@Benjamin1994 ako ti treba uticnica javi se
@-Chesterfield- nemam regular ali ono sto sam prosle godine citao bilo je tako oko 500w.
Ne znam ko je prvi poceo sa tim dugim daljinskim, ali tacno cu morati potraziti dimenzije

Ja znam za daljinski onaj na preklapanje kao kod Amber modela i ovaj noviji sto je isti sad kod vecine Gree modela. Samo meni po duzini izgledaju isti.
Gdje ce zena znati koji ti je duzi i kakvi imaju.
Ja dok sam citao koju klimu da kupim prvo nadjem da je neko davno kupio dvije devetke sa wifi.
Pocnem googlati i kao nadjem da ima i 12ka sa wifi.
Posaljem upit uvozniku za BiH oni mi odgovore da nema.
Posaljem upit Deltronu u Hrvatskoj, oni mi odgovore da ne postoji model sa wifi.
Ja onda kupim dva Hansola bez wifi po 1250km.
Dok sam cekao ugradnju oko mjesec, saznam na forumu da je covjek kupio poslije mene sa wifi.
Kontaktiram uvoznika i kazem da imaju sa wifi i tek ljudi kad su provjerili u magacinu saznaju da imaju.
Posto svoje nisam ugradio zamjene mi za ove sa wifi.
Tako da i ta zena nije cudo da ne zna koja je.
Samo na kutiji unutrasnje se moze provjeriti jer pise wifi.
@baho da znas da mi je lakse

Ispade kako sam kupio dobre pa zamijenio za losije.
Grijem 37m2, stolarija pvc 5 komora low e staklo, termo blok, stiropor 10cm.
Unutrasnje mi je stubiste tako da kad bi povecao kvadraturu isla bi toplota na sve strane. Dok ne pregradim stubiste nista od toga.
Kad ugrije ponasa se kao da je programirana da se ne moze ugasiti.
Spusti se i do 80w i izduv do 22c pa nakon nekog vremena skoci do 300w, pa se opet vrati na 90w.
Nekad joj zna nadoci pa se recimo zakuca na 220w i radi tako po sat vremena, ravna linija.
Ajde to sve ali zasto se kod paljenja ugasi nakon par minuta jer prebaci zadatu za 2c i ugasi se, a nije zagrijala prostor.