Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑10/10/2021 16:46
Eno je i fasadu udario
Mene su ove cijene za keš otjerale od mnogih
Jedini vuklanizer u gradu gdje sam iskljucivo sa racunom prosao je bila Sava. To kako kazes, garancija i priheftan racun
Jest
Ne znam, ja sam uzimao u dimenziji 205/55/16 i zimske i ljetne, razlika između njih i Majagume je bila možda u 2-3 marke po komadu tad. Zimske krajem Januara kupio a ljetne u Aprilu mislim. Bas tako kako si opisao hahah, sta ja znam, valjda im nece nista biti..
Poštovani,
Izvinjavamo se što nismo odgovorili ranije. Imamo na stanju Michelin Alpin 6. Cijena je 201,00 KM. Na ovu cijenu imate 10% popusta za gotovinsko plačanje. Godina proizvodnje gume je 2020.
Lp
Pozdrav, 16ke gume. Jel bolje od Save s3 ili hp2 bio sam se odlučio za hp2 al vidim neko piše da je bilo i proklizavanja. Do sada jedino s3 koristio, poprilicno zadovoljan al eto htio sam probati i s hp2, pa čisto ako neko ima da podijeli iskustvo. Takodje istu šara vidim i kod Dunlop winter trail kao kod hp2, da li je ovaj Dunlop ipak bolji. Razlika je cca 30KM po gumi.
Moje iskustvo Sava S3 eskimo po meni bolja. Sava HP2 nisam bas zadovoljan. Ali i razliciti auti su u pitanju. Mislim da savine imas HP i HP2. Novija je HP2 od Eskimo s3.
Svakodobro! wrote: ↑10/10/2021 21:28
Pozdrav, 16ke gume. Jel bolje od Save s3 ili hp2 bio sam se odlučio za hp2 al vidim neko piše da je bilo i proklizavanja. Do sada jedino s3 koristio, poprilicno zadovoljan al eto htio sam probati i s hp2, pa čisto ako neko ima da podijeli iskustvo. Takodje istu šara vidim i kod Dunlop winter trail kao kod hp2, da li je ovaj Dunlop ipak bolji. Razlika je cca 30KM po gumi.
S tim Dunlopom tesko da neko ima iskustva
Ako gledas Dunlop, ja imam dobra iskustva sa Dunlopom Winter Sport 5. Imao sam i Savu HP2. Te gume su bile na tezim vozilima i obe su se pokazale dobre i podjednake. Najveca razlika je sto je Dunlop dosta tisi i nesto malo udobniji. Zbog slabije zime u zadnje tri godine nisam bas testirao Dunlop u teskim uvjetima par puta na planini i mislim da Dunlop nije nista posebno bolji od Save HP2. Kad bi ponovo kupovao ako bi te dvije gume bile u izboru odabrao bi Savu. Na "papiru" bi Dunlop trebao biti dosta bolji ali meni nije...jer ovo stoji sto je napisano da je Dunlop gazda Savi kao sto je VW Skodi ali nisam to dobio u praksi.
na ljetnim ili losim zimskim samo idiot moze krenuti po ovakvom vremenu na Kupres...isao sam 2015 u Januaru, jedva tada, jos nov zimski continental bio, sve normala normala i iza jedne okuke snjezina, ne znas ni gdje je cesta
Hvala @Erva40@artur morgan i @Dzontra Volta na odgovorima i mišljenju. Kod mene je 'hatchbak' megane 110ks i cca 1200kg težina, prigradsko naselje pa ima malo i brda. Opet kažem, sava s mi je 5-6 godina služila ok (2x mjenjao sve 4) nisam imao problema iskreno ni proklizavanja, a nije da nije bilo snijega, pa i leda na cesti poprilicno. Zato opet razmišljam o Savi samo razmišljam koji model, a i ovaj Dunlop mi se učinio prihvatljivim.
Svakodobro! wrote: ↑10/10/2021 23:41
Hvala @Erva40 @artur morgan i @Dzontra Volta na odgovorima i mišljenju. Kod mene je 'hatchbak' megane 110ks i cca 1200kg težina, prigradsko naselje pa ima malo i brda. Opet kažem, sava s mi je 5-6 godina služila ok (2x mjenjao sve 4) nisam imao problema iskreno ni proklizavanja, a nije da nije bilo snijega, pa i leda na cesti poprilicno. Zato opet razmišljam o Savi samo razmišljam koji model, a i ovaj Dunlop mi se učinio prihvatljivim.
Ako možeš čekati kraj novembra, tj. Black Friday, isplatice ti se. Ja sam Michelin Alpin 6 u dim. 205/55/16 platio 115 KM.