SDA-All about

Nespin

#68626 Re: SDA-All about

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 20:46, edited 1 time in total.
putokaz1

#68627 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Nespin wrote: 04/11/2021 20:48 Smrt zelenoj, lopovskoj, izdajničkoj truleži.
Smrt Izdajnicima,koji su napustili SDA,i osnovali svoje SDA,privatne :D
Nespin

#68628 Re: SDA-All about

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 20:46, edited 1 time in total.
Leverage

#68629 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Pretpostavljam da bi Cerić tu trebao biti alfa starac.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#68630 Re: SDA-All about

Post by pici »

“Ne treba previše ulagati u omladinu, ionako odlaze u Njemačku.” – izjavio je premijer F BiH Fadil Novalić na tribini intelektualaca Mrduše Donje. Inače intelektualci Mrduše Donje su bili jako zabrinuti zbog odlaska mladih u čije obrazovanje je i previše uloženo. Premijer Novalić, snalažljiv kao uvijek ponudio je rješenje – “Bespotrebno je ulagati u omladinu, jer ionako odoše.”

:thumbup: :bih: tako je vjeČiti premijeru i sudski turisto
konami666

#68631 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

pici wrote: 04/11/2021 21:23
“Ne treba previše ulagati u omladinu, ionako odlaze u Njemačku.” – izjavio je premijer F BiH Fadil Novalić na tribini intelektualaca Mrduše Donje. Inače intelektualci Mrduše Donje su bili jako zabrinuti zbog odlaska mladih u čije obrazovanje je i previše uloženo. Premijer Novalić, snalažljiv kao uvijek ponudio je rješenje – “Bespotrebno je ulagati u omladinu, jer ionako odoše.”

Gdje je ova izjava :lol:
Najsmješnije su mi one sda balije sto kažu: “ne trebaš se pitati šta je tebi država dala nego šta si ti dao državi”. Odma znam da svaka diskusija je gubitak vremena.
Dalje, ovo iz SB sto su napisali da su se diplomate birale u džamijama - da li je to istina?
drug_profi

#68632 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Drzavi sam dao u prosloj godini oko 6000 maraka direktnih poreza, i 7500 doprinosa, plus oko 5000 PDV i bogapitajkoliko akciza za akcizne robe.
O godini prije nje isto tako, u ovoj isto ili cak bude i vise...
Drzavi sam u zadnjih 20 godina dao novca koliko kosta nov stan od 100 kvadrata u Novom Sarajevu ili Centru.
Potrosio nisam nista od toga.

Imam itekako pravo da pitam sta je drzava uradila za mene.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#68633 Re: SDA-All about

Post by pici »

konami666 wrote: 04/11/2021 21:47
pici wrote: 04/11/2021 21:23

Gdje je ova izjava :lol:
Najsmješnije su mi one sda balije sto kažu: “ne trebaš se pitati šta je tebi država dala nego šta si ti dao državi”. Odma znam da svaka diskusija je gubitak vremena.
Dalje, ovo iz SB sto su napisali da su se diplomate birale u džamijama - da li je to istina?
tekst je sarkastican ali nije daleko od istine :mrgreen:
Billy The Pljuc

#68634 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Dođoh kući konačno, kontam onako iskreno da se povučem skroz sa foruma, nekima ću ostati dužan odgovore, kad bolje razmislim odgovori su tu i kolege forumaši ako žele mogu i sami doći do istih, ne treba im moja pomoć.

Helem, za ovo vrijeme se svašta nešto može izdvojiti a što nanovo samo potvrđuje da su najveće zlo po Bosnu i narod upravo ovi o kojima je i ova tema.

Javio se Lord Chivas sa porukom da je pogrešno izjednačavati žuto-riđe govno sa Miletom i Draganom, ka'e ova moralna nakaza da Bakir ne ruši državu, bezbeli da je hajvan u pravu, već je srušio, radi na tome pregalački k'o i babo mu rahmetli decenijama.

Otvori se zemljo, dokaz istome (samo jedan od mnogih) je višegodišnje plasiranje opskurnih kadrova u diplomatiju, ona naka, oku ugodna al' džaba joj, kćerka meščini Osmicinog pobočnika, lažirala diplomu na AU, valjda bolje ne znaju, bezbeli da je počela raditi prije toga.

Otvori se zemljo, izdajnici (nisu jednom pokazali) u KS, miniraj i stavljaj se otvoreno na stranu kvazi ministra Košarca, samo zato jer politički protivnici guraju nešto što se bez sumnje može okarakterisati kao probosanski.

Otvori se zemljo, na KCUS-u horor, još jedna priča sa smrtnim ishodom i tretmanom pacijenta kojeg ne možeš porediti više ni sa afričkim plemenima na niskom stupnju razvoja u kojem plemenski vrač tretira bolje svoje suplemenike.

Otvori se zemljo, sudski procesi se vode i isplivavaju govna i smrad maltene svakodnevno ali reakcije i dalje nema, sve će se to bezbeli svesti da bude po slovu zakona, samo treba vremena.

Otvori se zemljo, ka'e Zvizdić bi mogao završiti u NiP-u, ako taj potez znači da ću gledati Bakira, Sebiju, Fadila, Asima, Fikreta i mnoge mnoge druge kako vise rekao bih aferim, ovako ga mogu nazvati samo neviđenim autogolom.

Otići ću sam u Banoviće, ne treba moderacija da reaguje, da se odjavim na način koji stoka najbolje razumije, jebem mater svima pobrojanim a i onima koje ne pomenuh u prethodnom pasusu, jebem mater svakome ko je ikada u životu zaokružio SDA, jebem mater svima onima koji su završili na bilo kojem spisku SDA i na kraju jebem mater i svima onima koji su makar i slovo na forumu napisali u korist istih.
drug_profi

#68635 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

@Billy The Pljuc
:kakoste:
Sa dubokim štovanjem...
Bossona

#68636 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

Image
Image
Kralj mudrosti reče (kako ga nazivaju njegovi rukoljubio i uhljebi), birajte podobne i poslušne, njima ne trebaju obrazovani i sposobni jer je s njima teško vladati, zato je sin SANU podvale okupio oko sebe podobne i poslušne krimose poltrone, kerovođe i slične vizionare da ne ugorze privatnu stranku najvećeg zla kojeg se desilo Bosni i Bošnjacima.
Last edited by Bossona on 05/11/2021 10:05, edited 1 time in total.
konami666

#68637 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

Šta će biti prije? Bošnjaci u fildzanu ili Srbi pod jednom šljivom? Neke 2000 godine sam mislio to drugo ali danas ne mislim nego vidim da će Bošnjaci u fildžan.
muha_sa

#68638 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

Bossona

#68639 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

Riješit će se Bošnjaci Izetbegovića i SDA jer je to predsuslov da ne završe u njihovom fildžanu, a Salapura nešto lupa o. nestanku Srba iz Bosne https://www.youtube.com/watch?v=oyNpaTPf3i8
Tanqueray

#68640 Re: SDA-All about

Post by Tanqueray »

Kad ljudi shvate da je glupo da se voli drzava, a jos gluplje da se da zivot za istu i da treba prije svega da brinu za sebe i sa svoju familiju, onda ce doci zracak svjetla i u nase krajeve.

Patriotizam na ovaj nas nacin, gdje nosioci patriotizma pljackaju vlastiti narod, vode ga u rat i bijedu, je nesto najgore sto se jednom narodu moze desiti. Kada kazem narod mislim na sve gradjane Bosne i Hercegovine.
Ako se zeli bilo kakav napredak price o ratu i korpusima treba smanjiti na minimum, pa cak i uopste to ne spominjati, najmanje slijedecih 10 godina, jer obiljezavanje svih tih godinjica ne sluzi u spomen zrtvama, nego da se narod pali i glasa za ove kriminalce na vlasti.

Jos kad takvi pocnu da pricaju o gradjanskoj drzavi, znaci da se to nece nikada desiti dok su oni na vlasti, a dok se to ne desi, u BiH srece nema.

Ajte sad SDA-ovci :D
WRecker

#68641 Re: SDA-All about

Post by WRecker »

Tanqueray wrote: 05/11/2021 15:01 Kad ljudi shvate da je glupo da se voli drzava, a jos gluplje da se da zivot za istu i da treba prije svega da brinu za sebe i sa svoju familiju, onda ce doci zracak svjetla i u nase krajeve.

Patriotizam na ovaj nas nacin, gdje nosioci patriotizma pljackaju vlastiti narod, vode ga u rat i bijedu, je nesto najgore sto se jednom narodu moze desiti. Kada kazem narod mislim na sve gradjane Bosne i Hercegovine.
Ako se zeli bilo kakav napredak price o ratu i korpusima treba smanjiti na minimum, pa cak i uopste to ne spominjati, najmanje slijedecih 10 godina, jer obiljezavanje svih tih godinjica ne sluzi u spomen zrtvama, nego da se narod pali i glasa za ove kriminalce na vlasti.

Jos kad takvi pocnu da pricaju o gradjanskoj drzavi, znaci da se to nece nikada desiti dok su oni na vlasti, a dok se to ne desi, u BiH srece nema.

Reci to Srbima koji danas imaju drzavu u drzavi i prkose svim presudama medunarodnih sudova a ne Bosnjacima koji pognu glave na svaki konflikt.Pa cemo vidjeti gdje cemo biti mi a gdje oni za 50 godina
Tanqueray

#68642 Re: SDA-All about

Post by Tanqueray »

WRecker wrote: 05/11/2021 15:04 Reci to Srbima koji danas imaju drzavu u drzavi i prkose svim presudama medunarodnih sudova a ne Bosnjacima koji pognu glave na svaki konflikt.Pa cemo vidjeti gdje cemo biti mi a gdje oni za 50 godina
Ma kakva drzava u drzavi, to je smece od drzave u smecu od drzave. Mafijske organizacije najobicnije.
Kako kaze Toni Soprano.
This things a pyramid, since time immemorial. Shit runs down hill, money goes up. It’s that simple.”

Da slobodno prevedem, raja ga pusi, a mafijaska vlast se bogati. I sada da neko da zivot za to sve, pa jeli to normalno :?
Piaty

#68643 Re: SDA-All about

Post by Piaty »

Tanqueray wrote: 05/11/2021 15:01 Kad ljudi shvate da je glupo da se voli drzava, a jos gluplje da se da zivot za istu i da treba prije svega da brinu za sebe i sa svoju familiju, onda ce doci zracak svjetla i u nase krajeve.

Cuj SDAovci hahaha.
Pa sta je to sto si ti napisala u suprotnosti sa SDA???
Piaty

#68644 Re: SDA-All about

Post by Piaty »

Tanqueray wrote: 05/11/2021 15:16
WRecker wrote: 05/11/2021 15:04 Reci to Srbima koji danas imaju drzavu u drzavi i prkose svim presudama medunarodnih sudova a ne Bosnjacima koji pognu glave na svaki konflikt.Pa cemo vidjeti gdje cemo biti mi a gdje oni za 50 godina
Ma kakva drzava u drzavi, to je smece od drzave u smecu od drzave. Mafijske organizacije najobicnije.
Kako kaze Toni Soprano.
This things a pyramid, since time immemorial. Shit runs down hill, money goes up. It’s that simple.”

Da slobodno prevedem, raja ga pusi, a mafijaska vlast se bogati. I sada da neko da zivot za to sve, pa jeli to normalno :?
Pa dobro. Reci ti Srbima sta je reko daj Sobranos i slobodno im prevedi da raja ne daje zivot. Poslusace te 100%
Tanqueray

#68645 Re: SDA-All about

Post by Tanqueray »

Piaty wrote: 05/11/2021 15:18
Tanqueray wrote: 05/11/2021 15:16
Pa dobro. Reci ti Srbima sta je reko daj Sobranos i slobodno im prevedi da raja ne daje zivot. Poslusace te 100%
Ma Srbi, Bosnjaci, Hrvati isti racku.
Piaty

#68646 Re: SDA-All about

Post by Piaty »

Eto vidis
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#68647 Re: SDA-All about

Post by Pitar sa Kariba »

Image
:lol:

Njima do zajebancije....
kamberovica polje

#68648 Re: SDA-All about

Post by kamberovica polje »

Pitar sa Kariba wrote: 05/11/2021 19:13 Image
:lol:

Njima do zajebancije....
Image