Bome, gradanima KS jeste.Nivelacija wrote: ↑29/10/2021 19:16 Ne znam zaista ali nije primjereno da jedna ovakva pojava predstavlja kanton SA
Jel njuskas sliku? A?
Bome, gradanima KS jeste.Nivelacija wrote: ↑29/10/2021 19:16 Ne znam zaista ali nije primjereno da jedna ovakva pojava predstavlja kanton SA
Isto sam primjetio, jako neuredan, uglavnom. Ne priliči da je pomocnik ministra, a kamoli premijer. Neka pogleda Šefika, uvijek je uštrikan, još je vjerovatno dedo.Nivelacija wrote: ↑29/10/2021 19:16
Ne znam zaista ali nije primjereno da jedna ovakva pojava predstavlja kanton SA.
Prljav, neobrijan, neokupan, nepočesljan, neosisan, smrdi preko slike..neugledno je ovo za premijera..zoomirajte..pa ovo vise lici na beskućnika a ne premijera. Iskreno

Čovjek ima psorijazu i zbog nje ne brije bradu. O nečijem kupanju, "smrdi preko slike", itd. zar ovo postoji ovdjeNivelacija wrote: ↑29/10/2021 19:16
Ne znam zaista ali nije primjereno da jedna ovakva pojava predstavlja kanton SA.
Prljav, neobrijan, neokupan, nepočesljan, neosisan, smrdi preko slike..neugledno je ovo za premijera..zoomirajte..pa ovo vise lici na beskućnika a ne premijera. Iskreno
Ja mislim da je u pitanju vitiligo. Gubi pigment na kozi.
Ma da.drndalo wrote: ↑30/10/2021 13:25 Pa ne treba razvlaciti, ali treba reci. Ja npr. nisam znao da ima neko stanje tog tipa. Posebno ako "zabrinuti za nasu dobrobit" to koriste kao municiju protiv... Mislim ima i on 100 mana, koje mu ja kao simpatizer zamjeram, ali uvijek se sjetim ko mu je alternativa, pa dodjem sebi...
To ne ponistava njegovih 100 mana u mojim ocima, samo sam svjestan da alternativa ima 129 mana...
Hoćeš reći, da inspektor dođe u moju piceriju i prekontroliše kako se ponašam prema radnicima, to ne može jer je 25 godina vladavine SDA napravilo takve uslove?foxlife wrote: ↑30/10/2021 15:07 ne branim ga al stvarno mislis da bi bilo ko uspio za godinu dana popraviti nesto sto su ovi razarali 25 godina?
pa tu samo dok se knjige prekontorlisu siguran sam da im treba godina a tek onda da se rjesava problem radnika i sl
ne mogu ja rjesavati problem radnika i te sitnice a ovamo prethodnik napravio stetni ugovor na 99 godina i da to ostavim
valjda se prvo krupne stvari rijese pa tek onda ostalo jer to nije slucaj radnik nije dosao na posao pa ga kazni
nego diplome ugovori koji ih stite itd
da se razumijemo ovo mislim na bilo koga ko bi postao premijer osim naravno sda kojem ne bi smetao stari sistem
naravno da moze samo je pitanje ko je inspektor i hoce li to uraditiHakiz wrote: ↑30/10/2021 15:49Hoćeš reći, da inspektor dođe u moju piceriju i prekontroliše kako se ponašam prema radnicima, to ne može jer je 25 godina vladavine SDA napravilo takve uslove?foxlife wrote: ↑30/10/2021 15:07 ne branim ga al stvarno mislis da bi bilo ko uspio za godinu dana popraviti nesto sto su ovi razarali 25 godina?
pa tu samo dok se knjige prekontorlisu siguran sam da im treba godina a tek onda da se rjesava problem radnika i sl
ne mogu ja rjesavati problem radnika i te sitnice a ovamo prethodnik napravio stetni ugovor na 99 godina i da to ostavim
valjda se prvo krupne stvari rijese pa tek onda ostalo jer to nije slucaj radnik nije dosao na posao pa ga kazni
nego diplome ugovori koji ih stite itd
da se razumijemo ovo mislim na bilo koga ko bi postao premijer osim naravno sda kojem ne bi smetao stari sistem
Dobro, u piceriju i može, recimo u Avaz![]()
Izgleda da ce do izbora biti ovako. Nikome se ne zamjeri i to je to...drug_profi wrote: ↑01/11/2021 09:04 Ozbiljno se pitam da li ste sposobni za posao koji trebate raditi?!
Neradnik je najglasniji.Black swan wrote: ↑01/11/2021 08:27 https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/692303 ... ni-kadrovi
Vidi ovih uhljeba zale se na uhljebe