Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedno pitanje za znalce.
Prekoracenje brzine od 26 km/h. Kazna 100 KM. Citam negdje i 2 kaznena boda i oduzimanje vozacke na 1 mjesec - jesam li dobro skontala? Kako ide ovaj drugi dio? Hocu li dobiti neko rjesenje ili trebam da se javim u MUP. Problem je sto je auto na muza a ja sam vozila kada je pocinjem prekrsaj. Kako se to tretira?
Heljp
shandrprcSA wrote: ↑01/11/2021 20:19
plati kaznu i cekaj poziv da predas dozvolu
prosto
prosto ko pasulj (smajli kojem frcaju suze )
kazna je na muza i njemu ce traziti da preda dozvolu a u stvari ja trebam predati dozvolu (jos uvijek frcaju suze)
kome se trebam javiti da to koriguju?
shandrprcSA wrote: ↑01/11/2021 20:19
plati kaznu i cekaj poziv da predas dozvolu
prosto
kazna je na muza i njemu ce traziti da preda dozvolu a u stvari ja trebam predati dozvolu (jos uvijek frcaju suze)
hvala na info.
meni ce na kraju dati one plasticne automobilcice da vozim po djecijem igralistu i da se ucim - start from the basic
dodje prvo da se izjasni ko je vozio pa onda dodje zabrana upravljanja da se preda vozacka u mup.
Ako ne odgovorite na to prvo onda se smatra da je vozio onaj cije je auto.
stas bona korigovati nek' sve ide na njega
mudro zboris
ali jbg i njemu treba vozacka kao i meni, kad sam zeznula stvari sad u kaznu
hvala na info.
meni ce na kraju dati one plasticne automobilcice da vozim po djecijem igralistu i da se ucim - start from the basic
dodje prvo da se izjasni ko je vozio pa onda dodje zabrana upravljanja da se preda vozacka u mup.
Nađe nekog ko ima vozačku a ne vozi i plati joj da preuzme krivicu.
hvala na info.
hvala. javicu se u MUP pa vidjeti kako ide procedura.
Nađe nekog ko ima vozačku a ne vozi i plati joj da preuzme krivicu.
hm. kako to ako imaju kamere na onim stacionarnim radarima?
imamo dedu koji ne vozi cesto ali bilo bi, deda bujne kose i frisko isfeniran za volanom
dzejkej wrote: ↑01/11/2021 21:14
nemas se sta javljati dobit ces obavijest ko je upravljao autom (da dostavis podatke), ako imas koga da mu ne treba vozacka das njegove podatke i ti si sve zavrsila a ako se ipaaaaakkk odlucis da ti prihvatis kaznu sacekaj poziv od cipsa da predas vozacku i to je to...do tada vozi
dzejkej wrote: ↑01/11/2021 21:17
imamo dedu koji ne vozi cesto ali bilo bi, deda bujne kose i frisko isfeniran za volanom
dzejkej wrote: ↑01/11/2021 21:14
nemas se sta javljati dobit ces obavijest ko je upravljao autom (da dostavis podatke), ako imas koga da mu ne treba vozacka das njegove podatke i ti si sve zavrsila a ako se ipaaaaakkk odlucis da ti prihvatis kaznu sacekaj poziv od cipsa da predas vozacku i to je to...do tada vozi
dzejkej wrote: ↑01/11/2021 21:17
ako snima iza ledja onda se nece frizura vidjeti
muchas gracias
realno, ideja o nafriziranom dedi izgleda sve privlacnija
drug_profi wrote: ↑01/11/2021 23:18
Pa ja stalno vozim sa crvenom perikom i grudnjakom, da mogu na sestru ili zenu svaliti.
Vrijedi, a drugi nek gledaju svoja posla.
drug_profi wrote: ↑01/11/2021 23:18
Pa ja stalno vozim sa crvenom perikom i grudnjakom, da mogu na sestru ili zenu svaliti.
Vrijedi, a drugi nek gledaju svoja posla.
nema sta ko da se pita, dok ti cuva vozacku to je opravdana stvar pazi samo da ne postanes rob navike
na primjer, nakon ovog nemilog dogadjaja ja ozbiljno razmatram da se manem depiliranja i da zabrkatim a ako budem imala srece i da zabradatim