Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote: ↑24/10/2021 11:21
Znaci to su ti noviteti koje su BH Telekom uposlenici najavili
Nedjelja je a znamo tko sve radi u BH Telecomu
Valjda poprave sutra jer je radni dan
Radi Đuro na email podršci.
Rekordno brzi odgovor u roku od 4 minute na moj email zalbe vezano za Arena Sport programe ( EPG, zvuk ... ) gdje kaze da ce provjeriti sta je u pitanju.
Prijedlog svima vama da posaljete email na [email protected] ,da sto prije srede kanale
Nova platforma bez Arena znaci
Bi bila furka fakat da ostanu bez 2,3 i 4 Arene.
Mislim da nece još, al oko NG ce biti poskupljenje Premium Arena
Nova platforma bez Arena znaci
Bi bila furka fakat da ostanu bez 2,3 i 4 Arene.
Mislim da nece još, al oko NG ce biti poskupljenje Premium Arena
A ti bi volio da ostanu korisnici telekoma bez arena? Onda bi valjda i tebi bilo lakše
Neozbiljni su,svugdje izbacuju raspored za srbiju,kao da se jedino gledaju u srbiji.Mogu barem napravit facebook stranicu za bih i tamo objavljivat raspored.Niti ima kakvo obavjestenje za ostale drzave gdje mogu gledat utakmice.
RuzvelT666 wrote: ↑24/10/2021 12:22
Neozbiljni su,svugdje izbacuju raspored za srbiju,kao da se jedino gledaju u srbiji.Mogu barem napravit facebook stranicu za bih i tamo objavljivat raspored.Niti ima kakvo obavjestenje za ostale drzave gdje mogu gledat utakmice.
RuzvelT666 wrote: ↑24/10/2021 12:22
fusion_ba wrote: ↑24/10/2021 12:47
Ne kotnam baš ove komplikacije sa Arenama BiH, zar nije jednostavnije da puste kanale koji idu i u Srbiji, kad su već kupljena prava ista.
Reklame, marketing ... Evo sada na AS4 bila reklama za MojaTV, ne bi bilo logicno da ta reklama ide u Srb
Evo sad na Arena Sport 2, neki lik u studiju kaze da nece biti poskupljenja kod operatera koji imaju zakljucene ugovore sve dok ugovori ne isteknu i dobiti ce svi premium kanale gratis do kraja ugovora