Nije vise to MM pekara sad se drugacije zove
Al kad ujutro naletim na onaj kroasan 3 sira
Drama
Ima Poricanin u Patkama, somuni nisu ni blizu kao stoa su bili.Porodice Foht wrote: ↑29/10/2021 10:18Pa ima Poricanin u Starom gradu, ovi gore su garant mislili na tu. Jesu od najboljih.
Otkad nisam bio na autopijaci i mlatno vapace. Bio je dole nekad onaj celo sto je radio u zmaju i przio njihove cevape i na pijaci.. Ne znam jel jos dole nedeljom.. Cevapi bili isti kao u zmaju sa stanice.. Samo bili sladji onako s nogu i iz papira..Tesla Edison wrote: ↑07/11/2021 14:52 Ma na autopijaci zakon. Desetka sa jogurtom u plastičnoj čaši, onako dobiješ serviramo na papiru, nezz. Mani je beton.
Sad jel' zato što obično ogladnim od hodanja pa mi legne baš, ili nešto drugo, ne znam, ali je dobro![]()
Znaci opanaklaik1981 wrote: ↑07/11/2021 15:41Otkad nisam bio na autopijaci i mlatno vapace. Bio je dole nekad onaj celo sto je radio u zmaju i przio njihove cevape i na pijaci.. Ne znam jel jos dole nedeljom.. Cevapi bili isti kao u zmaju sa stanice.. Samo bili sladji onako s nogu i iz papira..Tesla Edison wrote: ↑07/11/2021 14:52 Ma na autopijaci zakon. Desetka sa jogurtom u plastičnoj čaši, onako dobiješ serviramo na papiru, nezz. Mani je beton.
Sad jel' zato što obično ogladnim od hodanja pa mi legne baš, ili nešto drugo, ne znam, ali je dobro![]()
Meni jedino ovo pomaže.

Ja bih rekao da ti ne volis cevape.mk ultra wrote: ↑02/11/2021 04:43 E zamisli dokle je doslo da je to standard, jer pored njih na masovno cevape da radi ostaje mrkva
Neki napuhan ćevap a masno ti u ustima ostane ni jogurt ni kola ne spasava
I onda kad im čovjek kaze da je to odron, napadnu te
A na stanici a ni u hrasnom mjesta nema![]()
Ovi u hrasnom imaju neki poseban smek da ti se ne jede poslije prvog![]()
ostario si