Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dystopia wrote: ↑23/10/2021 10:42
Nema težeg posl od razbijanja iluzija, džaba
nisu to iluzije nego je realnost
samo sto je druga prica da li ti to guras u prvi plan i da li ti je to cilj ili nije
tebi ocito nije pa i ne eksponiras toliko da bi oko tvojih grudi se gurali i sl
ko i sa svim, i kod ove teme fale nijanse. jeste tačno da devojke dobijaju disproporcionalno puno lajkova što im uvećava ego i standarde, mada 20 poruka per day dobija promil njih. fora je što je 2-3 poruke dnevno dovoljno da umisle da su mačke jer očito postoji potražnja za njima.
dystopia wrote: ↑23/10/2021 10:52
Pa vi i pričate o prosječnim, običnim, normalnim curama koje dobijaju 20 poruka dnevno pa se ufuraju.
E sad, ponavljam, ako je vama tako lakše da se nosite s tim što nit imate vezu, nit jebete, to je drugo.
ja licno to uopste ne gledam al sam svjestan da je tako ne kod svih nego kod polovine djevojaka na insta da kazem
"problem" je ironicno sto se cesce ufuraju ove sto nisu toliko zgodne nego one sto su bas zgodne i lijepe (nista licno)
ko kaze da ih biramo?
to si zakljucila zato sto znamo da ima ufuranih?
ps. doduse ovo govorim u svoje ime ne znam za ostale na temi
Pa samo šta rade, kukaju na takve.
to nisam primjetio sto ne znaci da nije tako
ja govorim iz svog zapazanja da je takvih bar pola na instagramu
doduse ja taj insta i ne ganjam puno tako da moje zapazanje nije toliko ni relevantno da kazem
al ako uz mene njih x kaze isto onda je vjerovatno dosta istine u tome sto se pise
ps. problem kod drustvenih mreza je taj sto takve su na povrsini a normalne su ispod tako da je nekome sa druge strane jako tesko naletiti na normalnu jednostavno jer sama aplikacija ih "krije"
Objavljujem sve. I lice i tijelo (nisam pretjerano zgodna, ali sam ekstremno sisata) i prirodu i građevine, sve
Pa to je vaš i problem, ulijećete onima što se naštimaju tako da se na istoj slici vide polugole i sise i guzice a onda kukate kako nema normalnih djevojaka i kako je sve ufurano i tako to.
Dystopia je raja, ima sjajan smisao za humor, jako komunikativna i inteligentna djevojka. I jeste baš slatka i lijepa. Pohvalit ću se, imali smo priliku jednom kafu popit...baš je na mjestu, što naš narod kaže o sebi pri sebi.
I prije nego se nakačite, ne nije u pitanju bio dejt i takva vrsta kafe.
Sydnor wrote: ↑23/10/2021 11:52
Dystopia je raja, ima sjajan smisao za humor, jako komunikativna i inteligentna djevojka. I jeste baš slatka i lijepa. Pohvalit ću se, imali smo priliku jednom kafu popit...baš je na mjestu, što naš narod kaže o sebi pri sebi.
Ja taj instagram imam instaliran, ali mi nikada nije bio nesto specijalno privlacan. Kako su uopste bari na tome? Ono, vidis slike neke Jenifer iz New Yorka. Kako se traze lokalne djevojke u zoni odgovornosti od nekih 30-40 km?
irac300 wrote: ↑23/10/2021 11:59
Ja taj instagram imam instaliran, ali mi nikada nije bio nesto specijalno privlacan. Kako su uopste bari na tome? Ono, vidis slike neke Jenifer iz New Yorka. Kako se traze lokalne djevojke u zoni odgovornosti od nekih 30-40 km?
irac300 wrote: ↑23/10/2021 11:59
tinder u krvi
Jbg, sa Tinderom znam baratat'. Eto neki dan ugovorio 4t peleta preko cure sa Tindera. Ne traze se samo sise i guzice.