Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#35251 Re: Utakmice.
Pa nije da se ne bune. Dosta igraca kad razgovaras sa njima kazu da su treninzi slabi, bez ikakvog indentizeta, naboja. Treninzi su refleksija utakmica.
- Logovan
#35252 Re: Utakmice.
Bruka i sramota! Majke mi, ovo nije normalno sta gledamo.
Sator prekucao!
Sator prekucao!
-
last mohicans
#35253 Re: Utakmice.
Evo izjavio je da bi ista izvedba bila da je potpuno druge igrače stavio. To je realnost. Sam priznao da nije sposoban. Priziva pojačanja. Pa šta su Ševelj, Lazic, Bodul, Bagaric, Kobiljar, Kapic? O čemu frajer priča?
- FantomX
#35254 Re: Utakmice.
Ovaj ako ne bude letio u ova dva, tri dana, onda definitivno su definitivno izgubili kompas u upravi. Po meni u top 3 najgora trenera poslije rata 
Apsolutno jedno veliko ništa
Apsolutno jedno veliko ništa
-
svi u napad
#35255 Re: Utakmice.
Ne znam sta da kazem. ne sjecam se da smo ikad ovako lose igrali. Pa sad ispade Jesic Murinjo za ovog levata. Sramota da jedno Sarajevo u tri tekme uputi 2 suta na gol. Dobro Mohikanac napisa da Zeljo koji ima puno slabiju ekipu na nesto lici. Mi ni trke ni tehnike a o pasevima i prijemu lopte da ne pisem. Pravo me sramota. Danas jedino Lazic na visini zadatka. Tuga prgolema i ne vidi se kraj ovoj sramoti. Zivjeli.
-
last mohicans
#35256 Re: Utakmice.
Ako je to tačno, sve je jasno. Trening je pola i više izvedbe na terenu. Ako na treningu ne treniraš jako,ne kidaš, ne pripremaš, nemaš se čemu šta nadati.
- Logovan
#35257 Re: Utakmice.
Ma eto sada ispade da smo na nivou Posušja pa nemamo niti dva dobra igrača.last mohicans wrote: ↑23/10/2021 20:25 Evo izjavio je da bi ista izvedba bila da je potpuno druge igrače stavio. To je realnost. Sam priznao da nije sposoban. Priziva pojačanja. Pa šta su Ševelj, Lazic, Bodul, Bagaric, Kobiljar, Kapic? O čemu frajer priča?
E moj Gorane...
-
last mohicans
#35258 Re: Utakmice.
Pogotovo prvih 15 minuta, jadno i mizerno. Jesu zestok presing zadali, ali si ga morao očekivati i treba da ga očekuješ od ovakve ekipe na domacem terenu. Ne znam da li bi neki kantonalac onako se ponašao protiv Zrinjskog. Pa protiv jedne Borusije, Celtika i sličnih ekipa nismo imali ovakavu nemoc u iznošenju lopte i kreiranju igre i prilika.. Ja sam zabrinut da li iko u upravi uopce razumije fudbal. Je li njima ovo dobro, očito jeste. Ako je njima, onda je i meni. Ja cu se istresti na par postova, idemo dalje, ali sto je najgore, ne dalje, nego idemo niže. Ne mogu da vjerujem da se pozvao na roster. Pa koja ekipa ima bolji roster? Pa i ovaj Zrinjski sigurno nema bolje igrače pojedinačno. Oni imaju par odličnih pojedinaca, ostali su vrlo solidni igrači,ništa više. Mi takvih imamo za izvoza. Ali zato imaju trenera, igru, cilj ka kojem streme. Mi ništa od toga. Ja ne znam koji je cilj ove naše igre, tj. NEigre.Logovan wrote: ↑23/10/2021 20:33Ma eto sada ispade da smo na nivou Posušja pa nemamo niti dva dobra igrača.last mohicans wrote: ↑23/10/2021 20:25 Evo izjavio je da bi ista izvedba bila da je potpuno druge igrače stavio. To je realnost. Sam priznao da nije sposoban. Priziva pojačanja. Pa šta su Ševelj, Lazic, Bodul, Bagaric, Kobiljar, Kapic? O čemu frajer priča?Danas je imao sve igrače osim Kapića. Nismo po golu ošutali. U prvih 15-20 minuta nismo centra prešli. U posljednjih 20 ako ne i više minuta nismo golu prišli, a hoćemo da zabijemo gol.
E moj Gorane...![]()
![]()
- Grean
#35259 Re: Utakmice.
Ja jos ne bih prizivao tu smjenu ali brine ovo, Sablic prije tri kola govori imam dobar kadar, nije tu problem. Danas nakon Zrinjskog vec se prica o selekciji igraca i pojacanjima.
Znam da cu biti popljuvan ali ja opet kazem a govorim to od odlaska onog iz Akademije, kad dovedose Janjosa, ako ovaj ode treba dati sansu Mirzi Varesanovicu. Svuda je bio dobar, kod nas u najgore vrijeme vodio ekipu a bilo je solidno i moze se reci dobro sa obzirom na preduslove.
Znam da cu biti popljuvan ali ja opet kazem a govorim to od odlaska onog iz Akademije, kad dovedose Janjosa, ako ovaj ode treba dati sansu Mirzi Varesanovicu. Svuda je bio dobar, kod nas u najgore vrijeme vodio ekipu a bilo je solidno i moze se reci dobro sa obzirom na preduslove.
-
gold'n'brown
#35260 Re: Utakmice.
Sa Trakom i Ramicem smo izgledali bolje i puno lakse iznosili loptu sa svoje polovine. Danas kad god su nas pritisli kod naseg sesnesterca nije bilo sanse da iznesemo loptu. Spori smo, mlaki u duelu i fizicki nespremni.
- Maharadza
#35261 Re: Utakmice.
U 17 utakmica samo 2x ista postava izašla... Rudar Prijedor zabio 2 gola više od nas do sada... RUDAR! PRIJEDOR! 
- Cossack
#35262 Re: Utakmice.
Sablic me bas razočarao. Mislio sam da je on pravo rješenje ali ispade tankosava. Do sada je i imao alibi ali nakon 15 dana reprezentativne pauze i sasvim solidnom ekipom da ovako odigramo... Katastrofa!
- Dr. Kuca
#35263 Re: Utakmice.
Al najjace kad izvede bodula a uvede oremusa 
Vinko na aparatima.
Vinko na aparatima.
- Cossack
#35264 Re: Utakmice.
Vidjelo se i protiv Posušja koliko smo loši. Imamo dva igraca više a ne znamo kud gonimo... 
Doveo svog kondicionog trenera i stalno se zali kako igraci nemaju kondicije. Kao da je lik s Marsa pao...
Doveo svog kondicionog trenera i stalno se zali kako igraci nemaju kondicije. Kao da je lik s Marsa pao...
-
il dottore
#35266 Re: Utakmice.
Neka logika kaze da bismo trebali iz kola u kolo se dizati, jos bile 2 reprezentativne pauze. Kod nas obrnuto, mi sve gori
- Revolucionar ★
#35267 Re: Utakmice.
Covjeku je trebalo dati šansu, i imao je. Sada ovo vec postaje sindrom Amara Osima, ubleharenje poslije tekme. Ekipa poput Sarajeva sebi dopusta iz tekme u tekmu da je donja po svim parametrima. Koga smo nadigrali to, onako ubjedljivo, čisto, nikog. Sad je vjerovatno teško i otpustit lika, zbog finansija. Na kraju se svede na činjenicu da nam treba trener kojem Sarajevo nešto predstavlja, ne samo red u CV-u. Zrinjski ce iz nokauta od prosle sezone osvojit ligu, bog te vidio
- Dr. Kuca
#35268 Re: Utakmice.
Sto je najgore i ovu je djecu sikaniro. Dosta raje vuce paralelu za Jakirovicem, ali je zrinjski i prosle sezone igrao dosta slicno pod njim, samo rezultat izostao.
- Dinostula
#35269 Re: Utakmice.
Sto je najgore Zrinjski je promjenio 12 igraca isto kao i mi i opet jaci od nas duplo.Dao bi milju maraka samo da mogu pola godine da hodam uz klub i da pratim treninge i sta ovi nasi igraci treniraju i rade (ako ista i rade).Pa imali smo 1 pripremnu tekmu za pola godine.Ako nemas para i finansijska kriza valjda mozes trcati oko stadiona.Od ove ekipe cak vise ni ne ocekujem neke pobjede i odlicne partije ali brate da ne mozemo pruziti ni otpor to je totalna katastrofa.Revolucionar ★ wrote: ↑24/10/2021 00:10 Covjeku je trebalo dati šansu, i imao je. Sada ovo vec postaje sindrom Amara Osima, ubleharenje poslije tekme. Ekipa poput Sarajeva sebi dopusta iz tekme u tekmu da je donja po svim parametrima. Koga smo nadigrali to, onako ubjedljivo, čisto, nikog. Sad je vjerovatno teško i otpustit lika, zbog finansija. Na kraju se svede na činjenicu da nam treba trener kojem Sarajevo nešto predstavlja, ne samo red u CV-u. Zrinjski ce iz nokauta od prosle sezone osvojit ligu, bog te vidio
-
last mohicans
#35270 Re: Utakmice.
Zato smo Jeli jebavali sve redom, ovog dalmatinskog kloca niko i ne spomene. Sjecanja mi blijede u pokušaju da se sjetim koja generacija je ovako bila fizički loša. Ako su treninzi kakvi jesu, mlitavi i slabi, sta očekivati od njih. Zalosno da ih nije uspio dovesti u pristojnu fizičku formu. Od naših igrača se lopte odbijaju kao nakon zimske pauze, kad su noge teške, a novembar kuca na vrata. Od ljeta nije mogao spremiti igrače da mogu barem trkački parirati,ako vec ne mogu tehnicki. A spominje neke pripreme. Bas bez stida i obraza, kao da nije čuo za dizanje spreme tokom prvenstva. 4ti mjesec nakon početka prvenstva se nisi pristojno mogao uigrati, niti fizički spremiti, treba ti januar za to
- rocco_siffredi
#35271 Re: Utakmice.
Šta sam danas gledao

Ovaj klub ko neka državna sisa, plata sigurna, a pos'o lagan.
Tjerajte ovu ublehu dok nismo u kurac otišli skroz.

Ovaj klub ko neka državna sisa, plata sigurna, a pos'o lagan.
Tjerajte ovu ublehu dok nismo u kurac otišli skroz.
-
sencobih
#35272 Re: Utakmice.
Hajde ispočetka je bila vadiona zbog neregistrovanih igrača i njega samog, ali brate sta je sad problem? Imala je ova ekipa bljeskova gdje se vidjelo da može ,ali očito ovaj čovjek na klupi to ne zna da posloži. Treba mu se zahvaliti što prije, i u zimsku pauzu ući sa drugim likom, nego ga tjerati na proljeće. Da se ne bi i ovaj novi na proljeće vadio kako nije prosao zimske pripreme da timom. Goran Sablic je dovoljno prilika da pokaze sta može, ali ovo što vidimo je sve gore i gore.
-
Karikaturist
#35273 Re: Utakmice.
Tanak Sablic. Ekipa nije najkvalitetnija koju smo imali ali mogao je bar nesto napraviti, ostaviti neki potpis i pecat.
Necu reci los trener ali nije za nas ocigledno. Zahvaliti se i idemo dalje, svakako smo mahalski klub.
Mirza Varesanovic i meni djeluje kao neko ko bi mogao nesto napraviti.
Necu reci los trener ali nije za nas ocigledno. Zahvaliti se i idemo dalje, svakako smo mahalski klub.
Mirza Varesanovic i meni djeluje kao neko ko bi mogao nesto napraviti.
- Logovan
#35275 Re: Utakmice.
Blago rečeno.