Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
baglama wrote: ↑25/12/2020 03:44
Od Lyonna ,vec 10 godina on je u laganom padu.
Tacno, njegova karijera svjedoci tome. Kad si najbolji igras u lyonu, kad budes malo slabiji od najboljeg onda spadnes na romu, kad i u romi pocnes slabiti onda je lpcicno, sljedeca stanica ti je juventus, a kad ti pad i u juventusu nastavi, onda pada na jos nize grane i prelazis u barcelonu..
Ako nista, mocice unucima pricati da je nelad igrao u Lyonu, ali se stvari nisu razvijale kasnije bas najbolje..
Kakvih bplida na klixu sresti
Samo da pozdravim bolide sa ove strane.
Ovo je za anale Foruma .
Odes u ekipu gdje ti je Vida kapiten i to ti je uspjeh karijere.
Djeco recite materi da vam mjenja pelene bar jednom hefticno.
Tacno, njegova karijera svjedoci tome. Kad si najbolji igras u lyonu, kad budes malo slabiji od najboljeg onda spadnes na romu, kad i u romi pocnes slabiti onda je lpcicno, sljedeca stanica ti je juventus, a kad ti pad i u juventusu nastavi, onda pada na jos nize grane i prelazis u barcelonu..
Ako nista, mocice unucima pricati da je nelad igrao u Lyonu, ali se stvari nisu razvijale kasnije bas najbolje..
Kakvih bplida na klixu sresti
Ovo je za anale Foruma .
Ovo je za anale Foruma .
last mohicans wrote: ↑09/09/2021 21:27
Ma to ti je njima furka, kao privjesak, lafo neka identifikacija s namazom i zikrom. U mene u porodici ima turski zet, tako nosa tespih, a na namaz puškom ne meres nacerati. Outfit im ga dođe taj tespih.
Meni to bas ruzno. Ne bi mi smetalo da je iz vjerskih razloga, ali ovo mi je bas degutantno.
To ti je ko kad Bošnjo tespih okači za retrovizor auta.
last mohicans wrote: ↑19/10/2021 19:11
Pjanic asistirao, jos iz kornera Hejteri na aparatima.
Kaze na klihu, savrsen korner i ja pogledo i mogu reci da je malo reci da je savrsen...rekao bih korner koji je rijetko ikad vidzen na fudbalskim terenima...eto presavrsen...inace briljantan veceras, jedna od naj partija pjankea a mozda i naj partija
Iker C wrote: ↑19/10/2021 19:58
Bolje da je u Dinamo dosao na posudbu nego u Besiktas.
Ne bih se slozio. U Besiktasu je svojim fantasticnim igrama pokazao zasto je Kouman pogrijesio. Vec razmisljaju da ga vrate na proljece.
S druge strane, vidio si i sam kako je reprezentacija losa bez njega (zadnje utakmice sa Ukrajinom i Kazahstanom su katastrofalne), a sjecas se kakva smo masina bili sa Pjanketom prije pomenutih meceva.
Iker C wrote: ↑19/10/2021 19:58
Bolje da je u Dinamo dosao na posudbu nego u Besiktas.
Ne bih se slozio. U Besiktasu je svojim fantasticnim igrama pokazao zasto je Kouman pogrijesio. Vec razmisljaju da ga vrate na proljece.
S druge strane, vidio si i sam kako je reprezentacija losa bez njega (zadnje utakmice sa Ukrajinom i Kazahstanom su katastrofalne), a sjecas se kakva smo masina bili sa Pjanketom prije pomenutih meceva.
Neki izvor, link? Mislim da bi te i Miralem dobro pocastio za to. Daj Boze da se ikad vrati u Barcelonu. Jedino da u Turskoj ove sezone da 10 golova i 15 asistencija pa da svi o tome pricaju, sto takodjer nije relano.
Neki izvor, link? Mislim da bi te i Miralem dobro pocastio za to. Daj Boze da se ikad vrati u Barcelonu. Jedino da u Turskoj ove sezone da 10 golova i 15 asistencija pa da svi o tome pricaju, sto takodjer nije relano.
U utakmici protiv Transporspora, u ekipi Besktasa je uzeo ucesce i nas mali princ. Besiktas nije imao srece u toj utakmici a popularni Mire je odigrao, malo je rec fantasticnu utakmicu, ali nije uspio spasiti svoju ekipu od poraza. Jos jednom je dokazao Koumanu koliko je pogrijesio, a po kuloarima se prica da se Kouman ispovjedao svojim saradnicima kakavu je gresku uradio i da ne spava nocima.
Piaty wrote: ↑08/11/2021 18:00
U utakmici protiv Transporspora, u ekipi Besktasa je uzeo ucesce i nas mali princ. Besiktas nije imao srece u toj utakmici a popularni Mire je odigrao, malo je rec fantasticnu utakmicu, ali nije uspio spasiti svoju ekipu od poraza. Jos jednom je dokazao Koumanu koliko je pogrijesio, a po kuloarima se prica da se Kouman ispovjedao svojim saradnicima kakavu je gresku uradio i da ne spava nocima.
Kazu da se Koeman odao alkoholu i drogi nakon tog poteza. Radi sve što je moguće kako bi zaboravio kakvu je grešku napravio sa malom princezom.
Piaty wrote: ↑08/11/2021 18:00
Odgledao utakmicu od pocetka do kraja i mislim da je samo jos BiH Premijer liga losijeg kvaliteta.Pjaniceva igra preko qrca uz dvije odlucno poturene lopte koje klocovi nisu uspjeli realizirati