Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na stranu Zahiragic, ali ako mu je Mekic stvarno spominjao majku, to je dno dna. Da ne spominjem da je prekršaj protiv svih mogućih pravilnika ponašanja...
GAU8 wrote: ↑23/10/2021 08:08
Na stranu Zahiragic, ali ako mu je Mekic stvarno spominjao majku, to je dno dna. Da ne spominjem da je prekršaj protiv svih mogućih pravilnika ponašanja...
pa i ovaj bi pominjao majku al nije smio
kod nas se sve svodi na jebanje majke familije i sl bilo to kod politicara ili obicne raje jer smo iz istog okruzenja svi
rijetka je gospoda koja se ne spusta na taj nivo
GAU8 wrote: ↑23/10/2021 08:08
kod nas se sve svodi na jebanje majke familije i sl bilo to kod politicara ili obicne raje jer smo iz istog okruzenja svi
Pogrešan pristup s tvoje strane. Opravdavaš spominjanje majke u skupštini. Psovke i uvrede bi se morale disciplinski drakonski kažnjavati. Taman da se malo napuni budžet... Taman da mi je rod rođeni što bi rekli stari ljudi...
Pogrešan pristup s tvoje strane. Opravdavaš spominjanje majke u skupštini. Psovke i uvrede bi se morale disciplinski drakonski kažnjavati. Taman da se malo napuni budžet... Taman da mi je rod rođeni što bi rekli stari ljudi...
gdje sam ja opravdao spominjanje majke?
kazem da bi i on spominjao da je smio mogao ili sta vec sto ne znaci da je i mekic ispravno postupio
ps. ubuduce prvo procitaj sta sam napisao a ne odmah da kazes opravdavam nesto imam pogresan pristup i sl
Last edited by foxlife on 23/10/2021 10:41, edited 1 time in total.
kazem da bi i on spominjao da je smio mogao ili sta vec sto ne znaci da je i mekic ispravno postupio
ps. ubuduce prvo procitaj sta sam napisao a ne odmah da kazes opravdavam nesto imam pogresan pristup i sl
Čitam ja do kraja.
Izvinjavam se, ne opravdavas ali relativiziras
gdje relativiziram?
gdje sam uopste pominjao i komentarisao mekicevo pominjanje majke?
ja sam se osvrnuo samo na zahiragica da bi isto postupio da je smio mogao ili sta vec
Cipiripi2 wrote: ↑23/10/2021 10:38
Časni i prepošteni Mekić je preventivno psovao majku Zahiragiću jer je znao da bi i ovaj njemu psovao da smije
A zašto gazija ne smije, a ovaj mekonja smije? Nisam upratio...
ne smije jer bi ga ovaj zgazio
i to nema veze sa pravilima skupstine institucija i sl nego jednostavno sa strahom
isto bi bilo i na ulici gdje nisu zastupnici nego lokalne kabadahije s tim da vjerovatno tada zahiragic ne bi smio ni uci u prepirku s njim jer tada iza ledja mu ne stoji institucija i sl
Cuj ono ce promijeniti uslove za nesto... sjedi dole i krevelji se kao dvorska luda, da su sef i sefica mislili da si za nesto drugo, dali bi ti poziciju tamo gdje imaju vlast.
Pa da, dupli aršini. Da je umjesto Zahiragića bio neko više omiljen ili skupštinski zastupnik neke druge stranke, bilo bi da je gospodin koji se nije spustio na nivo kočijaša, ovako Zahiragića šamarate epitetom kukavice.
Mnogi bi dosegnuli do "ekstaze" da je odgovorio istom mjerom, koliko zbog Zahiragića koji bi u tom slučaju "potvrdio" da je sve ono naajgore što mu prišivate toliko zbog SDA.
Chloe wrote: ↑24/10/2021 11:30
Pa da, dupli aršini. Da je umjesto Zahiragića bio neko više omiljen ili skupštinski zastupnik neke druge stranke, bilo bi da je gospodin koji se nije spustio na nivo kočijaša, ovako Zahiragića šamarate epitetom kukavice.
Mnogi bi dosegnuli do "ekstaze" da je odgovorio istom mjerom, koliko zbog Zahiragića koji bi u tom slučaju "potvrdio" da je sve ono naajgore što mu prišivate toliko zbog SDA.