cheers
To i želimo baš do kraja i propasti i da napravite i jedni i drugi prvi potez kao tad što ste ga napravili pa da vidimo.
Inace od 2006 cini mi se Komšo jaše i još se nije raspala nije ovo od jucer majstore.
Mlad si ti, zelen. Kad skužiš da za susjede imaš Srbe i Hrvate, ravnopravne tebi i tvome narodu i kad prestaneš brijat’ na rat možda ti se razbistri. Bistro jarane k’o ribaru kad u ribu ide.
Eki odgurala hrvate srbima u zagrljaj
Pusti mi se sad šuplje price KOMSIC je izabran legitimno po onom sistemu koji je licno Tuđman potpisao.
A od bošnjaka ces cuti jednom u milijardu puta onu pricu " e moj hrvati da smo se mi udruzili s srbima pola hrvatske ne bi imali ".
Tvoj način razmišljanja je i doveo do ovakve situacije. Te priče ‘nemoj da te ja štocem’ nemoj meni pričati. Ti zaboravio da za susjede imaš Hrvatsku i Srbiju. Ovaj put ste sami protiv svih ako pukne. Bez Hrvata. Nemoj biti glup i zelen.90minut wrote: ↑22/10/2021 03:53Pusti mi se sad šuplje price KOMSIC je izabran legitimno po onom sistemu koji je licno Tuđman potpisao.
I do tad ce dobijati glasove i on i slicni njemu koji se budu kandidovali.
Te tvoje šuplje prijetnje ostavi gdje mogu proci danas kad se zajedno skupe i jedni i drugi nema ih ni blizu u državi kao nas pa hajde majstore razbij pokušaj.
Imamo mi aerodrome gdje ce slijetati avioni puni naoruzanja bez problema to mi imamo imamo samo u prvom naletu da probijemo duboko u neprijateljsku teritoriju kad bi prvi poceli neke korake praviti.tetka762 wrote: ↑22/10/2021 03:59Tvoj način razmišljanja je i doveo do ovakve situacije. Te priče ‘nemoj da te ja štocem’ nemoj meni pričati. Ti zaboravio da za susjede imaš Hrvatsku i Srbiju. Ovaj put ste sami protiv svih ako pukne. Bez Hrvata. Nemoj biti glup i zelen.90minut wrote: ↑22/10/2021 03:53
Pusti mi se sad šuplje price KOMSIC je izabran legitimno po onom sistemu koji je licno Tuđman potpisao.
I do tad ce dobijati glasove i on i slicni njemu koji se budu kandidovali.
Te tvoje šuplje prijetnje ostavi gdje mogu proci danas kad se zajedno skupe i jedni i drugi nema ih ni blizu u državi kao nas pa hajde majstore razbij pokušaj.
Amblemi mrtvih specijalaca hrvatske vojske i slicno..LSD wrote: ↑22/10/2021 04:04 "Ali ovaj put cete imati srbe i hrvate protiv sebe"![]()
kao da te filmove nismo gledali bezbroj puta dosad, kao da ne gledamo i sad kako Covke oblizuje erogene zone Dodikove.. vidi se da je tetajac imao keca iz povijesti.
Nikad cuo za Maceka i Cvetkovica, za Karadjordjevo, za Franju i Slobu, za Bobana i Karadzica, nikad cuo za UZP i šta to znaci.
Ništa, na popravni u augustu![]()
Nije jedini, ima ih jos koji su na ovom forumu glumili neke finjake i rega likove, ali ne mogu dugo nositi tu masku pa sad pokazuju pravo lice.90minut wrote: ↑22/10/2021 04:08
Kako je ovo lijepo vidjeti prosipa šuplje o bratskim narodima vec par godina pod nick-om Tetejac i sad Tetka, a prica mu kao s HB foruma i indexa " joooj nemate se vi u koga pouzdati "..
Od 92 sve krišom radili tek dobili odobrenje 95, al' kao sad ce upasti s vojskom oni a srbi pogotovo znaš koji ne smiju na svoje Kosovo.![]()
Komedija živa. Pola ih ovdje brabonja o majorizaciji i podršci matice, a nemaju veze s Hrvatskom, za razliku od nas pravih državljana Hrvatske i koji se apsolutno ne slažu sa kopiranjem Srbije i tzv veliko državnim projektima. Ova generacija političke elite u Cro je odron i zato ljudi masovni odlaze. Sela po Slavoniji i Baranji zjape prazne. Cijela zemlja će se iseliti za 25-30 godina ovom tempom.
A što misliš, da će Hrvati stajati po strani? Što imaš čut? Nemoj biti smiješan.bingov buraz wrote: ↑22/10/2021 06:20 Nisam čuo nikog ali baš nikog da računa na BiH Hrvate u eventualnom novom sukobu B i S komponente.
Nemojte sebi davati na važnosti.
Naravno baš kao što su i prošli put stajali na strani pa pomislili da mogu nešto napraviti i zajebali se, jedini problem je što je to bila nenaoružana armija i opet nije HB zaživjela šta ocekivati danas kad je ta brojka spala s 800 hiljada na 300?tetka762 wrote: ↑22/10/2021 06:54A što misliš, da će Hrvati stajati po strani? Što imaš čut? Nemoj biti smiješan.bingov buraz wrote: ↑22/10/2021 06:20 Nisam čuo nikog ali baš nikog da računa na BiH Hrvate u eventualnom novom sukobu B i S komponente.
Uradiće konkretno šta?tetka762 wrote: ↑22/10/2021 06:54A što misliš, da će Hrvati stajati po strani? Što imaš čut? Nemoj biti smiješan.bingov buraz wrote: ↑22/10/2021 06:20 Nisam čuo nikog ali baš nikog da računa na BiH Hrvate u eventualnom novom sukobu B i S komponente.
Mislis da ga je briga?
Naci cemo nekog poput tebe unazad 10 godina i kraj problema.