Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#35826 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja izlazim sa parkinga bingo stup, i hoću desno prema aerodromu, kad frajer sa audijem tricom hladno udje na izlaz, pored mene...fulio čovjek samo tako.. 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#35827 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mozda je frajer iz visokog 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#35828 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko zna..... 
-
zrakomlat
#35829 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prekjučer vozim, ispred mene G2 usporava prije pješačkog, pušta pješaka, stanemo, pješak dođe ispred golfa kad iza nas Fabija 1, djevojčica neka sa slovom P obiđe nas lagano sve bez usporavanja, presječe put pješaku.
- escobar__
#35830 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Logično jer ona kao mentalno retardirana individua ima prednost.
-
zdruzdjo
#35831 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovih dana cesto sa posla idem jednom "kraticom" iz razloga izbjegavanja guzve na jednom semaforu. Ulica je uska ali sasvim dovoljna da se mogu dva auta mimoici. sa obije strane ceste ima neasfaltirani dio cca 40-ak cm, pa ako je kriza moze se sici i na to.
Zabrinjavajuce je koliko ljudi ne poznaju gabarite svog auta. Znaci panika opsta kad ides prema njemu. to koci, do nesto cica, to ko ceka da se ti njemu sklonis skrooooz sa ceste da ono moze proci. A silazak na taj neasfaltirani dio tretiraju kao da treba sici na rijeku uzarene vulkanske lave.
Nevjerovatno. nemoj ba voziti ako te strah velicine svog auta ili ga ne poznajes.
A da ne pricamo kad se tom cestom zapute neki veci kamioni. Znaci, znas da nema sanse da se svojim kamionom mimoidjes i sa biciklom a ne sa autom, ali dzaba, idem ja pa ko ga jebe.
Neki dan sam stajao na cesti i nisam htio se vracati u rikverc radi takvog debila. Sisao sam na taj neasfaltirani dio i stajao. nakon par pokusaja njegovih da prodje, iza mene se naredalo jos 4 auta. On nije mogao dublje jer je garaza bila sa njegove desne strane pa nije mogao dalje od neasfaltiranog djela u travu. Na kraju se vratio nekih 10-ak metara rikvercom do prosirenja gdje je mogao na travu sici. nesto tersa kroz otvoren prozor. ja sam prosao ali lik iza mene sam cuo da mu je jexxo sve na kamaru.
Zabrinjavajuce je koliko ljudi ne poznaju gabarite svog auta. Znaci panika opsta kad ides prema njemu. to koci, do nesto cica, to ko ceka da se ti njemu sklonis skrooooz sa ceste da ono moze proci. A silazak na taj neasfaltirani dio tretiraju kao da treba sici na rijeku uzarene vulkanske lave.
Nevjerovatno. nemoj ba voziti ako te strah velicine svog auta ili ga ne poznajes.
A da ne pricamo kad se tom cestom zapute neki veci kamioni. Znaci, znas da nema sanse da se svojim kamionom mimoidjes i sa biciklom a ne sa autom, ali dzaba, idem ja pa ko ga jebe.
Neki dan sam stajao na cesti i nisam htio se vracati u rikverc radi takvog debila. Sisao sam na taj neasfaltirani dio i stajao. nakon par pokusaja njegovih da prodje, iza mene se naredalo jos 4 auta. On nije mogao dublje jer je garaza bila sa njegove desne strane pa nije mogao dalje od neasfaltiranog djela u travu. Na kraju se vratio nekih 10-ak metara rikvercom do prosirenja gdje je mogao na travu sici. nesto tersa kroz otvoren prozor. ja sam prosao ali lik iza mene sam cuo da mu je jexxo sve na kamaru.
-
avijon
#35832 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozim, makadam, vidi me da mu prilazim ima 6 metara sirok dio ali jok direkt na mene da se tako ucica, nista ja stao desno koliko moze i povurko rucnu da posmatram predstavu. 2min se cicao, naccico ga cenat od mog retrovizora a tamo sa desne strane pola metra ostavio i sto je najgore ovo proširenje od 6 metara sirine bukvalno 2 metra iza njega ali jok nece da se vrati ravno u rikverc nego se tu patio 2min, aplauz sam mu gestikuliro kroz prozorzdruzdjo wrote: ↑02/11/2021 22:22 Ovih dana cesto sa posla idem jednom "kraticom" iz razloga izbjegavanja guzve na jednom semaforu. Ulica je uska ali sasvim dovoljna da se mogu dva auta mimoici. sa obije strane ceste ima neasfaltirani dio cca 40-ak cm, pa ako je kriza moze se sici i na to.
- Better Man
#35833 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stojim na crvenom uredno i prvi sam u svojoj traci, kad papak iz sporedne ulice umjesto da sačeka da se upali zeleno i da krenem, pored mene lijepo prolazi i prolazi kroz crveno i kad se zeleno upalilo nije išao u mom pravcu već se u suprotnu traku prebacio. Kreten samo takav. Još kad sam ga upozorio da me ne može tako zaobilaziti i to raditi, on me mrko gleda.
-
MMM1977
#35834 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ću ubuduće nositi pištolj sa sobom i rokati budale. Danas iz Visokog do Sarajeva i nazad makar 5 situacija u saobraćaju od kojih mi je bila najgora u kružnom toku na Krivoglavcima gdje mi se budalaš sa Messer cisternom, koji gleda u mobitel, uvaljuje u kružni tok i to siječe traku, jedva sam stao. Situacije na AP ne vrijedi više ni spominjati
-
noviclan
#35835 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E bas ce ti lola sa prikljucnim vozilom pratiti ocrtane trake isto kao sto i vozaci trolejbuusa kod as pekare rade, jos na tom kruznom toku onaj expertski izlaz prema mostu nigdje normalne trake
-
soha96
#35836 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kolona auta izlazi preko pune iz BCC u Sarajevu 
-
kakaljin
-
mali_balon
-
kakaljin
#35839 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa sta ces kada onaj koji je u pravu uspori i pusti ih do se ubace
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#35840 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako nema policije, neka raja piči. Znaju,mogu staviti patrolu, neće. Sto znaci, jebe im se.
-
mali_balon
#35841 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Ateista
#35842 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prije par dana na raskrsnici, desna traka je i za desno i za pravo, pali se pomocni semafor za desno a ovaj prvi stoji jer hoce pravo, lik iza njega valjda ne konta da je traka i za pravo i svira mu, a debil iz prvog auta izlazi da se svadja sa njim i objasni mu da je traka i za pravo i zbog toga je prosao i kompletan interval zelenog i za pravo i niko nije prosao. 
-
zigson
#35843 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj neku noc kod ex americke ambasade, idem lijevom 60 pored mene je clio P nazad, inace prije toga je sve nesta gasao pa kocio od vogosce. I idemo mi tako on je malkice ispred za duzinu haube, kad samo namota na mene. U pm jedva sam ja smotao u suprotnu traku da me ne udari i sreca nije bilo auta odozdo i osta u mojoj traci nije se ni vratio nazad, niti trznuo, ko svi sretni. Poravnamo se na semaforu kad nakav malac, naocale, cigara, zenska ko i on, pa reko pazi malo jebemu, kaze "buraz nisam te ni vidio". Pa vidim da nisi, i zao mi bi sto sam pobjegao da me ne udari, jebo me refleks.
-
__Phoenix__
#35844 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne razumijem zašto policajci ne vole paru, parkiraš pored kružnog i samo pišeš kazne za žmigavce, ništa više
- drug_profi
#35845 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoć na raskršću od Meandra stoje 4 auta, po dva u obje trake.
Pali se zeleno za desno, niko ni habera. Pali se zeleno za pravo , niko ni habera. Poče zeleno treptat, tu se jedan uhaviza i po gasu skoro kroz crveno prodje, ova trojica i dalje ostala stajat, nesvjesni da je ikako i bilo zeleno.
Mračno je bilo, ali mi se čini da su sve mobiteldžije.
Pali se zeleno za desno, niko ni habera. Pali se zeleno za pravo , niko ni habera. Poče zeleno treptat, tu se jedan uhaviza i po gasu skoro kroz crveno prodje, ova trojica i dalje ostala stajat, nesvjesni da je ikako i bilo zeleno.
Mračno je bilo, ali mi se čini da su sve mobiteldžije.
- Logovan
#35846 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čekaj samo da odgovore na bitnu poruku pa će krenuti, nema žurbe pa jel
-
azdralovic
#35847 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zurba je sejtanski posao
-
nlt
#35848 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod Binga iza GRAS-a se mora postaviti razdjelno ostrvo, ograda ili kamera.
- Laplace
#35849 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako lik u VIsokom, onaj semafor prije autobuske (pored mosta), prilazi mu iz pravca Lješeva i treba desno ka autobuskoj. Stao je u traku za skretanje udesno i čeka. Pali mu se zeleno, a li on još nešto čeka. Ja gledam i pratim, kad mu se upalilo crveno a nama zeleno za skretanje lijevo (na most) i on kreće na njegovo crveno i ode desno pored autobuske. Ono da čovjek ne vjeruje svojim očima.Better Man wrote: ↑02/11/2021 23:37 Stojim na crvenom uredno i prvi sam u svojoj traci, kad papak iz sporedne ulice umjesto da sačeka da se upali zeleno i da krenem, pored mene lijepo prolazi i prolazi kroz crveno i kad se zeleno upalilo nije išao u mom pravcu već se u suprotnu traku prebacio. Kreten samo takav. Još kad sam ga upozorio da me ne može tako zaobilaziti i to raditi, on me mrko gleda.
- Laplace
#35850 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam jutros na tom kružnom doživio nevjerovatnu scenu: bijeli golf (pretpostavljam sedmica) mi staje i propušta me dok vozim unutrašnjom, čak i prije nego što sam upalio žmigavac da signaliziram da ću se prestrojiti u vanjsku. Možda je vidio da provjeravam mrtvi ugao ili je jednostavno naučio da propušta nadolazeća vozila u kružnom, možda je stranac ili je često vozio vani, ne bih znao.MMM1977 wrote: ↑02/11/2021 23:43 Ja ću ubuduće nositi pištolj sa sobom i rokati budale. Danas iz Visokog do Sarajeva i nazad makar 5 situacija u saobraćaju od kojih mi je bila najgora u kružnom toku na Krivoglavcima gdje mi se budalaš sa Messer cisternom, koji gleda u mobitel, uvaljuje u kružni tok i to siječe traku, jedva sam stao. Situacije na AP ne vrijedi više ni spominjati