je u Rajlovcu sjediste firme euro asfalt koja nista od mehanizacije nije dala. delic je koordinator ispred vlade KS, obezbjedili sa civilnom zastitom pomoc u vidu hrane, pomogli civilnoj zastiti da se izvuku ljudi pomocu bagera, bili na licu mjesta da direktno vide stetu nastalu firmama, da direktno pomognu ljudima izaci iz firmi i da direktno pomognu ljudima koji su ostali u kucama. Cijeli dan pa i noc Delic proveo sa bosmanom praveci nasipe i sireci korito bosne na putu rajlovac-vogosca da se proba smanjiti izljevanje. Par spontantih slika i dizanja kasike samo da bi se slikali ima jedino u glavama ljubitelja fasista. Oni kao politicari su svoj posao uradili, vise nego bilo koji drugi koji su bili na istim pozicijama. Jedino jos da su licno sjeli u bagera i poceli nasipe praviti, ali bi onda bilo da se kurce vozanjem bagera radi slikanja.
2014 kad su bile poplave ja ostanem u reljevu, u granapu stignem uzeti medju zadnjima hljeb jer to je to, nema se gdje otici jer je Reljevo tada sa Bojnikom odsjeceno. Camci su tada otisli do robota izvukli ljude i to vojska izasla tad i to je to. Reljevo koje je preko autoputa ko jebe, rjecicu ko jebe, bojnik, dobrosevice ko jebe. Ni policija koja je ostala zatvorena sa nama nije znala sta ce, pa nakon 3h uspjeli nagovoriti da se napravi nasip kod stocne pijace da se penjemo na autoput pa na osjek pa ilidza pa za grad.
2021 ista situacija samo sto su sad dobrosevici i bojnik dostupni, reljevo, rajlovac, rjecica odsjeceni i pazi ovo, prosla 2h kad camci civilne zastite u reljevu dolaze do kuca, ljudima hranu nose, pazi ovo ministar steta dosao u reljevo preko vode da vidi situaciju sa lica mjesta. Ministar privrede delic dodje na lice mjesta jer je rajlovac industrijska zona pa dosao da vidi stetu nastalu jer u rajlovcu sigurno par hiljada ljudi radi. Oni kao politicari su svoj posao uradili, dosli, vidjeli i pomogli koliko su mogli pomoci. Dino, delic, okeric nisu se u korpi bagera vozali, nego stajali na motoru, a dok su u korpi bili ljudi koji direktno pomazu.
Ma isti su, cak su i fasisti bolji. Ove fukare se bagerom vozaju, a fasisti su to helikopterom radili. Juce je cijeli dan bager radio reljevom i rajlovcem u pravljenu nasipa i kopanju korita da se rijeka povuce brze. Isti ko fasisti nema sta.
Facebook vlada u negativnom smislu moze samo reci zadojeni fasista koji jos zivi u 92 gdje su jedine vijesti one u 7 na tv-u