Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hakiz wrote: ↑17/10/2021 19:28
Kad smo već na temi, nije problem što se ne vide mišići od malo sala. Problem nastane kada pogledaš dole i ne vidiš "mišić" od trbuha. Još gore, ne vidiš nožne prste.
Tada se treba zabrinuti. I od muke napiti se i pojesti neki sladoled....
Hakiz wrote: ↑17/10/2021 19:28
Kad smo već na temi, nije problem što se ne vide mišići od malo sala. Problem nastane kada pogledaš dole i ne vidiš "mišić" od trbuha. Još gore, ne vidiš nožne prste.
Tada se treba zabrinuti. I od muke napiti se i pojesti neki sladoled....
like this?
Upravo.
Debljina kao čuvar čestitosti i kontracepcija.
Legenda kaže da je trbušni ples nastao inspirisan pokretima žena koje su imale problem kako da se podvuku pod trbušine raznih sultana, paša, emira, kraljeva, aga, begova itd da bi ovi mogli svog mališu staviti u te jadne žene. A onda su se morale kretati jer su ovi bili predebeli da se oni kreću. Oni ležali, one, jadne, sve morale odraditi.
Pitanje je ko je tu koga u tom slučaju jebao, ali nećemo sumnjati u legende.
Svaka zena je donekle sponza. Samo zavisi sa koliko se koja zadovoljava.
i ti se malo pomamio?
Pa neko pravilo je da zena ocekuje muskarca koji ce biti minimalno njen nivo. Pozeljno da stoji bolje od nje.
Pisala si da ti ne radis trenutno. Tvoj muz nema problem sa tim, ali koliko bi zena bilo sa muskarcem koji ne radi?
Pa neko pravilo je da zena ocekuje muskarca koji ce biti minimalno njen nivo. Pozeljno da stoji bolje od nje.
Pisala si da ti ne radis trenutno. Tvoj muz nema problem sa tim, ali koliko bi zena bilo sa muskarcem koji ne radi?
tako je, njen nivo. gdje je tu sponzorstvo?
to sto trenutno ne radim ne znaci da nisam radila u proslosti. Ili da moj muz također nije imao pauze u radu. Zene takodjer prave pauze jer rađaju djecu, pa se brinu o njima itd. Kontaš?
tako je, njen nivo. gdje je tu sponzorstvo?
to sto trenutno ne radim ne znaci da nisam radila u proslosti. Ili da moj muz također nije imao pauze u radu. Zene takodjer prave pauze jer rađaju djecu, pa se brinu o njima itd. Kontaš?
Kontam ja sve. Ali postoji razlika. Muskarcima nije problem biti sa zenom koja je materijalno slabija od njih. Zenama jeste.
zabac kermit wrote: ↑17/10/2021 20:59
185?
moze sa stiklama?
Ja sam visok pa me ne pogadja, ali rekao bih da sve zene zele visokog muskarca. Nema veze i ako su one same niske. Ali opet vidim i da se oni nizi upare.
Pa šta znači, nakon 10 godina braka, neko ostane bez posla, odmah ga ostavit?
Ne bih bila sa muškarcem koji je hronično nezaposlen, nikad.
Kažem ja, brak je socio-ekonomska institucija.
Ah, ne vjerujem da se nijedan ljudski odnos, a brak pogotovo, ne može tako jednostavno svesti i etiketirati.
Složene su to stvari. A i brak je onakva institucija kakvom je naprave učesnici u njemu, valjda.
Ah, ne vjerujem da se nijedan ljudski odnos, a brak pogotovo, ne može tako jednostavno svesti i etiketirati.
Složene su to stvari. A i brak je onakva institucija kakvom je naprave učesnici u njemu, valjda.
Ne baš. Brak te stavlja i u drugačiju pravnu, a i društvenu poziciju, tako da nije samo ono šta učesnici od njega naprave. Zakoni i pritisak društva uvelike daju okvir u kojem se učesnici u braku mogu kretati.
Ne baš. Brak te stavlja i u drugačiju pravnu, a i društvenu poziciju, tako da nije samo ono šta učesnici od njega naprave. Zakoni i pritisak društva uvelike daju okvir u kojem se učesnici u braku mogu kretati.
Dabome. Dakle, kao što rekoh, nije to tako jednostavno. Eh brak je to i to i gotovo. Pa nije baš gotovo.
1. Faca (konjasta ili kulturna)
2. Odjeca - jel sve onako pristojno, skladno, bez prljavstine
3. Stav ili gard, odmah eliminisem one sto se tijelom izvijaju u stilu “jašta mai” i izgovaraju neke glupe pošalice
Bonus
4. Ljeti ako imaju otvorene cipele, gledam im u prste i nokte
Neces ga ostaviti odmah. Ali ako se pronalazak novog posla oduzi bice problema, pa moguce i da ga ostavis.
Meni ako se zena svidi ne zanima me gdje radi, sta je zavrsila i iz kakve je porodice. Vama zenama su te stvari mnogo bitne kod muskarca. Nadam se da ti je jasno sta govorim.