Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pandakonda wrote: ↑13/10/2021 23:23
Pitanje za ekipu sto je imala priliku probati Bentley. Da li je istina da to nije parfem za mlađu ekipu ? Imao sam priliku od nekih ljudi cuti samo da je dobar za jesen i zimu ali da vecini mirise kao parfem za starije, da ne kazem old guy parem Nisam ga upratio u radnjama tako da nisam imao prilku licno probati
najbolje kada sam probas, mani se parfemskih 'gurua', ti ces nositi i nosis ono sto godi tvom nosu
konektovan wrote: ↑15/10/2021 13:48
Na notinu je jedino ovaj bentley jeftin i mozda lalique encre noir, sa par onih arapskih. Ostali dizajneri, i nisu baš nešto posebno jeftini.
Meni je smrt kada moram izabrati neki novi parfem.
Dodjem u parfemaru, ona treba spram mene "izvolite, mozemo li pomoci".
Ja joj izbiflam: bijelac, hetero, 50 godina, jedem meso, pijem viski pur i trazim nesto za jesen-zimu.
Onda mi pocne iznositi nesto od Gaultier, D&G i slicno...
na kraju opet kupim Mont Blanc.
Je li ovo individuel? Nesto mu cudna boja na ovoj sliKi.. Ima ga kod parfemi za vas u BL i bio je 80KM. Bolje bi bilo kupiti ga negdje vani ili u grupi. Nedavno je neko prodavao ostatak boce.
Mozda imaju u BL i Dunhill, pa dobijes gratis dostavu.
channel10 wrote: ↑22/10/2021 22:40
Je li ovo individuel? Nesto mu cudna boja na ovoj sliKi.. Ima ga kod parfemi za vas u BL i bio je 80KM. Bolje bi bilo kupiti ga negdje vani ili u grupi. Nedavno je neko prodavao ostatak boce.
Mozda imaju u BL i Dunhill, pa dobijes gratis dostavu.
Ovi iz BL,..za dva kupljena uvijek ide dostava gratis. Čak nekad daju i popusta dodatno...
Ja sam sam sa Notina kupila ovaj set, više zbog mlijeka, ali svakako je povoljan, 307 kn ( nekih 77 KM), a rodica negdje kod nas kupila isti set i dobila nekakav veliki ruksak Calvin. K. ( ništa posebno) - 130 KM
THEC wrote: ↑05/11/2021 16:56
Eno u Plazu stigli i Armaf parfemi
kakve su cijene
koliko vidjeh na Club de nuit Intense Man je 120KM, a recimo zenska verzija istog je 100 KM ( ja i ovaj zenski gotivim pravo, dosta slican Tom Ford Noir de Noir), za ostale iskreno ne znam koliko kostaju , a vidjeh da ima samo nekoliko parfema i to su svi iz ove Club de Nuit serije