Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E to hocu da kazem
Tebi je astra ekstra i neka je, ti zadovoljan i ja sam
Ali je li moglo bolje da koci na golfu 1.0tsi jeste, 2m vise od fokusa
Zasto nisi to kupio, zato sto nisi htio
Jesi li se zayebo, nisi
Uostalom koliko los amortizer utjece na to sve? Losi dijelovi ovjesa... Itd itd..
malo je glupo porediti auto i gume
gume imaju 1-2 opcije zasto se kupuju kvalitet i cijena najcesce
za auto ima mnogo vise varijabli zasto jedno a ne drugo auto i mnogo vise razlicitih auta ima da bi se poredilo
nekome wrote: ↑15/10/2021 21:36
kakve su nokian tyres, je li iko imao dodira sa njima, neke finske?
u dimenziji 205/55r16, moje iskustvo jako lose...poslije druge sezone bile za baciti...isljucivo vozene u zimskoj sezoni... u prvoj sezoni bile odlicne, u drugoj srednja zalost a stanje kriticno...za 180 po komadu ocekivao sam mnogo vise...
drug_profi wrote: ↑15/10/2021 22:53
Jebomater bas se pravite budale.
znaci kupim astru zato sto mi je to izbor iz raznih razloga.
I hocu da je astra najsigurnija koliko moze biti.
Sta nije jasno? U pitanju je par stoja, a ne hiljada.
Isto tako nekome je budget guma izbor iz raznoraznih razloga.
Pa naravno. Ne sporim.
Ja ne znam o cemu mi pricamo?
O premium automobilu na kalosa gumama.
O tome pricamo, ako to nekom ima logike, ok.
u dimenziji 205/55r16, moje iskustvo jako lose...poslije druge sezone bile za baciti...isljucivo vozene u zimskoj sezoni... u prvoj sezoni bile odlicne, u drugoj srednja zalost a stanje kriticno...za 180 po komadu ocekivao sam mnogo vise...
e hvala, ideam onda na continental, provjereno
Pola Skandinavije vozi Nokian. I njih naravno imas milion verzija kao i svaki drugi brend. Ako je dobra njima uopste ne mora da znaci da je dobra guma za juzne krajeve tako da pojam ”dobra guma” zavisi od mnogo toga.
Sjećam se svog prvog auta, Opel Omega karavan 2.0 bemzin.
Kada malo bolje razmislim, ne znam koji Q sam na proljeće uopšte vadio iz gepeka one dvije vreće cementa.
Razlika drastićna.
Ma nek si naravno
Jbg fakat je trebalo, sigurnije, bolje bilo, da ne govorim uzbrdo I snijeg
I da se razumijemo, imao sam nove s3 da neko ne misli da sam vozio na ćelostonkama i da se žalim.