Tacno znas koji je koji
SDA-All about
- General War
#67851 Re: SDA-All about
- General War
#67852 Re: SDA-All about
Jbt, onaj je stariji mjenjao misljenje jednom mjesecno, a nasljednik jednom i vise puta sedmicno
Bolje seka stiti UKC nego joj cojK drzavu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Roccohljup
#67854 Re: SDA-All about
to bi bila onda ova trojica iz AF. Svaka slučajnost je namjerna

-
Patton44
#67855 Re: SDA-All about
Kakva ba sda, za te doprinose imamo lidera trojke.
Dipl.Wikipedioog: Ima djela koje ljudi nece ili ne zele da vide,u kojim Dodik pokazuje drzavotvornost i pripadnost BiH.
Nije posteno da bosnjaci hrvatima biraju clana predsjednistva.
- thekupus
#67856 Re: SDA-All about
Ne idu lideri trojke sa Dodikom na dogovor o uklanjanju zakona o zabrani negiranja genocida, nego lider SDA Bakir Izetbegović
-
hd2000
#67857 Re: SDA-All about
Slab Bakir k'o i babo mu. Odobrio bi građenje hidreoelektrana, a pitanje postojećih i duga Srbije nije riješeno. Ne može genocidna da gradi na granici, već samo država.
Isti onaj drhtavi glas koji pamtimo od Alije. Karadžić prijeti za govornicom, a Alija ga naziva "gospodinom" poslije toga.
Isti onaj drhtavi glas koji pamtimo od Alije. Karadžić prijeti za govornicom, a Alija ga naziva "gospodinom" poslije toga.
- Prpa.ba
- tandmand
#67859 Re: SDA-All about
Promijeni li se u Parlamentu i jedno slovo, tačka, zarez Inzkovog zakona o negiranju genocida, neka se Bošnjačka politika oprosti od bilo kakve buduće podrške međunarodne zajednice.Izetbegović.
Dodao je da Parlament BiH još uvijek može donijeti isti takav zakon ili vrlo sličan.
- Mi možemo usvojiti sličan zakon i o tome smo spremni razgovarati. Srpska strana mogla bi biti zainteresirana za to. Za ostalo je sužen prostor za pregovore
"Pomozi sirotu na svoju sramotu."
- thekupus
#67860 Re: SDA-All about
Vidio sam. Spominje ubacivanje Jasenovca u ovaj isti zakon. Koliko sam upoznat, za Jasenovac nema sudskih presuda, niti objektivnih činjenica koje su opće prihvaćene. Neki srpski istoričari spominju cifru od 700 000 žrtava, što svi objektivni odbacuju. S druge strane, proustaški povijesničari tvrde da niko nije ubijen u Jasenovcu, što je isto ogromna glupost. Nadam se da samo neće tražiti legitimaciju mitomanije o broju žrtava kroz zakon, što bi Bakir sigurno prihvatio jer nema pojma ništa o tome.tandmand wrote: ↑13/10/2021 15:21Promijeni li se u Parlamentu i jedno slovo, tačka, zarez Inzkovog zakona o negiranju genocida, neka se Bošnjačka politika oprosti od bilo kakve buduće podrške međunarodne zajednice.Izetbegović.
Dodao je da Parlament BiH još uvijek može donijeti isti takav zakon ili vrlo sličan.
- Mi možemo usvojiti sličan zakon i o tome smo spremni razgovarati. Srpska strana mogla bi biti zainteresirana za to. Za ostalo je sužen prostor za pregovore
"Pomozi sirotu na svoju sramotu."
-
DonieBrasco
#67861 Re: SDA-All about
Da li je moguce da ce Bakir to da im odobri, da se ukine ili mijenja Inckov zakon, da li je taj covjek normalan ?
Koji Jasenovac ili sta vec ?
Koji Jasenovac ili sta vec ?
- tandmand
#67862 Re: SDA-All about
Ovo već spada u rješavanje problema metodama "Talentiranog gospodina Ripleya". Mislim na Bakira ...thekupus wrote: ↑13/10/2021 15:24 Vidio sam. Spominje ubacivanje Jasenovca u ovaj isti zakon. Koliko sam upoznat, za Jasenovac nema sudskih presuda, niti objektivnih činjenica koje su opće prihvaćene. Neki srpski istoričari spominju cifru od 700 000 žrtava, što svi objektivni odbacuju. S druge strane, proustaški povijesničari tvrde da niko nije ubijen u Jasenovcu, što je isto ogromna glupost. Nadam se da samo neće tražiti legitimaciju mitomanije o broju žrtava kroz zakon, što bi Bakir sigurno prihvatio jer nema pojma ništa o tome.
-
Patton44
#67863 Re: SDA-All about
-
Iker C
#67864 Re: SDA-All about
Uvazeni predsjednik SDA je mangup, sto Konakovic ne smije u Banja Luku kod Dodika. Lahko je pisati po FB i gostovati po sarajevskim medijima, budi mangup pa otidji u BL Dodiku.
Kad god je tesko i kad je god bosnjacki interes u pitanju uvazeni predsjednik SDA hrabro izadje pred Dodika pa cak sad ide sam u BL.
Ponosno i hrabro kao i uvijek do sad, BiH je SDA
Kad god je tesko i kad je god bosnjacki interes u pitanju uvazeni predsjednik SDA hrabro izadje pred Dodika pa cak sad ide sam u BL.
Ponosno i hrabro kao i uvijek do sad, BiH je SDA
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#67865 Re: SDA-All about
Danas nije pogodan dan za botove, jedi sendvic u misjoj rupi i cekaj strpljivo novu priliku za "svi su isti"Spreman sam da razgovaramo jedan na jedan, pa i o deblokadi. Možemo i iduće sedmice. Da nađemo neki elegantan način da izađemo iz ove situacije pa i kad je u pitanju Inckov zakon - istakao je Izetbegović.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#67867 Re: SDA-All about
Klasicna sda taktika, zatezanja pdnosa, prijetnja ratom, nerad i onda udovoljavanje dodiku i covicu zbog "relaksacije odnosa". Drzavnicki.
Al hej, osmica i seka su i dalje na funkcijama, to je najbitnije
Al hej, osmica i seka su i dalje na funkcijama, to je najbitnije
- ANamelessGhoul
#67868 Re: SDA-All about
Najveci izdajnici drzave ikad
-
daddy-kool
#67869 Re: SDA-All about
Bakir je kao i mnogi forumaši mislio da je ovo još jedna miloradova predstava. Sada se prepao jer je shvatio da je u krivu. Stvar je mnogo ozbiljnija i ovi polupokušaji "da se stvari zaustave" govore da je i njemu jasno gdje se kotrlja. Treba se početi sa realizacijom planova za slučaj pokušaja secesije.- Možda se još uvijek daju stvari zaustaviti. Dakle, spreman sam na razgovor i po pitanju deblokade. Mislim da se elegantno može izaći iz ove situacije koju sada imamo kada je u pitanju primjena Inzkovog zakona i spreman sam s njim o tome direktno razgovarati 1 na 1. Kada budem u Banjaluci, neću imati vremena za to, jer sam zauzet cijeli dan, ali može se to desiti u danima koji su pred nama - odgovorio je Izetbegović.
Novinare je zanimalo koji je to elegantni način izlaska iz te situacije, a predsjednik SDA napominje kako je Parlament BiH imao vremena 15-20 godina da donese jedan takav zakon. Ali to nije urađeno, pa je Inzko bio prisiljen da ga donese.
- Između ostalog, i da spasi vlastiti obraz jer su u njegovom mandatu dodijeljena odlikovanja presuđenim ratnim zločincima Karadžiću, Plavšićki itd. Tako da je praktički čovjek bio prisiljen da to uradi na kraju mandata. Ali još uvijek možemo donijeti taj zakon i Inzkov staviti van snage ili zatražiti od OHR-a da ga povuče, ako isti ili sličan donesemo u ovoj skupštini. To je izlaz - mišljenja je Izetbegović.
Kaže da je čuo kako bi srpska strana mogla biti zainteresovana da se Jasenovac direktno stavi u taj zakon, a, kako navodi, u tome ne vidi nikakav problem.
-
Patton44
#67870 Re: SDA-All about
Zato za tupane nikad pogodnijiizvrsni direktor wrote: ↑13/10/2021 15:42Danas nije pogodan dan za botove, jedi sendvic u misjoj rupi i cekaj strpljivo novu priliku za "svi su isti"Spreman sam da razgovaramo jedan na jedan, pa i o deblokadi. Možemo i iduće sedmice. Da nađemo neki elegantan način da izađemo iz ove situacije pa i kad je u pitanju Inckov zakon - istakao je Izetbegović.
- tandmand
#67871 Re: SDA-All about
Već ima jedan plan, kodnog imena "Jasenovac"daddy-kool wrote: ↑13/10/2021 15:47 Bakir je kao i mnogi forumaši mislio da je ovo još jedna miloradova predstava. Sada se prepao jer je shvatio da je u krivu. Stvar je mnogo ozbiljnija i ovi polupokušaji "da se stvari zaustave" govore da je i njemu jasno gdje se kotrlja. Treba se početi sa realizacijom planova za slučaj pokušaja secesije.
-
daddy-kool
#67872 Re: SDA-All about
Od toga nema ništa, milorad ne namjerava usporiti.tandmand wrote: ↑13/10/2021 15:53Već ima jedan plan, kodnog imena "Jasenovac"daddy-kool wrote: ↑13/10/2021 15:47 Bakir je kao i mnogi forumaši mislio da je ovo još jedna miloradova predstava. Sada se prepao jer je shvatio da je u krivu. Stvar je mnogo ozbiljnija i ovi polupokušaji "da se stvari zaustave" govore da je i njemu jasno gdje se kotrlja. Treba se početi sa realizacijom planova za slučaj pokušaja secesije.![]()
-
DonieBrasco
#67873 Re: SDA-All about
Nece ovo proci Bakiru i Dodiku oko Inckovog zakona i izjednacavanja Jasenovca sa Srebrenicom, zaista ovaj Bakir nema dodira sa stvarnoscu on ide u susret agresoru i ovima sto sto pocinili genocid.
- thekupus
#67874 Re: SDA-All about
Možeš li mi objasniti ovo? Bakir nudi da Inzkov zakon stavi van snage, a da onda Dodiku da mehanizam da blokira donošenje istog u skupštini. Zašto? Jedini razlog je što želi omogućiti Dodiku da zadrži pozicije koje trenutno drži. Još nudi da ubaci u zakon Jasenovac, o kojem očito ništa ne zna. Razumijem da je tvoj posao da ovo slijepo braniš, ali ako imaš trunku dostojanstva i obraza povući ćeš se i ušutiti, jer ovo je neodbranjivo."Ali, mi još uvijek možemo donijeti taj zakon, staviti ovaj van snage ili zatražiti od OHR-a da ga povuče ako isti ili sličan mi donesemo u ovoj skupštini, eto to je izlaz.
(...)
Evo sad sam kazao, mi možemo usvojiti ovdje zakon identičan, ili sličan, ili dopunjen u odnosu na Inzkov. Tu stvar smo spremni uraditi. Mislim da bi srpska strana mogla biti zainteresirana, koliko sam čuo, da se Jasenovac direktno stavi u taj zakon."
-
tindbe
#67875 Re: SDA-All about
Kakva ljiga, beskičmenjak i parazit.
Sprčim mu familiju, i svima koji su njegovo ime ili stranku zaokružili, i ovim moronima koji mu ližu prljavo dupe po društvenim mrežama i forumima.
Mahsuz selam
Sprčim mu familiju, i svima koji su njegovo ime ili stranku zaokružili, i ovim moronima koji mu ližu prljavo dupe po društvenim mrežama i forumima.
Mahsuz selam