Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

uglavnomja

#21451 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

i dalje vrijedja, nekakav jadan pokusaj sarkazma, patetika, citava izjava na nivou price na pijace

- Ja ne bih želio dodati nikome ništa što nije uradio, ali, Boga mi, ko je u radio neka odgovara. Morate znati da mene vrijeđaju šest godina, tužioci, policajci, vještaci, a evo i sad ovi što su se nazvali advokatićima. Advokati su uvrijeđeni, a ja kome je dijete ubijeno, nisam uvrijeđen. Na trenutak sam pomislio, kako su se oni ponašali, da odem kući da vidim da nije Dženan došao. Niko do njih mi nije izrazio saučešće. Ja znam da su oni njihovi klijenti, ali valjda postoji minimum dostojanstva i poštovanja prema žrtvi, kazao je Muriz Memić.

U izjavi medijima prokomentarisao je i to da se u toku njegovog svjedočnja jedan od optuženi, Hasan Dupovac, osmjehivao. Kazao je i kako to najbolje oslikava o kakvom se čovjkeu radi.

i jos

- Neće me moći isprovocirati, pa nek pitaju šta god hoće. Što sam izjavio to je tako i bilo, nije ništa izmišljeno. Teško je lagati. Ja sam istinu govorio i uvijek ću govoriti, a ovo što sam danas rekao je tako i bilo i ovo znam i kad spavam, istakao je Memić.

ovo ne kontam, on znam da je istina, jer je rek'o ifet, rek'o ovaj, rek'o onaj ...
kad je ifet izasao u medije i ponovio ono sto je dalida "rekla" i jos potvrdio da je lagala?
kad ce napokon ti svjedoci koji sve znaju i koji su to rekli murizu
uostalom, muriz 5 godina prica da zna ko je ubio dzenana

sve u svemu, davno prezvakana rekla-kazala prica i izvlacenje "zakljucaka" pod ifetovim nadzorom
Last edited by uglavnomja on 14/10/2021 14:28, edited 1 time in total.
Trappist

#21452 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Trappist »

kakotakonikako wrote: 14/10/2021 14:23
Trappist wrote: 14/10/2021 13:48 Kakve su ovo debilne izjave Ifeta, na kakvim je on drogama, je li cita on vijesti ikako ovih dana?
Jao sve patriota do patriote. Gdje ste bili 92-96 kada smo mi branili Drzavu Bosnu i Hercegovinu od agresije ?

I zar stvarno mislis da izjava njegova ili bilo cija moze ugroziti Drzavu Bosnu i Hercegovinu ??????

Zeznuo si se ti nesto, sinko moj.
Izvini veliki i stari mudrac, ne znam kako smije iko ista napisati da tebe prvo ne pita. Ovakve ljudske otpade kao ifet poslije ovih izjava svrstavam u isti kos kao i one iz manjeg entiteta koji bi da ruse drzavu makar za kifle ne imali poslije toga. Kome se ne svidja drzava i ko bi da rusi drzavu zbog tog fino put pod noge i nek se vise nikad ne javi, nece faliti nikome.
Trappist

#21453 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Trappist »

preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 13:58
Trappist wrote: 14/10/2021 13:48 Kakve su ovo debilne izjave Ifeta, na kakvim je on drogama, je li cita on vijesti ikako ovih dana?
Realne izjave,ne znam sta ti nije jasno,drzava stiti ubice i to je realnost ovoga slucaja.Tako isto u rs sto se tice slucaja Dragicevic.Kriminalac dodik i kompanija.
da se svaka drzava rusi jer ima nerazrijesenih slucajeva ubistava ne bi postojala ni jedna drzava duze od pola godine. Mani me se te price, slucaj se pokrenuo, na drzavnom je sudu, sve krenulo, i dodje neki jebivjetar kao ifet i on prizeljkuje rusenje drzave. I kao ja trebam podrzavati sad njega? Mars
GAU8

#21454 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

Trappist wrote: 14/10/2021 14:30
preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 13:58

Realne izjave,ne znam sta ti nije jasno,drzava stiti ubice i to je realnost ovoga slucaja.Tako isto u rs sto se tice slucaja Dragicevic.Kriminalac dodik i kompanija.
da se svaka drzava rusi jer ima nerazrijesenih slucajeva ubistava ne bi postojala ni jedna drzava duze od pola godine. Mani me se te price, slucaj se pokrenuo, na drzavnom je sudu, sve krenulo, i dodje neki jebivjetar kao ifet i on prizeljkuje rusenje drzave. I kao ja trebam podrzavati sad njega? Mars
Svima je jasno da tu Fahro vuče konce.
Ifet nije toliki kapacitet koliko neki žele da vide
uglavnomja

#21455 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

GAU8 wrote: 14/10/2021 14:35

a mogao bi ispasti zrtveni jarac
slusajuci muriza - sve je ifet rek'o ...

muriz je samo slusao, mozak je bio ifet, tako da bi na kraju mogao ifet zavrsiti da sam sebe brani :zzzz:
dystopia

#21456 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

GAU8 wrote: 14/10/2021 14:35

Ma čovjek voli kameru očito.
Ali je nebitan u ovom postupku, a najviše skrene pažnje na sebe. :lol:
Koume

#21457 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Login7777 wrote: 14/10/2021 14:21
IrenaT wrote: 14/10/2021 14:06
"patrioto"/huljo, 99% boraca nije ginulo na prvim linijama za ovakvu drzavu. Nevina djeca i druge zrtve ratnih zlocina su nevine zrtve i ne mozemo reci da su zrtvovani zbog drzave. Oni su ubijani od zlih ljudi koji su ubijali jer su zli, a uz to su ubice pretpostavljale da u nekoj svojoj viziji "drzave" mogu i trebaju nekaznjeno ubijat te da ce ih sistem zastititi.
Smanji uvrede i doživljaj. Nije 60.000 Bošnjaka dalo živote da bi neki Ifet razvaljivao državu jer on smatra da tako treba radi "njegovog" slučaja.
Smanjite sektaštvo, i onako Muriz zbog ovog idiota Ifeta gubi podršku u narodu.
Moja porodica je dala zivote za drzavu u kojoj cemo se moci slobodno kretati, izrazavat i imati sve slobode koje covjek moze imati. Moja porodica nije davala svoje zivote da neko radi od drzave ovo sto se danas radi. Klali su nas i ubijali u SFRJ, a sad kad imamo svoju drzavu opet nas ubijaju. Jedina razlika izmedju tad i sad je ta sto me sad ubija moj onaj koji bi me trebao zastiti. Zato ti nemoj da spominjes poginule borce i gradjane ove drzave, prvo nisi dostojan, drugo oni se nisu borili za ovo sto imamo danas. Da su znali kako ce djeca ratnih vojnih invalida biti tretirana, kako ce biti tretirana djeca poginulih i prezivjelih boraca NIKO ne bi uzeo pusku u ruke. Mogli su i tamo da imaju prava ko sad, mozda cak i bolja, ali bi makar bili zivi zdravi pravi. Oni NISU dali svoje zivote da neciji sinovi, glumeci 90te, ubijaju po gradu i da im niko nista ne moze. Borci nisu dali da se ubija niko 90tih zato i jesu ratovali. A vidi kakvu su im buducnost osigurali trezorasi
Tesla Edison

#21458 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

Ako je sve tačno ovo što Muriz govori, a uzećemo da jeste pošto je pred sudom rečeno, mogu samo reći da su optuženi u velikim g****ma.

Ali idemo dalje, vidjećemo na kraju šta je.
dystopia

#21459 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

Šta je to novo rekao što ne govori posljednjih pet godina?
Tesla Edison

#21460 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

dystopia wrote: 14/10/2021 14:46 Šta je to novo rekao što ne govori posljednjih pet godina?

Ko je slušao i pratio sve od početka, vidio je šta je novo sve rekao. Ne da mi se sada palamuditi ovdje niti govoriti zidovima, budući da su zacemetirana dva tabora. Šta god objektivno da se napiše, dočeka se na nož, od jednih ili drugih.
preselio na ahiret

#21461 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by preselio na ahiret »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/emotivn ... /211014068

citajte gospodo a mogu i ovi botovi :lol:
preselio na ahiret

#21462 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 14:46 Šta je to novo rekao što ne govori posljednjih pet godina?
Eto imas link iznad pa procitaj,mnoge stvari ce bit jasnije od spinovanja sda botova sve ove godine.
Nivelacija

#21463 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Nivelacija »

NiPov medo na lancu vise ne pominje da zna ko su ubice?
dystopia

#21464 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 14:55
Eto imas link iznad pa procitaj,mnoge stvari ce bit jasnije od spinovanja sda botova sve ove godine.
Evo upravo pročitala sve. Ništa novo što već nije ranije rekao. Osim da je Amil Muzur poslat na godišnji i da je čuo Ćatu kako govori "reci mu da sam na godišnjem".

Eh da, i da je u vlastitoj kući našao snimak sa Kuvajtske rezidencije, ali ne zna odakle snimak u njegovoj kući. :lol:

Sve ostalo, klasika, rekao mu ovaj, rekao mu onaj.

Dupovac i Barić kao dio organizovane kriminalne grupe mu govorili da ne vjeruju Alisi, da znaju ime ubice, i tako dalje. Ma baš su se organizovali. :lol:
dystopia

#21465 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

TO mi nije jasno nikako, optužuje ih da su se organizovali da sakriju ubistvu Dženana, a sam govori kako su mu govorili da ne vjeruje Mutapima.
preselio na ahiret

#21466 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 15:02
preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 14:55

Evo upravo pročitala sve. Ništa novo što već nije ranije rekao. Osim da je Amil Muzur poslat na godišnji i da je čuo Ćatu kako govori "reci mu da sam na godišnjem".

Eh da, i da je u vlastitoj kući našao snimak sa Kuvajtske rezidencije, ali ne zna odakle snimak u njegovoj kući. :lol:

Sve ostalo, klasika, rekao mu ovaj, rekao mu onaj.

Dupovac i Barić kao dio organizovane kriminalne grupe mu govorili da ne vjeruju Alisi, da znaju ime ubice, i tako dalje. Ma baš su se organizovali. :lol:
Sto se snimka tice vjerovatno je to rekao da zastiti onoga sto mu je dao snimak,ne vidim tu nista smijesno.Kako ti nije zapao za oko dio gdje pise da je dzenan imao pistolj kod sebe a nije bio Murizov?Poruke sa mobitela ne komentarises?
dystopia

#21467 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

To se sve od ranije zna.
preselio na ahiret

#21468 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 15:05 To se sve od ranije zna.
A zna li se da je alisa bila u invalidskim kolicima i da je pitala odakle vam to da nas je udarilo auto?Kako moze to tvrdit neko ko je imao amneziju?Jel se znalo da je neko alisi prijetio i da su zato otisli na aleju?
dystopia

#21469 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 15:07
dystopia wrote: 14/10/2021 15:05 To se sve od ranije zna.
A zna li se da je alisa bila u invalidskim kolicima i da je pitala odakle vam to da nas je udarilo auto?Kako moze to tvrdit neko ko je imao amneziju?Jel se znalo da je neko alisi prijetio i da su zato otisli na aleju?
Jeste. Sve je to Muriz već pričao. I da je Dženanov telefon bio kod Zijada, i da je pronašao u njemu poruke, i da su te poruke kasnije obrisane, i da je Alisa davala konfuzne izjave.

Ništa ovdje novo ni revolucionarno nema.

Zanimljivo je da nikom nije palo na pamet istražit do u detalje porijeklo tog pištolja, posebno jer je pisano na temi da na njemu nije bilo nikakvih bioloških tragova, što logično onda upućuje na to da je podmetnut.
dystopia

#21470 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

I zar se baš nije mogao telefon vještačit da se povrate te poruke. :-)
preselio na ahiret

#21471 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 15:09
preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 15:07

Jeste. Sve je to Muriz već pričao. I da je Dženanov telefon bio kod Zijada, i da je pronašao u njemu poruke, i da su te poruke kasnije obrisane, i da je Alisa davala konfuzne izjave.

Ništa ovdje novo ni revolucionarno nema.

Zanimljivo je da nikom nije palo na pamet istražit do u detalje porijeklo tog pištolja, posebno jer je pisano na temi da na njemu nije bilo nikakvih bioloških tragova, što logično onda upućuje na to da je podmetnut.
Naravno da je pricao samo tu pricu ovde negiraju i tvrde na saobracajci oni koji nisu bili tu niti imaju pojma,sama je evo kako vidimo alisa priznala da nesrece bilo nije.Za pistolj se i ja pitam,ko ga je podmetnuo?Sto se tice poruka ko zna ko je tada sta radio i da li je uopste radio na tome jer zna se ko je vlasnik bh telekoma
dystopia

#21472 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

Pa ja ne vidim da iko još zagovara da je Dženan nastradao zbog saobraćajne nesreće. Koliko visiš na temi, slabo pratiš.
Ovdje se u dva tabora zastupa ili teorija da su Romi ubili Dženana, ili da je to neki nepoznat počinioc koga ova organizovana grupa štiti.

Ja ovdje u čitavoj priči vjerujem samo Aliji Čelji jer mi je rođak. :lol:
preselio na ahiret

#21473 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 15:13 Pa ja ne vidim da iko još zagovara da je Dženan nastradao zbog saobraćajne nesreće. Koliko visiš na temi, slabo pratiš.
Ovdje se u dva tabora zastupa ili teorija da su Romi ubili Dženana, ili da je to neki nepoznat počinioc koga ova organizovana grupa štiti.

Zar denden ne insistira na saobracajnoj kao i vecina ovde mutapovaca?Mescini da ti slabo pratis.
dystopia

#21474 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dystopia »

preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 15:15
dystopia wrote: 14/10/2021 15:13 Pa ja ne vidim da iko još zagovara da je Dženan nastradao zbog saobraćajne nesreće. Koliko visiš na temi, slabo pratiš.

Zar denden ne insistira na saobracajnoj kao i vecina ovde mutapovaca?Mescini da ti slabo pratis.
Nigdje veze. Niko doslovno više ne insistira da je Dženan ubijen u saobraćajnoj nesreći.

Denden postove i postove napisao o "otvaranju vrata kombija" iz kojeg izlazi Ljubo i Dženana udara palicom.
preselio na ahiret

#21475 Re: Slučaj Dženan Memić

dystopia wrote: 14/10/2021 15:16
preselio na ahiret wrote: 14/10/2021 15:15

Nigdje veze. Niko doslovno više ne insistira da je Dženan ubijen u saobraćajnoj nesreći.

Denden postove i postove napisao o "otvaranju vrata kombija" iz kojeg izlazi Ljubo i Dženana udara palicom.
niđe veze

sta veli rođak ko ce pobjedit
Locked