Zaganjaj ih za autograme.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
- luckylaka
- Logovan
- pepeljara
#29129 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajde bar smo jednom u zivotu nas gledali na velikom takmicenju 
Sad jedno 100 godina samoce u dnu tabela
Kakvi smradovi, cast izuzecima.
Sad jedno 100 godina samoce u dnu tabela
Kakvi smradovi, cast izuzecima.
- muha_sa
#29130 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... an-je.html
Mlađi Dodik koristio je “Skaj” aplikaciju za komunikaciju sa ostalim vođama NarkoKartela, među kojima se Marko Parezanović, Ljuban Ećim, njegov prvi rođak Vico Zeljković, sin sestre Milorada Dodika i brojni drugi.
Mlađi Dodik koristio je “Skaj” aplikaciju za komunikaciju sa ostalim vođama NarkoKartela, među kojima se Marko Parezanović, Ljuban Ećim, njegov prvi rođak Vico Zeljković, sin sestre Milorada Dodika i brojni drugi.
- Romanista 101%
- Laplace
#29132 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaš li kombinaciju LOTO-a za sljedeći utorak? Može u PP, dijelimo pola-pola (meni 80%, tebi 20%m bratski).
- agent_zero
#29133 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hvala igračima, selektoru, stručnom štabu i savezu na najgorim kvalifikacijama u historiji nezavisne Bosne i Hercegovine. 
- pepeljara
#29134 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
shisha generacijaagent_zero wrote: ↑16/11/2021 23:04 Hvala igračima, selektoru, stručnom štabu i savezu na najgorim kvalifikacijama u historiji nezavisne Bosne i Hercegovine.![]()
- Romanista 101%
#29135 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sa stilom, nema sta
Dobro da se i ovo sranje zavrsi. Ali uskoro ce opet nove kvale, nova brukanja i nove blamaze. Reprezentacija ogledalo drzave. Ne zna se ko pije, ko placa. Raspad sistema (ako ga je uopste i imalo).
Dobro da se i ovo sranje zavrsi. Ali uskoro ce opet nove kvale, nova brukanja i nove blamaze. Reprezentacija ogledalo drzave. Ne zna se ko pije, ko placa. Raspad sistema (ako ga je uopste i imalo).
-
Tipicoti
#29136 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sljedeca utakmica tj. sljedeca blamaza: USA-BIH 19.12.2021 u 02:00 h
- zigubigule
#29137 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Fuj!
Koliko je proslo od Luliceve price o odmoru poklonima rodbini i onda tekme gdje si mrtav.
Nema promjene nikakve.
Ovu drzavu, repku i sve vezano za Bosnu niko na svijetu ne shvata ozbiljno.
Jebem ti zivot..
Koliko je proslo od Luliceve price o odmoru poklonima rodbini i onda tekme gdje si mrtav.
Nema promjene nikakve.
Ovu drzavu, repku i sve vezano za Bosnu niko na svijetu ne shvata ozbiljno.
Jebem ti zivot..
- Thorgerson
#29138 Re: Miralem Pjanić
Kuci osvojili 1 bod.
Da smo kuci osvojili bodova koliko u gostima. Bili bi u barazu.
Baklava, familija, rodjaci, shishe. A evo i Sehic je to samo potvrdio. Bog zna na sta lici to okupljanje i "pripreme".
Baklava, familija, rodjaci, shishe. A evo i Sehic je to samo potvrdio. Bog zna na sta lici to okupljanje i "pripreme".
- drug_profi
#29139 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne sekirajte se, cim propadnemo do lige D, opet ce mozda biti pobjeda...
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#29140 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cuj fanaticosi i zivotno nebitni Sehic imali dijalog
eki fanatikosi
ono fol oni bitni
a ona rupa od golmana ce nekoga licno dovesti tuznim fanatikosima
mogu samo svi zajedno da cvile onu Dininu mene zivot razocarao
eki fanatikosi
a ona rupa od golmana ce nekoga licno dovesti tuznim fanatikosima
mogu samo svi zajedno da cvile onu Dininu mene zivot razocarao
- sinuhe
#29141 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moze se probati i sa reprezentacijom od igraca iz domace lige obzirom da Dzeko i Pjanic vise nisu dodatna vrijednost(drugi ne izgledaju bolje kraj njih)
Ovi bi bili stalno na okupu i igrali bi one utakmice protiv selekcije novinara
Ovi bi bili stalno na okupu i igrali bi one utakmice protiv selekcije novinara
- drndalo
#29142 Re: Miralem Pjanić
Upravo to, kada vidis da iz nekoga izlazi sav Bolikurcizam svijeta na terenu, deder izadji druze sam, neka bar neko trci, i ostavi dojam da zeli da pokusa da napravi nesto...
Zato i rekoh, Vranjes kad je igrao trudio se barem da to bude nesto vise nego sto moze, nije se trudio "u kontru" kao neki...
Mi znamo da smo za 5-og sesira kvalitetom, pa neka se borimo tu, i kada uspijemo pobijediti nekoga iz treceg, da momcima bude puno srce, da bolje ugovore na konto toga sklapaju. A ne da milioneri sa problematicnim mentalnim sklopom svoje frustracije iskaljuju na publici, zbog Saveza, tako sto izgube od Kipra...
Hoces da zjbs Savez Spaha? Trebao si nas glat odvest u Katar, i da moraju da idu tamo sluzbeno sa BiH zastavom... Tako bi ih efikasno kaznio... Ako je mislio da je ovima cilj "prodaja" BiH, onda im je samo pomogao...
Zato i rekoh, Vranjes kad je igrao trudio se barem da to bude nesto vise nego sto moze, nije se trudio "u kontru" kao neki...
Mi znamo da smo za 5-og sesira kvalitetom, pa neka se borimo tu, i kada uspijemo pobijediti nekoga iz treceg, da momcima bude puno srce, da bolje ugovore na konto toga sklapaju. A ne da milioneri sa problematicnim mentalnim sklopom svoje frustracije iskaljuju na publici, zbog Saveza, tako sto izgube od Kipra...
Hoces da zjbs Savez Spaha? Trebao si nas glat odvest u Katar, i da moraju da idu tamo sluzbeno sa BiH zastavom... Tako bi ih efikasno kaznio... Ako je mislio da je ovima cilj "prodaja" BiH, onda im je samo pomogao...
-
WarrenGrozni
#29143 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I nije loša ideja, samo selekcija novinara nije više toliko zanimljiva.
Selekcija koju bi forumaši sastavili bi bila ono pravo, da se suprotstavi izabranicima selektora.
Treba inicijativu pokrenuti.
- ljevoruki
#29144 Re: Miralem Pjanić
Mi znamo samo djelic desavanja sa priprema, samo ono sto izadje u medijima ili nam neko kaze iz prve ruke.Thorgerson wrote: ↑17/11/2021 00:47 Kuci osvojili 1 bod.
Na taj nacin smo saznali da je Miske bio mrtav pjan na Ilidzi, rostilj kod Mahira, Mire na sisi, Lulicevo, pa i Sehicevo priznanje da je to sve tacno i sigurno puno gore nego sto mi i mislimo.
Ko je kriv?
Savez i selektor snose dio krivice ipak mislim da su igraci ti koji nose najveci teret odgovornosti, odrasli su ljud, profesionalni igraci, milioneri, ono sto ne rade u klubu ne bi smjeli ni u reprezentaciji.
Dzeko, Spahic, Miske, Mire i ostale zvijezde, ako nisu imali mrvu volje i svijesti sta znaci igrati za selekciju svoje zemlje onda ne trebamo kriviti Vicu ili Beusa da nas vode u posljednji razred europskog fudbala.
Ja vec neko vrijeme govorim da nam je Dzeko kamen oko vrata, sve se vrti oko njega a on jednu odigra kako treba pa pet utakmica prohoda i tako ukrug vec godinama. Je li vrijeme da se to zavrsi na jedan fin nacin?
Sa njim ili bez njega mi smo losa ekipa, svi oni su puno bolji igraci u klubu nego u dresu BiH, sada barem sa sigurnoscu znamo i razlog za to.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#29145 Re: Miralem Pjanić
Kod nas u reprezentaciji je bio javašluk i u trening kampu na SP u Brazilu.
Razni nebitni likovi da ne kažem kriminalci su čitavo vrijeme boravili sa igračima.
Nema napretka dok se to ne promijeni.
Razni nebitni likovi da ne kažem kriminalci su čitavo vrijeme boravili sa igračima.
Nema napretka dok se to ne promijeni.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#29146 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Glupo je zamjeriti Pjanicu, reprezentaciji, Petevu vici, savezu... jer svi smo isti.
Poslije totalne degradacije lige, repke niko nije prekinuo utakmicu reprezentacije ovaj vikend, uletio u teren, bacio baklju, NIJE BILO CAK NI TRANSPARENTA. Nismo cak culi ni Vico lopove.
Starcevic koji je napravio selekciju kakvo je napravio hladno igra na Grbavici, niko mu nije jebao majku. Sve bi mi da nam neko drugi uradi.
Pa jedina pobuna protiv bilo cega u drzavi je bila kad su sabriji zapalili auto.
Sve mi ovo zasluzujemo, ne treba se nervirati
Poslije totalne degradacije lige, repke niko nije prekinuo utakmicu reprezentacije ovaj vikend, uletio u teren, bacio baklju, NIJE BILO CAK NI TRANSPARENTA. Nismo cak culi ni Vico lopove.
Starcevic koji je napravio selekciju kakvo je napravio hladno igra na Grbavici, niko mu nije jebao majku. Sve bi mi da nam neko drugi uradi.
Pa jedina pobuna protiv bilo cega u drzavi je bila kad su sabriji zapalili auto.
Sve mi ovo zasluzujemo, ne treba se nervirati
- drug_profi
-
mali_balon
#29148 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
presto sam davno gledat reprezentaciju, I tad sam reko bolje ovo sve rastjerat I samo iz domace lige mogu igrati, naravno uz kompletnu rekonstrukciju saveza, I odjebavanje raznih menadzera
- drug_profi
#29149 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jeste vi vidjeli zgradu NS?
Skrhane paretine u nju.
A postenog stadiona nemamo, uslovi za razvoj po klubovima nikakvi, nastimana prvenstva iz godine u godinu. Dugovi, afere, kriminal, sve se veze uz fudbalske klubove.
I tu da neko rezvija igrace? Ko naprimjer? Mi nemamo ni čestitog trenera koji će od talenta, kojih sigurno ima, napraviti klasu za lige petice.
Sve se svodi na menadzerisanje, IMT i takoto.
A bez razvoja igraca nema ni respektabilne reprezentacije.
Skrhane paretine u nju.
A postenog stadiona nemamo, uslovi za razvoj po klubovima nikakvi, nastimana prvenstva iz godine u godinu. Dugovi, afere, kriminal, sve se veze uz fudbalske klubove.
I tu da neko rezvija igrace? Ko naprimjer? Mi nemamo ni čestitog trenera koji će od talenta, kojih sigurno ima, napraviti klasu za lige petice.
Sve se svodi na menadzerisanje, IMT i takoto.
A bez razvoja igraca nema ni respektabilne reprezentacije.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#29150 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Lako je Šehicu obecavati kad vise nece braniti