Ispada da su dali 4 gola dok smo nas dvojica bili vani.
E sad još samo da eksperimentima utvrdimo ko treba biti vani kad je najteze. On ili ja, ili moramo obojica.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

James Balagizi, Mateusz Musialowski and Tyler Morton are not involved in today's U23 clash with Blackburn, so expect them to be involved in the Carabao Cup round of 16 game with Preston on Wednesday night.
Conor Bradley could return to the Liverpool starting XI for Wednesday’s cup game away at Preston.
Nemoj ti meni hamstring, jebo ga hamstring, daj ti meni na nas. Koliko dugo se ocekuje?AmiĐa_Idriz wrote: ↑24/10/2021 23:32BHF_Manijak wrote: ↑24/10/2021 22:21 Ima li sta za Milnera i Keitu? Znam da je prerano, ali ikakve info?Klopp on injuries:
"James Milner has a hamstring, he showed me something was not right. Naby Keita - we have to see, a full throttle on the shin." [sky]
Dobice Minamimo sutra prilikuBHF_Manijak wrote: ↑25/10/2021 22:02Nemoj ti meni hamstring, jebo ga hamstring, daj ti meni na nas. Koliko dugo se ocekuje?
I sta je sa nesretnim Minaminom? Je li dobio i minute ove sezone? Nije los bio na posudbi, nije valjda da minute ne moze dobiti?
BHF_Manijak wrote: ↑25/10/2021 22:02
Nemoj ti meni hamstring, jebo ga hamstring, daj ti meni na nas. Koliko dugo se ocekuje?
Pep Lijnders on James Milner:
"Millie felt his hamstring getting tight. It looks like he's out until the next international break."
Izgleda da je Naby ok.Lijnders on Keita: Naby, I think we should speak about VAR. It's a major advantage to protect players. We sometimes discuss and whine about ref and VAR, but that's why it's there. To protect players. Luckily Naby foot was not on ground and it was just a bruise.
Pep Lijnders on Kelleher:
“Not sure, he trained with the team but it seems he had a little setback so he probably will not be involved.”
Pep Lijnders on Thiago:
“Thiago is closer to team training than ever. He will be later in the week."
"Brighton will be close, but probably not. He's almost back."
I neka je. Da vidimo nasu mladu nadu.AmiĐa_Idriz wrote: ↑26/10/2021 19:26 Možda i manje, ali eto poznavajući njega ne bih da prejudiciram
Klub dozvolio Seppu nastup sutra.
Pa ako ti nisu ni za protiv Prestona, onda ih džaba držiš na plati.
Ovi su i za PLdrug_profi wrote: ↑27/10/2021 11:21Pa ako ti nisu ni za protiv Prestona, onda ih džaba držiš na plati.
nat izvuce proslu sezonu, koliko god to danas smijesno ili cudno zvucalo.no_sekirli wrote: ↑27/10/2021 11:24Ovi su i za PLdrug_profi wrote: ↑27/10/2021 11:21
Pa ako ti nisu ni za protiv Prestona, onda ih džaba držiš na plati.![]()