+1
Moram se prijaviti svaki put da bi mogao citati. U cemu je fazon? Sve druge dijelove foruma mozes vidjeti.
Ja nesto ne mogu da vjerujem u to. Bas kao sto to ti kazes "jel moguce to"dječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2021 11:22 Ova nova fora gdje neki likovi oglasavaju jako jeftine nekretnine, kuca na Vracama 30 milja, 5 dunuma zemlje na Ilidzi 25 milja maraka, prvo mi je bilo cudno kako je tako jeftino a onda citam komentare... kazu, fora je da naplacuju posjetu ili pregled nekretnine 30 km po osobi, a da je upitno prodaju li oni to uopcejel moguce to.
Nismo dugo.U Vienni danas počinje Festival kafe: Tri dana specijaliteta, muzike i zabave
https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/u- ... /211008081
ovo je pod mojim pokroviteljstvomDonieBrasco wrote: ↑08/10/2021 13:39Nismo dugo.U Vienni danas počinje Festival kafe: Tri dana specijaliteta, muzike i zabave
https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/u- ... /211008081![]()
Meni je to degutantno kada vidim djecu izgledaju kao Mišelin gume maskota.no_sikiriki wrote: ↑09/10/2021 18:49 Postavljanje slika djece koja su već debela (FB, Insta) kako se prežderavaju pizzom, pomfritom, slatkišima i sl. Ono kao "how cute" jer su djeca. Da, slatko je kad je beba i ima one rolne, ali ne kad ima rolne sa četiri, pet, šest godina i još ga toviš![]()
naravno, nisu djeca kriva ni najmanje. ali mi je upravo debilno sto se jos kao ponosis tim i mislis da je simpaticno. Jos ono kao ako je dijete mrsavo automatski je "jadno nezdravo", a ovo debelo je kao "zdravo i jako", uzasDonieBrasco wrote: ↑09/10/2021 20:29Meni je to degutantno kada vidim djecu izgledaju kao Mišelin gume maskota.no_sikiriki wrote: ↑09/10/2021 18:49 Postavljanje slika djece koja su već debela (FB, Insta) kako se prežderavaju pizzom, pomfritom, slatkišima i sl. Ono kao "how cute" jer su djeca. Da, slatko je kad je beba i ima one rolne, ali ne kad ima rolne sa četiri, pet, šest godina i još ga toviš![]()
Ali opet to je debilnih roditelja sto tove djecu nezdravom hranom i šecerom.
Nije samo to problem, djeca se slabo kreću. U današnje vrijeme roditelj autom dovede dijete u učionicu i onda ga iz učionice autom dovede direktno do kuće. Ne trenira se ništa ili se trenira, ali neozbiljno. I eto dobiješ Mišelin gumu.DonieBrasco wrote: ↑09/10/2021 20:29 Meni je to degutantno kada vidim djecu izgledaju kao Mišelin gume maskota.
Ali opet to je debilnih roditelja sto tove djecu nezdravom hranom i šecerom.
da, bas tuzno. sve vise vidjam takve slike po fb, ono kao mama i kcerka se sredile i krenule negdje, a dijete od 7-8 godina (pa i mladje) utegnuto i nasminkano.
oni inace pate da im koza bude bijela jer je to njima stvar nekog prestiza pa je jasnije zasto ove naocale