Jeste.
Dražen Ikanović.
Aleksandar Macan prvoosumnjičeni je za ubistvo sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, ali je po svemu sudeći pobjegao van Bosne i Hercegovine, saznaje portal Radiosarajvo.ba.
Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je Macan pobjegao u Španiju!
Macan je inače zet Milomira Savčića, odbjeglog optuženika za genocid u Srebrenici i predsjednika Boračke organizacije RS-a.
Među privedenima je i Marijana Maja Macan Savčić, supruga Aleksandra i kćerka Milomora Savčića, te Držen ikanović.Njih dvojezasad nisu osumnjičeni, a prema preliminarnim informacijama radi se o pomagačima.
Prema informacijama portala Istraga, ubice su koristile posebnu aplikaciju za komunikaciju. Nakon što je ta aplikacija razbijena, isplivali su i dokazi. Isti portal navodi da su forenzičari uspjeli izolirati DNK prvoosumnjičenog u ovom slučaju.
SIPA nije pronašla prvoosumnjičenog za ubistvo sarajevskih policajacaDonieBrasco wrote: ↑04/11/2021 11:01 Sta je ovo policija i agencije rade svoj posao ?
Ili je ipak sportski ribolov u pitanju ?
Nanox7 wrote: ↑04/11/2021 11:03SIPA nije pronašla prvoosumnjičenog za ubistvo sarajevskih policajacaDonieBrasco wrote: ↑04/11/2021 11:01 Sta je ovo policija i agencije rade svoj posao ?
Pa sta je ovo ??
DojavaRadi se o prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Aleksandru Macanu. On nije nađen na adresi na Palama. Macan je ranije povezivan s automafijom, ali više od dvije godine nije u Bosni i Hercegovini. Navodno se trebao prije nekoliko dana vratiti u BiH, zbog čega je i akcija pripremana.
Pisu da je DNK njegova pronadjena na licu mjesta. Ako nisu novinari prenijeli ne znaci da ne postoji nesto jos.invincible1921 wrote: ↑04/11/2021 11:42 Hapsenje je ok samo me zanima kako stoje sa optuznicom i dokzima...
Naravno da ne znaci, samo kazemvjeshalica wrote: ↑04/11/2021 11:59Pisu da je DNK njegova pronadjena na licu mjesta. Ako nisu novinari prenijeli ne znaci da ne postoji nesto jos.invincible1921 wrote: ↑04/11/2021 11:42 Hapsenje je ok samo me zanima kako stoje sa optuznicom i dokzima...
koja bruka fakat... a neka je firma uzela masnu cifru za spomenik sigurno... gledaj ti lopova nabili kamen na kamen, znaci da se neko od prolaznika naslonio malo jace na spomenik prevrnuo bi ga...
Ne postavljajte glupa pitanja.Nanox7 wrote: ↑04/11/2021 11:03SIPA nije pronašla prvoosumnjičenog za ubistvo sarajevskih policajacaDonieBrasco wrote: ↑04/11/2021 11:01 Sta je ovo policija i agencije rade svoj posao ?
Pa sta je ovo ??
Cijeli su zivot bili poluljudi,ili ljudozderi, Romanija,Sokolac,Han Pijesak,Pale itd....nauceno od malih nogu na mitomaniju i hajducijuBlack swan wrote: ↑04/11/2021 14:46 to je polusvijet
jedan dio famelije krene privatnim biznisom
a drugi se baci na budžetske jasle
svaka čast poštenim policajcima ne bih da ih vrijeđam
Nemoj da generalizujes. U tom rsu ima i bošnjaka, pa vala ima i velika većina svih ostalih koji su normalni. Nemoj da prebrojavamo krvna zrnca, jer ni kod "nas" ne smijes staviti ruku u vatru i reci da je sve cisto.preselio na ahiret wrote: ↑04/11/2021 13:49 od pocetka sam bio ubjeđen da je ubistvo mogo napravit samo neko iz rs-a,na onako svirep nacin,vidi mu face jebo li ga tata u supak
ne znam odakle ti pomisao da generalizujem,mora da si slabo jeo danas pa si malo neurozisun1ted wrote: ↑04/11/2021 15:35Nemoj da generalizujes. U tom rsu ima i bošnjaka, pa vala ima i velika većina svih ostalih koji su normalni. Nemoj da prebrojavamo krvna zrnca, jer ni kod "nas" ne smijes staviti ruku u vatru i reci da je sve cisto.preselio na ahiret wrote: ↑04/11/2021 13:49 od pocetka sam bio ubjeđen da je ubistvo mogo napravit samo neko iz rs-a,na onako svirep nacin,vidi mu face jebo li ga tata u supak
Eto samo jedno pitanje, sto nema na svakom od izlaza iz grada kamera?