Foxlife inače ne koristi nikakve kreme, a ni bradu ne zapušta duže od 3 dana.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- S4mpion
- ZyzzSar
#23977 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa to vise vrijedi za djevojke rekao bih, da se udebljaju, i da se manje sredjujuno_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
-
snijeg_led
#23978 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sta je najgore sto ste uradili nekoj zeni?
-
shandrprcSA
#23979 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
uzeo joj kreditne kartice
-
no_sikiriki
#23980 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
znaci nemas odgovor na moje pitanje?ZyzzSar wrote: ↑16/10/2021 01:26pa to vise vrijedi za djevojke rekao bih, da se udebljaju, i da se manje sredjujuno_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
-
Hakiz
#23981 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato.no_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
Vi ste krive. Dok nismo oženjeni hodamo, kafane, provodi, s rajom, ganjanja žena itd, sve to troši energiju.
Kada se oženimo sjedimo sa vama u kući i ne trošimo se.
Žene, pustite ljude da se provode ako hoćete da ostanu zgodni.
- ZyzzSar
#23982 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
mora da dobro kuhate, nema sta drugo biti
al to ne mijenja cinjenicu da ti je tvrdnja pogresna za barem 90% muskaraca,... obrati se onim 10% za konkretan odgovor
-
no_sikiriki
#23983 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hakiz wrote: ↑16/10/2021 09:40Zato.no_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
Vi ste krive. Dok nismo oženjeni hodamo, kafane, provodi, s rajom, ganjanja žena itd, sve to troši energiju.
- FunkyzeitGames
#23984 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ni blizu, ako dozvoliš ženi da te ugoji kako bi ona imala manje konkurencije, ili ako se ugojiš jer se ne "trošite" dovoljno onda si sam sebi kriv što biraš takvu i što joj dozvoljavaš da siše zdravlje i elan iz tebe. Isto tako ni ne trebaš ulaziti u vezu ako ti se provodi sa strane, kao ni ženiti se nekom koja nema tvoju energiju za izlaske pa moraš da maštaš o kretanju i izlaženju. Zbog toga ja recimo izbjegavam ove od 30+, jednostavno nemaju meda da te prate ni u čemu jer im biologija vrišti za sjedilačkim životom zakovanim za djecu, a um im samo gleda kako da pripitome nekog i preusmjere mu sve resurse na svoje i dječije potrebe.Hakiz wrote: ↑16/10/2021 09:40Zato.no_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
-
Richel
#23985 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Haha Jel ti to te zene smatras nekim vampirima za zdravlje i elanFunkyzeitGames wrote: ↑16/10/2021 14:34Ni blizu, ako dozvoliš ženi da te ugoji kako bi ona imala manje konkurencije, ili ako se ugojiš jer se ne "trošite" dovoljno onda si sam sebi kriv što biraš takvu i što joj dozvoljavaš da siše zdravlje i elan iz tebe. Isto tako ni ne trebaš ulaziti u vezu ako ti se provodi sa strane, kao ni ženiti se nekom koja nema tvoju energiju za izlaske pa moraš da maštaš o kretanju i izlaženju. Zbog toga ja recimo izbjegavam ove od 30+, jednostavno nemaju meda da te prate ni u čemu jer im biologija vrišti za sjedilačkim životom zakovanim za djecu, a um im samo gleda kako da pripitome nekog i preusmjere mu sve resurse na svoje i dječije potrebe.
- FunkyzeitGames
#23986 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koje te žene? 30+? Većinom da, jer je njihov aktivni alarm na biološkom satu vidljiva činjenica. Ne krivim ja njih jer žele porodicu i djecu dok mogu, to je normalno, ali mi ne pada na pamet da se zaustavljam u napredovanju, investiranju i količini sadržaja u životu jer neka ne može da me prati pa bi da me zauzda i otrombolji.Richel wrote: ↑16/10/2021 14:42Haha Jel ti to te zene smatras nekim vampirima za zdravlje i elanFunkyzeitGames wrote: ↑16/10/2021 14:34
Ni blizu, ako dozvoliš ženi da te ugoji kako bi ona imala manje konkurencije, ili ako se ugojiš jer se ne "trošite" dovoljno onda si sam sebi kriv što biraš takvu i što joj dozvoljavaš da siše zdravlje i elan iz tebe. Isto tako ni ne trebaš ulaziti u vezu ako ti se provodi sa strane, kao ni ženiti se nekom koja nema tvoju energiju za izlaske pa moraš da maštaš o kretanju i izlaženju. Zbog toga ja recimo izbjegavam ove od 30+, jednostavno nemaju meda da te prate ni u čemu jer im biologija vrišti za sjedilačkim životom zakovanim za djecu, a um im samo gleda kako da pripitome nekog i preusmjere mu sve resurse na svoje i dječije potrebe.
-
snijeg_led
#23987 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jel tvoje ili njene
-
shandrprcSA
-
Richel
#23989 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Na ovo mogu samo reci hahahahahaFunkyzeitGames wrote: ↑16/10/2021 14:57Koje te žene? 30+? Većinom da, jer je njihov aktivni alarm na biološkom satu vidljiva činjenica. Ne krivim ja njih jer žele porodicu i djecu dok mogu, to je normalno, ali mi ne pada na pamet da se zaustavljam u napredovanju, investiranju i količini sadržaja u životu jer neka ne može da me prati pa bi da me zauzda i otrombolji.
-
topss
#23990 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tako je. Samo uporedi slobodne i zauzete zene od 30 godina. Razlika je drasticna oko truda i ulaganja u izgled.ZyzzSar wrote: ↑16/10/2021 01:26pa to vise vrijedi za djevojke rekao bih, da se udebljaju, i da se manje sredjujuno_sikiriki wrote: ↑15/10/2021 21:03 zasto se (vecina vas) udeblja kad se ozeni? i mimo debljanja zapusti? nije vam bitno da li ste privlacni supruzi jer kontate da ste sad "rahat", or what?![]()
Ali treba biti posten pa reci da muskarci generalno manje brige vode oko izgleda od zena. Zato je i manja razlika kod njih u odnosu kad su zauzeti ili ne.
-
no_sikiriki
#23991 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
tacno je da se mnoge zene udebljaju u trudnoci i zadrze te neke kile viska. ali ja znam vise onih koje, ako su se sredjivale/licile na nesto prije braka i dalje drze do toga u braku.
ali licno ne poznajem skoro nijednog muskarca koji se nije (poprilicno) udebljao u braku.
o brijanju, cesljanju kose, izboru odjece itd. da ne pricam. visa nauka
-
snijeg_led
#23992 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa nije neka podlost, pocastila te sta fali
-
Guadalajara
#23993 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ihhh da hoće mene tako 
-
foxlife
#23994 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
sad muz na drugom forumu piseno_sikiriki wrote: ↑16/10/2021 17:05tacno je da se mnoge zene udebljaju u trudnoci i zadrze te neke kile viska. ali ja znam vise onih koje, ako su se sredjivale/licile na nesto prije braka i dalje drze do toga u braku.
ali licno ne poznajem skoro nijednog muskarca koji se nije (poprilicno) udebljao u braku.
o brijanju, cesljanju kose, izboru odjece itd. da ne pricam. visa nauka![]()
ona moja se poslije udaje udebljala
nije vise ona od prije pa mi se i ne ide u krevet s njom vise
-
Hakiz
#23995 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da se osvrnem na ovo:
Kada imaš 2-3 hobija koji zahtijevaju materijale i alate, to košta. Pa praviš kompromise. U tom slučaju, neka je odjeća čista i koliko-toliko uredna, a stilovi, boje itd, nebitno. I što jeftinija da bi ostalo novca za hobije, a da je funkcionalna.
Je li vidiš "nalickanu" osobu, malo je vjerovatno da je osim tog lickanja puno šta interesuje
Ne, slušanje muzike i hodanje po restoranima, voženje dobrog auta, nisu hobiji. Pravljenje muzike, kuhanje, servisiranje i modifikacija tog auta, ako se ozbiljno rade, jesu. A ako se ozbiljno rade to traži i novac i vrijeme.
Znači, farmerke, Levis od 250 KM ili Waikiki od 20? No brainer.... Malo smršao pa postale velike? Koga briga, neću zbog toga kupovati druge. Boja, kroj, a šta je to, znam da postoji ali nikada ne vidjeh...
Frizura? Sreća muškarce oćelave pa to nije problem, svako zlo za neko dobro.
Itd.
A žene su svakako high maintenance, pa nam i tu ode novac...
Last edited by Hakiz on 17/10/2021 11:55, edited 1 time in total.
- irac300
#23996 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Raskinuo s njom sms porukom.
-
no_sikiriki
#23997 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
NEKE žene su high maintenance. Ko voli te, sa takvim i takvim noktima, kosom, devedeset pari štikli itd itd. NEK IZVOLI, ali nek se onda na to i ne žali.Hakiz wrote: ↑17/10/2021 11:52Da se osvrnem na ovo:
Kada imaš 2-3 hobija koji zahtijevaju materijale i alate, to košta. Pa praviš kompromise. U tom slučaju, neka je odjeća čista i koliko-toliko uredna, a stilovi, boje itd, nebitno. I što jeftinija da bi ostalo novca za hobije, a da je funkcionalna.
Je li vidiš "nalickanu" osobu, malo je vjerovatno da je osim tog lickanja puno šta interesuje
Ne, slušanje muzike i hodanje po restoranima, voženje dobrog auta, nisu hobiji. Pravljenje muzike, kuhanje, servisiranje i modifikacija tog auta, ako se ozbiljno rade, jesu. A ako se ozbiljno rade to traži i novac i vrijeme.
Znači, farmerke, Levis od 250 KM ili Waikiki od 20? No brainer.... Malo smršao pa postale velike? Koga briga, neću zbog toga kupovati druge. Boja, kroj, a šta je to, znam da postoji ali nikada ne vidjeh...
Itd.
Nalickani ljudi mene lično ne interesuju, niti privlače. Ja sam govorila o bare minimum-u.
A to je, da kad ustanes iz kreveta, opereš lice i počešljaš kosu.
Da obučeš (Waikiki) farmerke i majicu (ČISTU I BEZ RUPA).
Da skrešeš bradu jednom u pet dana.
Je li tražim previše?
- irac300
#23998 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa to je neka rutina ko imalo drži do lične higijene. Ne tražiš mnogo. Isto i sam očekujem od djevojke. Ne treba mi neka koja ulaže cijelu platu za izgled. Nek' se redovno tušira i depilira meni dosta.no_sikiriki wrote: ↑17/10/2021 12:21NEKE žene su high maintenance. Ko voli te, sa takvim i takvim noktima, kosom, devedeset pari štikli itd itd. NEK IZVOLI, ali nek se onda na to i ne žali.Hakiz wrote: ↑17/10/2021 11:52
Da se osvrnem na ovo:
Itd.
Nalickani ljudi mene lično ne interesuju, niti privlače. Ja sam govorila o bare minimum-u.
Je li tražim previše?![]()
Je l' tražim previše?
-
Hakiz
#23999 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dok te mamim, medom te hranimno_sikiriki wrote: ↑17/10/2021 12:21NEKE žene su high maintenance. Ko voli te, sa takvim i takvim noktima, kosom, devedeset pari štikli itd itd. NEK IZVOLI, ali nek se onda na to i ne žali.Hakiz wrote: ↑17/10/2021 11:52
Da se osvrnem na ovo:
Itd.
Je li tražim previše?![]()
A i ošišah se jutros. Pa ti vidi.
-
no_sikiriki
#24000 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
[/quote]
Dok te mamim, medom te hranim
[/quote]
Mamio ne mamio, ja uzivam u pisanju i dijeljenju svog uvazenog misljenja o svemu i svacemu, tako da...svima dobro
Dok te mamim, medom te hranim
[/quote]
Mamio ne mamio, ja uzivam u pisanju i dijeljenju svog uvazenog misljenja o svemu i svacemu, tako da...svima dobro